Εσεις εχετε το κατά νου και σας περιμενουμε !!!!!!

Επισημη εμφανιση ???? να στρωσουμε ροδα αν είναι φιλεΦωτης ranger wrote:αντε και θα φερω και την γρια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xomateros wrote:Επισημη εμφανιση ???? να στρωσουμε ροδα αν είναι φιλεΦωτης ranger wrote:αντε και θα φερω και την γρια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε θελει μαλλον φιλαρακι . Σε ευχαριστουμε παντως για τις ευχες νασαι καλαKON.GV wrote:xomateros wrote:Επισημη εμφανιση ???? να στρωσουμε ροδα αν είναι φιλεΦωτης ranger wrote:αντε και θα φερω και την γρια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ώρε τι θα χάσω!!!
![]()
![]()
Με το καλό να γίνει!!!!Αν -λέμε τώρα-αλλάξει η ημ/νία θα το χαρώ από κοντά!
Καλή αρχή και επιτυχία!!!
Γιωργο γνωριζω πολύ καλα πως εισαστε προθυμοι να στηρίξετε τον αγωνα μας και σας ευχαριστουμε εκ των προτερων και θα είναι χαρα να σε δουμε σαν αγωνιζομενο φετος !!!!!!!katsulas wrote:Φίλε πέρσυ ήμουν παρών σαν υποστήριξη με το κολλητάρι σου (τον πινόκιο) και το υπόλοιπο παρεάκι με τον Μακρινό και τον Ζαούρη. Φέτος φίλε, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξαναβρεθώ κοντά σας σαν αγωνιζόμενος πλέων.
Ενώ γνωρίζουμε πως τίποτα δεν εξαρτάται πρώτα από εσάς (αλλά από την ομοσπονδία) φροντίστε να μας ενημερώσετε αν θα γίνει κάτι όπως πέρσυ με τη μεταφορά των αγωνιστικών από Αθήνα.
Η Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 θα είναι στο πλευρό σας
Μακαρι φιλε να δωσει το παρων ολος ο καλος κοσμος της τετρακινησης !!!!!!κυριακος αθανασιου wrote:μακαρι να γινει ο αγωνας σας...αν γινει το σιγουρο ειναι οτι θα εχει μεγαλη επιτυχια οπως και περυσι...
εγω αν και ειμαι στα πιτς αυτο τον καιρο μαλλον θα εχω τελειωσει κ θα ειμαι κοντα σας!!!