ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

mitsos

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by mitsos »

κυριακος αθανασιου wrote:δεν λεμε οτι δεν μας αφορα ολους...απλα σε 6 σελιδες διαβαζω μονο για προσωπικες αντιπαραθεσεις...αν κατι δεν εχουμε καταλαβει τοτε συγνωμη...
οσο για το αν ελπιζω...μια χαρα ελπιζω για το 2015...ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και η θετικοτητα με εχει βοηθησει πολυ στην ζωη μου... ;)
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Δεν πολυασχολουμαι με τους αντοχης αλλα εχω καταλαβει οτι τον εναν αγωνα τον στηνει ο ενας τον αλλο ο αλλος κ αφου εφτιαξαν καποιους αξιολογους αγωνες(για τα Ελληνικα δεδομενα) καποιοι πανε να τους εκμεταλευτουν!!!!

Σωστα;;;;;
(Σε αυτους βεβαια υπαρχουν χορηγοι λεφτα συμμετοχες)

Οι αγωνες περιπετειας τι σχεση εχουν με ολα αυτα;;;;
Τα αυτοκινητα τα μεν με τα δε τι σχεση εχουν;;;;

Κ ολοι εσεις οι αγωνιζομενοι γιατι δεν τους διαολοστελνετε;;;; γιατι κρεμεστε απο το τι θα αποφασισουν αφου σας εκμεταλευοντε κ το καταλαβαινετε;;;;
Στην τελευταια προταση σου νομιζω οτι εχω απαντησει κατι σελιδες πισω.
Γιατι εδω που ειμαστε, η θα δεχθουμε οτι εχουμε πεταξει ενα τσουβαλι λεφτα στα αμαξια μας τα οποια θα πεταξουμε, η πρεπει να βρουμε τροπο να τα χαρουμε.......
Οι υπολοιποι αθλητες των αγωνων αντοχης εχουνε ενημερωσει οτι "αν πειραχθουν τα Rally raid δεν θα συμμετασχουν σε κανεναν αγωνα.
Το εγραψα κι αυτο ποιο πριν.
Περινενω να το δω να γινεται πραξη.

Παμε στα δικα σας τωρα γιατι κατα βαση το προβλημα ειναι το ιδιο ασχετα αν μερικοι - ναι κυριακο κ για σενα το λεω, εθελοτυφλουν.
Εχετε σημερα κανονισμο αγωνων;
Γενικο;; τεχνικο;;;
Προγραμμα;;;;;
Κατι.....;;;
ΤΙΠΟΤΑ.
Εστω λοιπον οτι καποιος θελει να βρει.... χορηγο!
Για σκεφτειτε το λιγο....
Εστω οτι καποιος θελει να στησει αμαξι.....
Για σκεφτειτε λιγο.......
Για ελα στην θεση των οργανωτων!
Ποιος θα τολμησει να οργανωσει..... Τι;;
Αδιανοητα πραγματα.

Κι ετσι φιλε Κυριακο, καποια μερα στο "και πεντε" θα σου πεταξουνε κανονισμους με αλλαγες, θα προκυρηξουνε αγωνα σε 30 μερες, κ εσυ θα τρεχεις σαν τον Βεγγο να προλαβεις να φτιαξεις το αμαξι να βρεις τα λεφτα να κανεις κουμαντα χρονου-δουλειας-οικογενειας μπας κ μπορεσεις να κανεις αυτο που σου κοστιζει κ στο παρουσιαζουνε σαν να σου κανουνε χαρη.......
Κι οταν ο αγωνιζομενος δεν μπορει να τρεξει, τοτε οι αγωνες δεν εχουνε συμμετοχες, ακυρωνονται οι θεσμοι ξεφτυλιζονται κ τελικα τι εχουμε;;
ΤΙΠΟΤΑ.
Αλλα τι καναμε γι αυτο;;
ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Περαστικα μας, γιατι βρισκουνε κ κανουνε......
Καταλαβες τωρα;
Το πρωτο ενικο, ειναι γενικο, αλλα μπορεις να το παρεις κ προσωπικα...... :twisted:
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

στο θεμα του αυτοκινητου πως γινεται να μην υπαρχει κανονισμος αφου ξερω ατομο που φετος εβγαλε δελτιο τεχνικης ταυτοτητας(αν το λεω σωστα)...
και εμεις που βγαλαμε περυσι δττ απ οτι ξερω ισχυει για καθε χρονια...παλι λαθος καταλαβα?
και τωρα στο θεμα της αντιδρασης(επειδη γενικα ειμαι υπερ της αντιδρασης)τι μπορουμε να κανουμε?να μην παμε να τρεξουμε?να μην βγαλουμε αδειες κτλ?αφου λετε οτι αυτο θελουν,οποτε θα πουνε τελος ολοι οι 4χ4 αγωνες και εμεις θα μεινουμε με το......αμαξι στο χερι???
η' υπαρχει αλλος τροπος?αν καποιος ξερει ας το πει ανοιχτα...χωρις μισολογα
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
mitsos

Post by mitsos »

κυριακος αθανασιου wrote:στο θεμα του αυτοκινητου πως γινεται να μην υπαρχει κανονισμος αφου ξερω ατομο που φετος εβγαλε δελτιο τεχνικης ταυτοτητας(αν το λεω σωστα)...
και εμεις που βγαλαμε περυσι δττ απ οτι ξερω ισχυει για καθε χρονια...παλι λαθος καταλαβα?
και τωρα στο θεμα της αντιδρασης(επειδη γενικα ειμαι υπερ της αντιδρασης)τι μπορουμε να κανουμε?να μην παμε να τρεξουμε?να μην βγαλουμε αδειες κτλ?αφου λετε οτι αυτο θελουν,οποτε θα πουνε τελος ολοι οι 4χ4 αγωνες και εμεις θα μεινουμε με το......αμαξι στο χερι???
Εαν εβγαλε αγωνιζομενος στα 4Χ4 ΔΤΤ για το αυτοκινητο του πες κ σε μας ποιος ειναι κ ποιος τεχνικος εφορος υπεγραψε οτι το αμαξι ειναι ενταξει.
Να τον βρουμε να τον ρωτησουμε τον ανθρωπο βαση ποιανου κανονισμου το ελενξε γιατι τεχνικος κανονισμος ανακοινωμενος ΔΕΝ υπαρχει.

Εσυ που εβγαλες περισυ υποχρεουσαι να ξαναβγαλεις.
Υπαρχει κ σχετικη ανακοινωση επ αυτου.

Αυτο εννοω εν μερη φιλε Κυριακο.... Ασχολεισαι με τους αγωνες κ δεν ξερεις καν οτι δεν υπαρχουνε ανακοινωμενοι κανονισμοι.... Τι να πω εγω μετα;

Την προσωπικη μου αποψη την ειπα ποιο πριν.
Δεν ξερω αν θα ενδιαφερθουν η οχι, αλλα σιγουρα κανοντας το μαλακα της τελευταιας στιγμης κ παριστανοντας οτι ολα ειναι ενταξει, το πραγμα πηγε απο το κακο στο χειροτερο κ τωρα εχει παει φουντο τελειως....... Ασχετο αν δεν θελεις να το δεις.......
Οποτε απαιτειται μια αλλη τακτικη απο αυτην σιγουρα.
κυριακος αθανασιου

το ονομα του δεν θα το πω γιατι μπορει να μην γουσταρει...αλλα την φωτο την βαζω γιατι 1ον την ανεβασε ο ιδιος στο φβ και 2ον δεν πιστευω οτι εχει κανει κατι λαθος ο ιδιος!!
19516_10203815166011361_5342606917597150207_n.jpg
19516_10203815166011361_5342606917597150207_n.jpg (118.76 KiB) Viewed 3535 times
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
κυριακος αθανασιου

δεν με καταλαβες...δεν λεω κατι διαφορετικο...
επειδη εχεις διαβασει παραπανω πες μας ποιο πιστευεις οτι ειναι το οπλο μας που θα τους ταρακουνησει(οχι οπως πηγε ο βαρουφακης στο ευρογκρουπ και θα φαμε μεγαλυτερο αγγουρι) :D
mitsos

Post by mitsos »

Δεν με ενδιαφερει το ονομα.
Εχουμε την πινακιδα.
Αυριο θα πρεπει να παρω μια σαφη απαντηση ΠΩΣ τεχνικος εφορος εξεδωσε ΔΤΤ ΧΩΡΙΣ να υπαρχουνε δημοσιευμενοι κανονισμοι η θα το ανακαλεσουνε.
Απλο.
Γιατι οι μαλακες τελειωσαν.
Μολις παρω επισημη απαντηση επι του θεματος θα στην ποσταρω κι εσενα να ξερεις.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Η Δήμητρα και ο Γιάννης με κάλυψαν.

Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί όταν ξεκινήσω δεν σταματάω και αυτή την φορά ο καυγάς μάλλον θα είναι αιτία για την διαγραφή μου από τους καταλόγους Τεχνικών Εφόρων της ομοσπονδίας.
Όπως και να έχει, τον δικηγόρο μου τον πληρώνω με το έτος.
Το ίδιο κάνει και η λέσχη στην οποία "ανήκω".
Το βουνό δεν θα πάει πουθενά ενώ με το πέρας των πρώτων 20 λεπτών θα μπορώ να κυκλοφορώ και στις κλειστές ειδικές με το λεωφορείο μου νόμιμα. ;)

Να σας πω και εγώ αυτά που ξέρω πέραν των γνωστών πως δηλαδή θα τελειώσει και ο Μάρτιος και ακόμα δεν έχουμε κανονισμούς...

Ο δύο μέλη της επιτροπής έχουν γίνει συνεργατάκια.

Ο Σιδέρης προσπαθεί να κρατήσει την χρονομέτρηση με κάθε κόστος ακόμα και αν αυτό σημαίνει αλλαγή των κανονσμών στα μέτρα του.

Ο Κατσιμαλής, πρότεινε να μην είναι υποχρεωτικό το tracking στους αγώνες αντοχής. Αυτό το έκανε καθώς του την σπάει να βγάζει χρήματα ο doc που νοικιάζει στους οργανωτές το δικό του tracking.
Ξέρω όμως πως ετοιμάζει δικό του και ο Κατσιμαλής, οπότε μόλις τελειώσει βάζω στοίχημα πως θα ξαναγίνει υποχρεωτικό.
Η ασφάλεια των αγωνιζομένων στα παπαράκια μας.

Φυσικά τα ναζάκια δεν μένουν στον doc αλλά φτάνουν και στο Μελέτη.
Όπως μας έχει ενημερώσει ο Κατσιμαλής, ο ίδιος έφερε τα rally raid στην Ελλάδα ως εκ τούτω μόνο αυτός ξέρει να κάνει σωστούς αγώνες ενώ όταν τους κάνει ο Μελέτης, είναι επικίνδυνοι γιατί είναι κρυφοραλλύ.

Τα ναζάκια δεν σταματάνε ούτε στον Μελέτη καθώς όπως έχω ενημερωθεί, ο Κατσιμαλής ο οποίος φτιάχνει κανονισμούς μόνος του αντιγράφοντας παλιούς δικούς του από το 2004, αγνοεί κάθε πρόταση της υπόλοιπης επιτροπής ενώ σε κάποια μέλη της δεν στέλνει καν αλληλογραφία να τους ενημερώσει καθώς "έχουν τσακωθεί" και "δεν μιλάνε". Η αντίδραση του προέδρου της ομοσπονδίας στα ναζάκια ήταν "βρείτε τα".

Επισήμως, το πρόβλημα είναι ο 24ωρος, ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα των 24ωρών και της νύχτας ενώ έχει και την ιδιαιτερότητα του οργανωτή του.
Ο 24ωρος όμως εκτός από την ιδιαιτερότητα των 24 ωρών είναι ένα rallyraid.
Σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει την δημιουργία κανονισμών για τα rallyraid ενώ την ιδιαίτερότητα των 24 ωρών θα μπορούσαν ενδεχομένως να την διευθετήσουν σε δεύτερο χρόνο αφού ο 24ωρος γίνεται Νοέμβρη ενώ ο Μελέτης σε ένα μήνα έχει αγώνα τον οποίο νομικά δεν μπορεί καν να διαφημίσει ενώ δεν μπορεί να συντάξει καν ειδικό κανονισμό.

Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες του οργανωτή του 24ωρου, ο περσινός αν θυμάμαι καλά 24ωρος είχε πολύ μεγάλη βαθμολογία από τον ανεξάρτητο παρατηρητή της ομοσπονδίας οπότε στα χαρτιά τουλάχιστον, είναι άρτιος και δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα σε κανέναν, πόσο μάλλον να εμποδίζει την κατάρτιση γενικού κανονισμού για αγώνες αντοχής.

Η ομοσπονδία πρότεινε στον Μελέτη να τους στείλει τον ειδικό κανονισμό, να προτείνουν τυχόν αλλαγές και να τον εγκρίνουν. Ωστόσο κανείς σοβαρός επαγγελματίας δεν κάνει δουλειές με "χάρες".

Αλλά ακόμα και αν οι αγώνες αντοχής δημιουργούν πρόβλημα, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να μην υπάρχουν κανονισμοί για wild terrain.
Αλλά ακόμα και αν αποφάσισαν πως οι ειδικοί κανονισμοί των wt χρήζουν αλλαγών, ο τεχνικός κανονισμός είχε αρχίσει επιτέλους μετά από πολλά χρόνια να "αποδίδει".
Τόσα χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε το J283 και να σιδερώσουμε τα αυτοκίνητα και να τους βγάλουμε ταυτότητες. Μόλις τα καταφέραμε, ήρθαν μερικοί φωστήρες να το καταργήσουν. Στο σεμινάριο τεχνικών εφόρων που μας έδωσαν usb με όλο το υλικό της ΟΜΑΕ, δεν υπήρχε καμία απολύτως αναφορά στα 4x4, ούτε καν το J283!!!!

Σχετικά με τα wild terrain που κάποιοι νομίζουν πως θα τρέχουν όπως γνώριζαν, η πρόταση του Κατσιμαλή ήταν τα εμπόδια να μην ξεπερνάνε τα 20 μέτρα. Κοινώς, τί wildterrain τί trial. Αναρωτιέμαι που σκατά τα σκέφτονται όλα αυτά.
Όσον αφορά τις συναντήσεις που έκανε η ομοσπονδία με τις λέσχες, ρωτήστε να μάθετε την γνώμη του εκπροσώπου της ομοσπονδίας για τον χώρο.

Και μέσα σε όλα αυτά, τονίζω πως αυτή την στιγμή δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ κανονισμούς, έρχεται ένας οργανωτής που ανακοινώνει αγώνα με γενικό, ειδικό και τεχνικό κανονισμό με τις ευλογίες της ΟΜΑΕ. Η μομφή δεν έχει καμία σχέση ούτε με το είδος του αγώνα, ούτε με την ποιότητά του αλλά ούτε και με τους οργανωτές του.
Νομικά όμως, αγώνας δεν πρέπει να γίνει εφόσον δεν υπάρχουν κανονισμοί από την ομοσπονδία.
Το ότι τους ενέκρινε στη ζούλα είναι λόγος παραίτησης και όχι κατόρθωμα.

Και επειδή τα πάντα καταλήγουν στο χρήμα, έμαθα και άλλες πιο εξόφθαλμες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης των οικονομικών της ομοσπονδίας αλλά αυτά θα συζητηθούν πιο επίσημα. Έρχονται γλέντια.
Γενικότερα πάντως κρατήστε πως η ομοσπονδία είναι ένα μεγάλο μαγαζάκι που ταΐζει αρκετούς και παρόλα αυτά
δεν θα άνοιγε ρουθούνι αν τουλάχιστον έκαναν αυτό το οποίο εξελέγησαν να κάνουν.

Όσοι έχουν βουτήξει από σπόντα στα σκατά τους προσκαλώ να φύγουν ΑΜΕΣΑ.
Μπορούν να πάρουν παράδειγμα από πρώην μεγαλοστέλεχος δικίνητης ομοσπονδίας,
όπου βρέθηκε εκτός ομοσπονδίας και με μία αγωγή στο κεφάλι για 3ψήφιο νούμερο και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

κυριακος αθανασιου wrote:στο θεμα του αυτοκινητου πως γινεται να μην υπαρχει κανονισμος αφου ξερω ατομο που φετος εβγαλε δελτιο τεχνικης ταυτοτητας(αν το λεω σωστα)...

Το ΔΤΤ είναι του Δον. Το αυτοκίνητο το έχω δει και είναι υπέρ του δέοντος σύννομο στα πάντα.
Ωστόσο δεν υπάρχει κανονισμός που να το στηρίζει. Βάση κανονισμών, μόλις βγει ο νέος κανονισμός, πρέπει να ξαναβγάλει.

Αν θες να αντιδράσεις μην πας σε κανένα αγώνα να τρέξεις και όσοι αγώνες γίνουν πήγαινε και στήσου στην μέση των ειδικών.
Αν αναρωτιέσαι για την νομιμότητα αυτού, μίλα με οποιονδήποτε δικηγόρο.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
κυριακος αθανασιου

φανταζομουν οτι θα υπηρχε βρωμια ,λογω του οτι υπαρχει το χρημα στην μεση...
αλλα τοσο πολυ???
οσο για το αμαξι του γιωργου το ξερω οτι ειναι απο τα πλεον σωστα αμαξια...εγω ειπα απλα οτι εκδιδουν δττ... :(
mitsos

Post by mitsos »

Nicolas wrote:

Το ΔΤΤ είναι του Δον. Το αυτοκίνητο το έχω δει και είναι υπέρ του δέοντος σύννομο στα πάντα.
Ωστόσο δεν υπάρχει κανονισμός που να το στηρίζει. Βάση κανονισμών, μόλις βγει ο νέος κανονισμός, πρέπει να ξαναβγάλει.

Αν θες να αντιδράσεις μην πας σε κανένα αγώνα να τρέξεις και όσοι αγώνες γίνουν πήγαινε και στήσου στην μέση των ειδικών.
Αν αναρωτιέσαι για την νομιμότητα αυτού, μίλα με οποιονδήποτε δικηγόρο.
Nομιζω οτι σε δυο ποστ ειπες περισσοτερα απ οσα εχουμε πει 8 σελιδες τωρα.
Thanks.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”