Γιώργη απ΄ότι καταλαβαίνω έτσι όπως το λες πάει το θέμα
Τουλάχιστον να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το 2016.
Δεν ετοιμάζουμε λέω εγώ μια αυτοκινητάμαξα για Βουλγαρία?
Θυμάμαι που έλεγε ο προηγούμενος κανονισμός πως αν κάποιος με αγωνιστική άδεια τρέξει σε μη επίσημο αγώνα θα του απαγορευτεί η οποιαδήποτε συμμετοχή του σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση. Τώρα τι? ωθούμαστε σε "φιλικούς" αγώνες? χωρίς καμία ασφάλεια? αυτό το πράγμα δε μπορώ να το καταλάβω. Στην Ελλάδα της κρίσης κάποιοι να θέλουν το νομιμότυπο και το "σύστημα" να μας ωθεί στη παρανομία...
katsulas wrote:Γιώργη απ΄ότι καταλαβαίνω έτσι όπως το λες πάει το θέμα
Τουλάχιστον να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το 2016.
για φετος εγω ετσι το βλεπω με το φτωχο μυαλο μου.δηλαδη ρε γιωργη ωραια θα γινει ενας αγωνας τον μαιο γιατι για τελος μαρτιου με απριλιο δεν το βλεπω λογο πασχα μετα εχουμε καλοκαιρι κ απο σεπτεμβριο τι???καθε μηνα αγωνα ????απο την μια ακρη στην αλλη αλλα κ στο ιδιο μερος να γινουν παλι δεν βγαινει.... θα παμε φυλακη για τους αγωνες???κ καθε μηνα να αφηνεις κ την δουλεια σου 3 με 4 μερες ????εεεε δεν νομιζω..........τουλαχιστον εγω προσωπικα...... κ ολοι σιγουρα το ιδιο θα σκεφτουνε.....αρα απο τους 5 θα γινουν οι 2 με 3 κ αυτοι πολλοι δυσκολα.....κ πολλους λεω
Το προβλήμα αυτη την στιγμή στο 4χ4 έχει ονομα και επίθετο
Σπύρος Κατσιμαλής & Παναγιώτης Σιδέρης με τις ευχές του μυστακιοφόρου ανθυποδικτατορίσκου που έχει και πλήρη άγνοια.
Τώρα αποφάσισε ο περιοδεύων θίασος να ενημερώσει τις λέσχες χωρίς καμμία ουσιαστική θέση απέναντι στο θέμα και με την διοίκηση να έχει θέσει θέμα επικινδυνότητας και οικονομικής αδιαφορίας απέναντι σε εμάς, δεν τους ενδιαφέρουμε, δεν αποφέρουμε, τουλάχιστον έτσι δηλώνει ο πρόεδρος.
Μάλλον γυρνάνε γιατί τα έξοδα είναι καλλυμένα, αδρά, απο τα λεφτά των σωματείων και των οδηγών
Κάποιες κωλοτούμπες που γίνανε βόρεια να ξέρετε ότι ήταν για τα προσχήματα. μη περιμένετε και πολλά
Βέβαια για την ιστορία, αγνοούν τους κινδύνους που προκύπτουν απο τις ευθύνες που ανέλαβαν.
όπως ποιό μέλος του ΔΣ και της επιτροπής 4χ4 αλλάζει τους κανονισμούς για να ταιριάζουν στην χρονομετρησή του??
Ποιό μέλος της επιτροπής 4χ4 θέλει να αλλάξουν τα πράγματα στο tracking μέχρι να φτιάξει δικό του??
Ποιό μέλος της επιτροπής 4χ4 κηρύχθηκε το 2013 απο 200 ξένους αγωνιζόμενους "the federation asshole"??
Το post ανέβηκε στις 15:15 και η επίπληξη απο τον πρόεδρο ήρθε σε λιγότερο απο 4 ώρες
Εχω ζητήσει ραντεβού μαζί του πρίν απο 4 μήνες, θα γίνει μαλλον και μετα απο τα επόμενα που θα γράψω,
Συγχαρητήρια στην επιτροπή για τα αντανακλαστικά της, μαζί με την ενδελεχή αναθεώρηση-κοροϊδία των κανονισμών του 4χ4 πετάει και ένα βλέφαρο στα fora.
Μελέτης Σταμάτης
ΑΛΑΜΜ
Εχουμε συνέχεια, το 2015 αγώνες ή θα κάνουμε όλοι ή κανένας, δυστυχώς
Και θα πίστευα ότι όλα είναι λόγω χαζομάρας ή της ανίατης ψυχοπάθειας του Mutaspy ή λόγω της ασχετοσύνης περι των αγωνιστικών της διοίκησης.
Μέχρι που το 2013 ό ένας κ των δύο της επιτροπής έκαν ότι μπορούσε να σταμήσει τον αγώνα ώς παρατηρήτής της ΑΜΟΤΟΕ (εξ'ού και το Federation asshole) και τωρα το παλεύει ώς ΟΜΑΕ
και το 2014 ο έτερος (μεγαλοσύμβουλος σύμφωνα με το πρόεδρο) προσσέγγισε συνεργάτη μου επί 3 συναπτά έτη για να εμφανίσει την πραματεια του ώς κορυφαίες διοργανώσεις (pindos trophy διοργάνωση με 6 συμμετοχές) και το Hellas Rally ώς όχι και κάτι σπουδαίο 216 συμμετοχές απο 20 χώρες.
Ευτυχώς έκανε το λάθος να αναφερθεί στον Κατσιμαλή (συνέταιροι πιά) ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλη την θύμηση του στους συνεργάτες, ξενοδόχους και αγωνιζόμενους του Hellas Rally.
Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρώ ακόμα τις αποδείξεις όλα αυτά τα χρόνια απο τα χιλιάρικα των στελεχών ανευ αποδείξεως και το 0,35 το χλμ για κάυσιμα υπόλειμμα της κακιάς ΕΛΠΑ. την οποία κράζουμε ολομερίς, άσχετα αν την κάναμε απο εκεί αφήνοντας με 3-4 χιλ φέσι (εεεε μεγαλοσύμβουλε??)
By the way, όταν σε παλιότερη συνάντηση είπαμε περι Βουλγαρίας, Αλβανίας κλπ, που εκεί κατεβαίνει ο Πρωθυπουργός για μια απονομή, είδα την απέχθεια ζωγραφισμένη στους ιθύνοντες.
Να δώ τι θα πούνε όταν οι Σκοπιανοί κάνουνε WRC και θα το λένε "Megas Alexandros"?????
Εχει κι'αλλα..........
Μελέτης Σταμάτης
ΑΛΑΜΜ
Υ.Γ: τα γράφω μόνος μου, δεν έχει το login μου ο Αθανασίου, πρόεδρε να ξέρεις
Τα χρόνια της χολέρας, δηλαδή απο το 2010 και μετά, τα 4χ4 άρχισαν να μαραζώνουν σταδιακά και ακόμα και μεγάλοι εδραιωμένοι αγώνες όπως ο Εβρος φτάσανε στον πάτο και σταματήσανε.
Γίνανε προσπάθειες καλές όπως η Εύβοια (συνεχίζω να σας θεωρώ εύκολα θύματα, που σας πιάσανε στον ύπνο, αυτοί μεροκάματο κάνανε και σείς πήρατε τα τέτοια μου) και η Πάτρα αλλά το πράγμα έπιασε πάτο.
Οχι τελείως βέβαια μείνανε 2 αγώνες το Ηellas & ο 24ωρος να αυξάνουν συμμετοχές και να προσελκύουν πολλούς απο το εξωτερικό.
Πώς έγινε αυτό ρε παιδιά??
Απλά πράγματα, συστηματική δουλειά, πολλά ταξίδια έξω, έξοδα, επένδυση, συνέπεια, τύχη.
Και δυστυχώς πέτυχε,
και εκεί άρχισαν τα πανηγύρια.
Με την νέα διοίκηση ήρθε και η εκπληξη, 8 μελής επιτροπή 4χ4 με Κατσιμαλή - Σιδέρη, Παπαθάνου εν ενεργεία διοργανωτές να καθορίζουν τα μελούμενα, οι Μπολεκ και Λόλεκ έπρεπε να βρούνε τρόπο να μας σταματήσουνε ο δέ Παπαθάνου είχε κάθε λόγο να κρύβεται πίσω παο αυτό.
Και έτσι μετά απο 15 χρόνια αγώνες, αμέσως μετά τον διορισμό της επιτροπής άρχισε η μουρμούρα για το ποσο επικίνδυνοι είναι οι αγώνες μας και τι πρέπει να αλλάξει και το γράμμα του νόμου και τέτοιες μπαρούφες (που υπάρχουν σε ντοκουμέντο για όποιον ενδιαφέρεται)
12 χρόνια με την ΕΛΠΑ και 2 χρόνια με τον Χαλιβελάκη, δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν πειράξαμε κανέναν, δεν αποζημίωσαμε ασφαλιστικά παρά μόνο ψίχουλα και τώρα ο Κατσιμαλής και ο Σιδέρης δεν μπορούν να κοιμηθούν ανησυχώντας για το καλό της ομοσπονδίας.
Παρένθεση: Κατανοώ πόσο δύσκολο είναι να το αντέξεις ψυχολογικά όταν παλεύεις 15 χρόνια να πετύχεις κάτι και πάντα πιάνεις πάτο, ξαφνικά να δείς έναν χθεσινό να κάνει παπάδες αλλά δεν περίμενα ποτέ απο αυτόν που πάντα διατυμπάνιζε ότι έφερε τα Rally Raid στην Ελλάδα τώρα ώς επιτροπή να προσπαθεί να τα ανακυρήξει ώς επικίνδυνα και απαράδεκτα.
Συνεχίζουμε
Το καλοκαίρι που πήρε το αυτί μου τι γίνεται ζήτησα σχεδόν αμέσως συνάντηση με την επιτροπή και την ΕΠΑ και την διοίκηση για να:
1. Ζητήσω ημερομηνία για το 2015 (ναι, έχω ήδη ένα χρόνο πρίν, αποφασίσει, ανακοινώσει, αδειοδοτηθεί για τοην πεόμενη χρονιά)
2. Δώ τι παίζει
Απαντήσεις:
1. Ααααα τι προχωρημένο, μακάρι να το κάνανε όλοι αυτό αλλά δυστυχώς δεν είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε
2. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για το σπόρ, θα ενημερωθείτε
Ιούλιος 2014, τότε τα τζιμάνια αρχίσανε να σκάβουνε τον λάκο του αγώνα μας και ακόμα σκάβουνε 7 μήνες μετά, χωρίς κανονισμό 2015 με τις φήμες να μιλάνε για 2 επιλογές ή κανονισμό Rally ή αυστηρό regularity και όχι υποχρεωτικό tracking (αυτό είναι 100% ιδέα του Σπύρου μας), ασθενοφόρο στην εκκίνηση και διάφορες τέτοιες παπάρες που σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν κανένα επίπεδο ασφαλείας σε ένα αγώνα cross country, αλλά ξέχασα η καινούρια επιτροπή και η νέα διοίκηση δεν αποδέχονται τον όρο cross country. Ακόμα και ο Σπύρος μας, ο πνευματικός μπαμπάς τους εν Ελλάδι.
"Και απορώ ο Πρόεδρος εκτος απο το να με αποκαλεί "ρε" στο τηλέφωνο, τι σκατά κάνει όλο αυτό τον καιρό εκεί μέσα, εκτός απο το να εξατμίζει το ταμείο της ΟΜΑΕ.
Αλήθεια ρε συ Μιχελακάκη, έχεις καταλάβει τι σκατά θαυματά θα έκανες αν αυτά τα 170 χιλ που σκόρπισες για την ματαιοδοξία σου τα έκανες κύπελλα, φωτοκύταρα, ταμπέλες, κανα παράβολο δώρο στους οδηγούς, πόσα πανελλήνια πρωταθλήματα θα είχες σώσει??"
Κάποια στιγμή λοιπόν σε τηλεφωνική μου συνομιλία με τον Σιδέρη σε σειρά ερωτήσεων πήρα τις εξής απαντήσεις:
- "Ο προσανατολισμός μας είναι έτσι ώστε ο κανονισμός να κάνει τόσο ακριβό το πλάνο ασφαλείας ώστε να κάνετε όλοι αυστηρό regulatity, τα Rally Raid δεν είναι σύννομα με τους νόμους του κρατους."
- " Μα δεν έχουμε κανένα ιστορικό, δεν δημιουργήσαμε πρόβλημα, δεν αποζημίωσαμε τα εκατομμύρια του Auto Festival, δεν πληρώσαμε ποτέ νοσοκομεία, δεν γαμάμε μαντρες, πηγάδια, κολώνες, μπαριέρες, αυτά δηλαδή που στα κατα τα άλλα 100% νόμιμα Rally σας τα έχετε για
Ετσι λοιπόν θορυβημένος που σαν διοργανωτής είμαι εκτεθειμένος απέναντι στο κράτος και τους νόμους του, προσέλαβα δικηγόρο με τον μήνα στο σωματείο προκειμένου να καλύψω τους αθλήτές μας όταν χρειαστεί αλλά να εντόπισω πόσο καθήκι ήταν ο Χαλιβελάκης που με άφηνε ξεκρέμαστο τόσα χρόνια. 3 μήνες διαβάζαμε για να καταλήξουμε ότι το καθήκι δεν ήταν ο Χαλιβελάκης.
By the way, με τον πρώην έχω βριστεί πολλάκις και πανταχώθεν, αλλά του πιστώνω ότι πάντα είχε η διάθεση να βρεθεί λύση.
Ολοι οι αγώνες είναι με διάφορους τρόπους παράνομοι (οι τροφάδες θα στεναχωρηθούν αν το ψάξουν) αλλά όλοι τελούν υπο καθεστώς ειδικής αδειοδότησης για συγκεκριμένο τόπο, χρόνο, διαδρομή και ωράριο.
Αρα ο Χαλιβελάκης και η ΕΛΠΑ δεν με αφήσανε ξεκρέμαστο.
Τούτοι εδώ θέλουν να μας σταματήσουνε, απλά.......
oταν ο Μελετης μιλα ετσι οπως ποτε, αν μην τι αλλο εχει την προσοχη μου....
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι θελει η επιτροπη πλεον....
Οταν λεμε μια επιτροπη δικια μας (4χ4) δηλ, δεν ειναι σκοπος της να διορθωθουν οποιαδηποτε προβληματα υπηρχαν στο παρελθον και να βοηθησουν τους αγωνες 4χ4 οπως μπορουν?
Και αντι αυτου βαζουν ταφοπλακα?
Ξανα λεω, πως διαβαζαμε την διαμαχη του Κατσιμαλη και του Θεολογη πριν καποια χρονια, περι κλειστων ειδικων και το αν και ποσο ειναι επικινδυνοι ειναι οι αγωνες αντοχης. Και ο Κατσιμαλης παρεθετε κανονισμους fia για τα cross country rally και για το ποσο ειναι αποδεκτοι απο την fia. Δεν παιζονται με τιποτα....Και λεμε μετα για κωλοτουμπες....
Γενικά και η ομάδα μας και εγώ προσωπικά, ήμαστανς απο την αρχή υπέρμαχοι μιας ομοσπονδίας, όχι γιατί είχα θέμα με την ΕΛΠΑ (οι μισοί πραμένουν οι ίδιοι έτσι κι αλλιώς) αλλά γιατί αυτό το αίσθημα της Δημοκρατίας, μια γενική συνελεύση βρε αδερφέ, μου κάνει κάτο καλό. Βέβαια με την κακιά ΕΛΠΑ (χρωστάς λεφτά σύμβουλε μην ξεχνιόμαστε), παίρναμε χρονόμετρα, φωτοκύτταρα, σημαίες ταμπέλες, ασθενοφόρο, FIV και πληρώναμε τα ίδια, τώρα παίρνουμε τα τέτοια μας.
Οταν μάλιστα πρωτοδημιουργήθηκε η ΟΜΑΕ ο Χαλιβελάκης έβαλε φωνή και είπε τότε όσα σωματεία θέλουν και μπορούν να βάλουν οικονομική πλάτη τότε να ξεκινήσει το πράγμα, Ο ΑΣΗ (Διακάκης), το ΑΣΜΑ και η ΑΛΑΜΜ ανταποκριθήκανε με τις δυνάμεις τους (η ΑΛΑΜΜ τότε δημιουργήθηκε). Μπορούσαν και άλλοι, απλά δεν ήθελαν προφανώς.
Παλέψαμε πολύ τότε με τον Αθανασίου να βρούμε και ασφαλιστική να βοηθήσουμε.
Το 2013 στην Γενική Συνέλευση μάλιστα ο Χαλιβελάκης παρόντος του κοντού, είχε πεί ότι το 2014 αγώνες μόνο όσοι έχουν αθλητική αναγνώριση. Το κάναμε και αυτό και όσοι εδω μέσα έχουν ή κάνανε τα χαρτιά τους ξέρουν.
Σίγουρα απο τους τετρακίνητους είμαστε οι μόνοι που έχουμε αναγνώριση και κάνουμε αγώνα, κανείς άλλος. Στο ντούκου βέβαια, συνεχίζουν οι αγώνες και απο τα σωματεία που δεν έχουν, αλλά ας πάει και αυτό.........
Δυστυχώς κάποιοι ανέλαβαν τώρα πια ακολουθώντας τις ίδιες τακτικές, επιεβαιώνοντας ότι δεν κάνει να δίνεις εξουσίες σε φτωχομπινέδες, κάνουν τους δικτάτορες πολύ έυκολα.
Πάρτε εδώ http://www.omae-epa.gr/index.php/news/p ... 2-20-42-47
Δείτε και το κείμενο και εντοπίστε κάποιον απο τα 4χ4
"Λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, η ΟΜΑΕ και η Επιτροπή Αγώνων, διοργάνωσαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, ειδική εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα στελέχη των Αθλητικών Σωματείων που διοργανώνουν αγώνες."
Εγω το μονο που εχω να πω γενικα, ειναι οτι δουλεια της Επιτροπης μεταξυ αλλων ειναι να μεταφερει την εικονα του χωρου στην αρχη του σπορ.
Οταν καταληγουμε λοιπον στην προ μηνων συναντηση να μας λεει ο κ. Μιχελακακης (αρχη του σπορ) με περισσεια ειρωνεια "σε λιγο θα μας πειτε οτι κανετε κ αγωνες πλοηγησης" τοτε μαλλον δεν ξερει τι γινεται πιθανον επειδη καποιοι δεν κανουνε την δουλεια τους σωστα.
Η επιτροπη ουσιαστικα διοριζεται απο την αρχη του σπορ.
Δεν εχει καμια "ψηφο εμπιστοσυνης" (ειναι κ της μοδας στις μερες μας) απο αυτους που υποτειθεται οτι εκπροσωπει.
Ηδη εχουνε καταστρεψει με επιτυχια τους αγωνες του 2015.....
Νομιζω οτι το ποιο πρακτικα εφικτο ειναι ν ακολουθησουμε τον δρομο που χαραξαν αλλοι προς το εξωτερικο......
Υ. Γ. Μιλαω μονο εκ μερους του εαυτου μου κ δεν εκπροσωπω κανεναν αλλον....
Υ. Γ. 2 Ημουν απο αυτους που δεν σε πηραν τηλ αλλα ξερει οτι δεν εχω προβλημα να γραψω ανοιχτα...... Αλλοι φοβουνται μηπως "ξυπνησουν το θηριο".
Υ. Γ. 3 Δεν νομιζω οτι ο χωρος ουτε θα σωθει ουτε θα καθαρισει στο αμεσο μελλον. Κριμα γιατι αυτο το χαλι θα παρει μπαλα κ ανθρωπους που πραγματικα ηθελαν να πετυχει.....