ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

κυριακος αθανασιου

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by κυριακος αθανασιου »

να μου προσεχετε τον μακρινο... :D
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
katsulas

Post by katsulas »

Κρεμόμαστε από το τι θα ειπωθεί. Άιντε μπας και το χαρούμε λίγο φέτος!!!!
Image
mitsos

Post by mitsos »

aapo wrote:Εχουν πραγματοποιηθή τουλάχιστον 10 συνεδριάσεις της επιτροπής 4χ4 πολύωρες , αλλα ο τρόπος που εχουν επιλέξει να συντάξουν τον κανονισμό πολύ φοβάμαι δεν θα φέρει το επιθυμιτό αποτέλεσμα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ . Χθές η Ευρωπαικές χώρες βρήκαν λύση για την Ελλάδα και πηγαν παρα κάτω.
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως ακριβως εχουνε επιλεξει να τον συνταξουνε?
Ενα αρθρο σε καθε συνεδριαση??
Ποτε θα αποκτησουμε κανονισμο για το 2015??....... το 2017???
Για προγραμμα δεν ρωταω..... Υποθετω οτι απλα δεν υπαρχει......

Εμενα με εντυπωσιαζει παντως που υπαρχει ακομα κοσμος που..... περιμενει!!!!
JOHNVOR

Post by JOHNVOR »

mitsos wrote:
aapo wrote:Εχουν πραγματοποιηθή τουλάχιστον 10 συνεδριάσεις της επιτροπής 4χ4 πολύωρες , αλλα ο τρόπος που εχουν επιλέξει να συντάξουν τον κανονισμό πολύ φοβάμαι δεν θα φέρει το επιθυμιτό αποτέλεσμα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ . Χθές η Ευρωπαικές χώρες βρήκαν λύση για την Ελλάδα και πηγαν παρα κάτω.
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως ακριβως εχουνε επιλεξει να τον συνταξουνε?
Ενα αρθρο σε καθε συνεδριαση??
Ποτε θα αποκτησουμε κανονισμο για το 2015??....... το 2017???
Για προγραμμα δεν ρωταω..... Υποθετω οτι απλα δεν υπαρχει......

Εμενα με εντυπωσιαζει παντως που υπαρχει ακομα κοσμος που..... περιμενει!!!!
Υπαρχουν,υπαρχουν. Και ανθρωποι που αγοραζουν καινουρια αυτοκινητα και θελουν να τρεξουν....
Και μας βλεπω να βγαινουμε εξωτερικο για να κανουμε κανενα αγωνα!!!!!!
mitsos

Post by mitsos »

JOHNVOR wrote:
mitsos wrote: Εμενα με εντυπωσιαζει παντως που υπαρχει ακομα κοσμος που..... περιμενει!!!!
Υπαρχουν,υπαρχουν. Και ανθρωποι που αγοραζουν καινουρια αυτοκινητα και θελουν να τρεξουν....
Θελεις να τρεξεις?
Σε τι το θες? Σε αναβαση? Χωματινο? Rally?
Γιατι το 4Χ4 στην Ελλαδα μας πεθανε, απλα οι αρμοδιοι καθυστερουν να βγαλουνε τον επικηδειο....

Εχουμε διανυσει ηδη δυο μηνες μεσα στην χρονια και δεν υπαρχει καμια ενημερωση ουτε για κανονισμους ουτε για τεχνικες προδιαγραφες ουτε για προγραμμα αγωνων ουτε ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο η αοριστη - απο 18/12, ανακοινωση "οτι τα πραγματα ότι πως τα ξερατε τελειωσαν" κι εσυ ελπιζεις ακομα;;;;;

Υ. Γ. Εκτος του να ελπιζουμε κ να τα λεμε μεταξυ μας στα φορουμ, τι αλλο κανουμε; Τιποτα.... Αρα οπως πολυ ωραια ειπε κ ο Μελετης "μας εχουνε για τον π#&€@+ γιατι ειμαστε........
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Θα πρότεινα να κάνουμε όλοι καμιά δεκαριά μέρες υπομονή και θα έχουμε και πρόγραμμα και αγώνες ……
Κατά την χθεσινή πολύωρη συνάντηση έγιναν πολύ ωραίες προτάσεις – συζητήσεις με την παρουσία και του προέδρου της Ο.Μ.Α.Ε. ο οποίος έδειξε και μας άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις της ΕΠ.Α./ ΕΠΙΤΟΠΗΣ 4Χ4.
JOHNVOR

Post by JOHNVOR »

mitsos wrote:
JOHNVOR wrote:
mitsos wrote: Εμενα με εντυπωσιαζει παντως που υπαρχει ακομα κοσμος που..... περιμενει!!!!
Θελεις να τρεξεις?
Σε τι το θες? Σε αναβαση? Χωματινο? Rally?
Γιατι το 4Χ4 στην Ελλαδα μας πεθανε, απλα οι αρμοδιοι καθυστερουν να βγαλουνε τον επικηδειο....

Εχουμε διανυσει ηδη δυο μηνες μεσα στην χρονια και δεν υπαρχει καμια ενημερωση ουτε για κανονισμους ουτε για τεχνικες προδιαγραφες ουτε για προγραμμα αγωνων ουτε ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο η αοριστη - απο 18/12, ανακοινωση "οτι τα πραγματα ότι πως τα ξερατε τελειωσαν" κι εσυ ελπιζεις ακομα;;;;;

Υ. Γ. Εκτος του να ελπιζουμε κ να τα λεμε μεταξυ μας στα φορουμ, τι αλλο κανουμε; Τιποτα.... Αρα οπως πολυ ωραια ειπε κ ο Μελετης "μας εχουνε για τον π#&€@+ γιατι ειμαστε........
Το θεμα που με εκνευριζει ειναι οτι οταν ειναι να εισπραξουν παραβολα για αγωνιστικη ταυτοτητα ή για αγωνιστικες πινακιδες τοτε γινομαστε ιση. Ειναι γελοιο να μην υπαρχει προγραμμα αγωνων. Στο σιτε της ομαε δεν εχει προγραμμα ουτε για drift ουτε για dragster.
Δηλ τι θα επρεπε να κανουμε κατα την γνωμη σου δημητρα? Να σπαμε κεφαλια?
Aν δηλ η επιτροπη της ΟΜΑΕ μας γραφει γενικα αγωνιζομενους και οργανωτες τι πρεπει να κανουμε?
mitsos

Post by mitsos »

Οσο τα δικα μας ορια ειναι ανυπαρκτα, ανεχομαστε τα παντα, σιωπουμε κ βολευομαστε με το...... ξεροκομματο που θα μας πεταξουνε στο τελος γιατι ουσιαστικα δεν ξερουμε τι θελουμε τοτε το μονο που θα κανετε (ναι εδω θα αφησω τον εαυτο μου απ'εξω) ειναι υπομονη.

Μεχρι τοτε, οπως ειπε κ μια ψυχη, ησυχα μην ξυπνησουμε το θηριο.....

Υ. Γ. Χριστοδουλε, σε εκτιμω κ το ξερεις.
Δεκα μερες υπομονη μας ειχανε πει κ στην συναντηση στο Φλοισβο.

Υ. Γ. 2 Την προσωπικη μου γνωμη αυτη τη στιγμη αστην καλυτερα.
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

εγω εμαθα σημερα οτι στην χθεσινη συναντηση ακουστηκαν ωραια πραγματα και οτι συντομα θα εχουμε νεα!!!
αναμενουμε λοιπον ;)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
georgexj

Post by georgexj »

περσυ τετοια εποχη ειχε γινει ηδη ο πρωτος αγωνας wild terrain..........αν ανακοινωσουν μετα απο δεκα μερες σημαινει οτι ο πρωτος αγωνας θα γινει τελος μαρτη με αρχες απριλιου που σημαινει οτι δεν θα γινει γιατι πεφτει το πασχα.........μετα το πασχα κανενας δεν θα εχει λεφτα οποτε μιλαμε απο μαιο..............κ συνεπαγεται οτι καθε μηνα θα εχουμε απανωτους αγωνες..................ωραια λοιπον...........εδω βαζουμε τα γελια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κ αμα γινει αγωνας φετος εμενα να με χ........τε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλητερα να συνεδριασουνε για το 2016 γιατι το 2015 δεν βλεπω φως οτι κ να ανακοινωσουν!!!!κριμα ειλικρινα!!! :( :(
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”