GENERAL LEE wrote:
Δηλαδή για να καταλάβω ...
Εσύ είδες έναν αποστάτη ενός ανθρώπου σπασμένο ...έχεις και φώτο στα χέρια σου...αναφέρεις και Αμερικάνους που σου ανταπάντησαν επί του θέματος ... ούτε ξέρεις από που αγοράστηκε ούτε από ποιον τοποθετήθηκε ούτε χρονολογία αγοράς ούτε τίποτα ... και καπάκι βγαίνεις και ζητάς χαρτιά για τους δικούς σου αποστάτες που είναι αγορασμένοι από άλλο μαγαζί ...όταν σου γράφουν σε άλλα forum ότι μπράβο ρε φίλε που τα γράφεις για να ξέρουμε να μην αγοράσουμε αποστάτες από του Τσουκα , κάνεις το παγόνι .... και μετά γράφεις κι όλας ότι δεν έχεις εμπάθεια ...γιατί δεν αναφέρεις το μαγαζί που αγοράστηκαν οι σπασμένοι αποστάτες της φώτο ??? και λες για σωληνάκια καθαριστήρων και παπαριές Μαρίτσα μου .... να σταματήσεις δεξιά ρε στραβάδι άμα δε βλέπεις να οδηγήσεις ! όχι να σκοτώσεις και κάναν άνθρωπο επειδή είσαι κουλάδι ....
Ξέρεις τι λέω γω ρε φίλε ....
νομίζεις ότι έχουμε την όρεξη σου να διαβάζουμε ότι σου κατέβει στο κεφάλι γιατί δήθεν θες να προστατέψεις το κοινό ?
οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη..
ψοφας για διασημοτητα Αρη,ζητας να ανακατευεσαι παντου ενω καθε τι που λες και γραφεις σε ολα σου τα ποστ (οχι μονο στα δικα μου θεματα)ειναι εκτος τοπου και χρονου και ουδεμια σχεση εχει με τη πραγματικοτητα..θες να πεις κατι παντα και απλα το λες,αλλα οχι με ενα δικο σου τροπο...με ενα βλακωδες τροπο...στα δικα μου θεματα ομως δειχνεις οτι λειτουργεις σαν δικηγορος του μαγαζιου,σαν προστατης του,γραφεις σαν να εισαι υποχρεωμενος να τα πεις γιατι ή καποιος σε βαζει ή νιωθεις την αναγκη/υποχρεωση να το κανεις γιατι χρωστας..χαρη

ή απλα για να κανεις τζερτζελο με τη παρουσια σου
(τα γραπτα σου δε συναδουν με οσα εχουμε πει κατ ιδιαν στο τηλεφωνο) άλλα λες και αλλα γραφεις..
αν εχεις καποια αποψη/γνωμη σοβαρη επι παντος θεματος η οποια τεκμηριωνεται με γνωσεις που μπορεις να επικαλεστεις σε βιβλια και οχι στην εμπειρια σου (γιατι αν μαθεις κατι εμπειρικα λαθος θα το νομιζεις για σωστο μια ζωη και θα το υπερασπιζεσαι με τη ζωη σου) ,θα σε παρακαλουσα να μοιραζεσαι την οποια αποψη σου αν ειναι να κανεις το κυτταρο της κοινωνια μας (του 4χ4) καλυτερη και ισως και την κοινωνια γενικοτερα,αλλιως κοιτα να μαθεις πως θα σταματησεις να σπας κορωνοπηνια γιατι σε βλεπω να τα χιλιαζεις με την αντιληψη που εχεις.
στο τελευταιο σου ποστ αποδεικνυεται περιτρανα οτι η αντιληψη σου( ο τροπος που αντιλαμβανεσαι τα πραγματα) ειναι αναλογη του τροπου της οδηγησης σου..σπασμωδικη για να μην πω οτι δεν υπαρχει.
γραφω στο πρωτο μου ποστ ξεκαθαρα οτι θορυβηθηκα για τους δικους μου αποστατες που ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.Τσουκα..και τους τοποθετησε αυτος. τι δεν καταλαβες και γραφεις αρλουμπες?
ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει σαν απαντηση του ή σαν συμπερασμα του κατω απο τα δικα μου ποστ.αναλογως της αντιληψης του ή της ιστοριας που γνωριζει ή βιωσε.
ποιος σου ειπες οτι δεν ξερω απο που αγοραστηκε ,και απο ποιον τοποθετηθηκε?και αυτος που τους αντικατεστησε με την αντικατασταση τους παραδεχτηκε και το λαθος του ως προς την ποιοτητα να το πω? το που διαδραματιστηκε το ολο στορυ θα το ενημερωσω οταν κρινω εγω.και χωρις να μιλησω εγω για το που αγοραστηκαν οι αποστατες ο κ.Τσουκας βιαστηκε να αποποιηθει ευθυνες που δεν του εριξε κανενας..
ποσα μαγαζια πουλανε αποστατες στην ελλαδα? 3-4-5 ?
ας βγουνε και να πουνε οτι οι συγκεκριμενοι αποστατες των φωτογραφιων δεν ειναι δικοι τους..οσοι εχουν δικιο θα το βρουνε και οσοι εχουν αδικο θα εμφανιστουνε δια της ατοπου απαγωγης..
εμενα με ενδιαφερουν τα χαρτια των δικων μου αποστατων..και περιμενω απαντησεις απο τον Κ.Τσουκα .ειναι 5-6 ερωτηματα στο πρωτο ποστ.
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks