5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).

samisnow

Re: 5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).

Post by samisnow »

friar wrote:
panos110 wrote:Ευτυχως που ξεκιναει πρωτος ο Ψιστακης να μας βγαλει αυτό το μενιρ από την τριτη φωτο. :lol: :lol: :lol:
και να το βάλει στην τέταρτη..... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ετσι!!!!!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Kritikos

Post by Kritikos »

Χωρις Νταη αγωνας δεν γινετε, αλοι μια συμετοχη Μανολης Νταης Ξανθος Μανολης :lol: :lol:
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

1) Ανδρουλακης Γ-Κασωτακης Κωστας zuzuki samurai Λεσχη 4χ4 Χανιων
2) ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΛΑΣΚΟΣ SUZOTA JIMNY NIGHTMARE EDITION..... 8-)
3) ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
4)Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης
5)Aγγελου Βαγγελης-Μακρινος Πανος ΑΟΕ4χ4
6)Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
7)Ψιστακης Μ-Διαμαντης Γ (εισαι τυχερος που δεν ξερω να φτιαχνω τσουτσουνακια με το πληκτρολογιο) :D
8)Μανωλης Νταης -Ξανθος Μανωλης
9)
10)
11)
12)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
SUMAHERAKI

Post by SUMAHERAKI »

Σημερα το απογευμα σε συζητουσα Νταη και Ξανθο, και οπα καλος τους ....παω για τζοκερ....... Με το καλο να σμιξουμε...! Το παρεακι μεγαλωνει,........
samisnow

Post by samisnow »

Kritikos wrote:Χωρις Νταη αγωνας δεν γινετε, αλοι μια συμετοχη Μανολης Νταης Ξανθος Μανολης :lol: :lol:
ο φιλος ο Νταης ενταξει....όλα καλα..εκεινος ο άλλος ο Ξανθος.....τι στο καλο θελει από μας παλι.... τς τς τς!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Kritikos

Post by Kritikos »

Παντος οφιλο ενα μεγαλο ευχαριστω στον μανολη γιατι η απαντησητου ηταν ξεκαθαρη μετα απο 24στετραορο θα ερθω να τρεξω στο λασιθι ειμαι ...... χρονο δεν το λεμε, εσεις με εχεται γ.......η με αυτους τους αγωνες αλα θα ερθω. Ευθης και ντρομπρος αυτη η αγωνηζομενη ειναι που στηριζουν το χωρο, πραβο σε αυτον και σε σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!
Kritikos

Post by Kritikos »

Τωρα περει του αγωνα αλαζη λιγο το πλανω του αγωνα το Σαββατο και η κυριακη θα γινουν στο ορπεδιο κριτσας λογο οτι μερικη ηθελαν οχι πετρες αλα χωμα οποτε αλαξε το πλανο πειστεβο οσει θα ερθουν θα το ευχαριστουν νομηζο? [εση απο ιην επισκοπη θα παθης πλακα] τωρα η απαντηση για το τρειλερ και το αυτοκινιτο η τιμη ειναι αυτη που επα απο την αρχη 165 ευρο το αμαξη και η δικλινη, αν εναι μοναχος ειναι γυρο στα 100 ευρο. αν το τραβαη αμαξι αυτο θα εναι επηπλεων το αυτοκινητο το δωματιο ειπαμε 30 ευρω και τη συμετοχη περιμενω να δουμε απο τυς χοριγους ..γιανα δουμε πιους θα δουμε :lol: :lol: :lol:
κυριακος αθανασιου

φωτιες μου αναψες κρητικε φιλε μου...θα προσπαθησω να βρω συνοδηγο για να μειωθουν και τα εξοδα και θα προσπαθησω να ερθω... :?
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Kritikos

Post by Kritikos »

Κυριακο εισαι καλοδεχουμενος με την παρεα σου νασε συγουρος οτι θα το ευχαριστηθεις η ειδικες ειναι πολοι τρελα :roll: :roll: :roll:
κυριακος αθανασιου

θα το παλεψω γιωργη!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”