Μαζεύω σιγά σιγά τα πραγματα για να προχωρησω στη μετατροπή του samurai απο σούστες σε ελατήρια.
Μπράτσα και βάσεις εφτιαξα.τι ελατήρια να επιλεξω;
Τι ελατήρια;;;;
Re: Τι ελατήρια;;;;
Επίσης θέλω βοήθεια για την πίσω αναρτηση.να φτιάξω Α bar η παναρ;πιο είναι καλυτερο;
-
καλυτερο ειναι οτι σε βολευει...

KAGOURES 4X4 CLUB
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
Πίσω τουλάχιστον οι περισσότεροι βάζουν απο lada samara, μπροστά βάζουν και απο mercedes αλλά το θέμα είναι που θα τα τοποθετήσεις , πχ. πολύ μέσα θα έχεις αστάθεια. Μήπως να πάς κάπου να δώσεις κάτι τις παραπάνω και να κάνεις τη δουλειά σου φτηνότερα αφού θα το πληρώσεις μόνο 1 φορά.... 

panjo wrote: Μήπως να πάς κάπου να δώσεις κάτι τις παραπάνω και να κάνεις τη δουλειά σου φτηνότερα αφού θα το πληρώσεις μόνο 1 φορά....

K.Stylianos Action4X4club
Εχεις ενα δίκιο αλλά.....panjo wrote:Πίσω τουλάχιστον οι περισσότεροι βάζουν απο lada samara, μπροστά βάζουν και απο mercedes αλλά το θέμα είναι που θα τα τοποθετήσεις , πχ. πολύ μέσα θα έχεις αστάθεια. Μήπως να πάς κάπου να δώσεις κάτι τις παραπάνω και να κάνεις τη δουλειά σου φτηνότερα αφού θα το πληρώσεις μόνο 1 φορά....
Είναι ευχαρίστηση το να το κανεις μονο σου,έχω κανει όλες τις μετατροπές μόνος,απο μοτέρ και διαφορικά και θα μου κοστίσει πολύ πιο φτηνά απ το να το κανει κάποιος άλλος για μένα.κάνω οτι κάνω βασισμενος σε μετατροπές που είδει έχουν κανει άλλοι με επιτυχία οποτε το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό.