5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).
Re: 5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).
Εκει με το τρειλερ νομιζο οτι εναι το ιδιο, αλα θα το ψαξω και θα σου πω οσο για φωτογραφιες την κυριακη θα εχεται πολες ρωτα ομως τον φιλο σου τον ψιστακη να σε κατατοπιση
ενδεχεται μετα απο παρεκλειση αγωνιζομενον το Σαββατο να γινη ολοι στο καθαρο για να ειμαστε κονταισε γνωριμα μπεκροτοπια Σταυρο ελπιζω να βγαλεις πολοι ρακι φετος γιατι η ειδικες ειναι κοντα σου

γιατι οχι????δεν με χαλαει καθολου!!!samisnow wrote:μη πως θες και μαυρουλα σ αυτά τα λεφτα φιλαρακι?georgexj wrote:στα λεφτα αυτα ειναι τρειλερ αγωνιστικο κ καμπινα??????Kritikos wrote:Λοιπον οπως ειπαμε τα εισιτιρια για την ομαδα εναι πηγαινε ελα 165 ευρω με δικλινη καμπινα το δωματιο θα δουμε και τη συμετοχη θα δουμε απο τα εξοδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχ
-
stayros [krhth]
[quote="Kritikos"]Εκει με το τρειλερ νομιζο οτι εναι το ιδιο, αλα θα το ψαξω και θα σου πω οσο για φωτογραφιες την κυριακη θα εχεται πολες ρωτα ομως τον φιλο σου τον ψιστακη να σε κατατοπιση
ενδεχεται μετα απο παρεκλειση αγωνιζομενον το Σαββατο να γινη ολοι στο καθαρο για να ειμαστε κονταισε γνωριμα μπεκροτοπια Σταυρο ελπιζω να βγαλεις πολοι ρακι φετος γιατι η ειδικες ειναι κοντα σου
[/quote
κοκκινη ο νικος ρωτάει που θα το στελιωσουμε λέει τελικά στην εκκίνηση οι στον τερματισμό? εγώ λέω στο μετόχι μου!!![/u][/size]

κοκκινη ο νικος ρωτάει που θα το στελιωσουμε λέει τελικά στην εκκίνηση οι στον τερματισμό? εγώ λέω στο μετόχι μου!!![/u][/size]
- Attachments
-
- κοκκινη ο νικος ρωτάει που θα το στελιωσουμε λέει τελικά στην εκκίνηση οι στον τερματισμό? εγώ είπα στο μετόχι μου!!!
- kazani.jpg (92.43 KiB) Viewed 3984 times
εφραιμ!!
Μια καζανια για τους ταλαιποριμενους νομιζο κανεις δεν θα ελεγε οχι στο σπιτι σου φισικα

Το νο 5 ετοιμάζεται... τωρα που ειδαμε και τα καζανια πηραμε δυναμη..
αντε καλως να βρεθουμε
αντε καλως να βρεθουμε
1) ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ.................πυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
2) ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΛΑΣΚΟΣ SUZOTA JIMNY NIGHTMARE EDITION.....
3) ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
4)Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης
5)Aγγελου Βαγγελης-Μακρινος Πανος ΑΟΕ4χ4
6))Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
(7)Ψιστακης Μ-Διαμαντης Γ
8)
9)
10)
11)
12)
6))Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
8)
9)
10)
11)
12)
- κυριακος αθανασιου
πολυ σας ζηλευω...

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Να διορθωσουμε παρακαλω τη συμετοχη Κ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ .Ανδρουλακης Γ-Κασωτακης Κωστας zuzuki samurai Λεσχη 4χ4 Χανιων ευχαριστω
- κυριακος αθανασιου
1) Ανδρουλακης Γ-Κασωτακης Κωστας zuzuki samurai Λεσχη 4χ4 Χανιων
6))Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
8)
9)
10)
11)
12)
6))Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
8)
9)
10)
11)
12)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
διορθωσε και εμας κ.Αθανασιου...βγαλε τα διαολάκια και βαλε κατι σε καρδουλες......

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis