5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).
Re: 5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).
Αν και δεν είμαι αγωνιζόμενος αλλα εχω ζησει από κοντα αρκετους αγωνες είναι κριμα πραγματικα για ακομα μια φορα να παρακαλουν οι διοργανωτες για συμμετοχες
Όπως ειπε και ο Πανος πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα για τα οποια εχουμε συζητησει και ευχομαι από την νεα περιοδο να γινουν πραξη
Καλη επιτυχια στον αγωνα σας !!!!!!!!!!!
Όπως ειπε και ο Πανος πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα για τα οποια εχουμε συζητησει και ευχομαι από την νεα περιοδο να γινουν πραξη
Καλη επιτυχια στον αγωνα σας !!!!!!!!!!!
Λοιπον οπως ειπαμε τα εισιτιρια για την ομαδα εναι πηγαινε ελα 165 ευρω με δικλινη καμπινα το δωματιο θα δουμε και τη συμετοχη θα δουμε απο τα εξοδα

με συμφερει να παρω καραβι λοιπον από ρεθυμνο...χαχαχαχαχαχαχαKritikos wrote:Λοιπον οπως ειπαμε τα εισιτιρια για την ομαδα εναι πηγαινε ελα 165 ευρω με δικλινη καμπινα το δωματιο θα δουμε και τη συμετοχη θα δουμε απο τα εξοδα![]()
![]()
![]()

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
-
Ο καιρος περναει............
- κυριακος αθανασιου
μην ξεχνιομαστε...
1) ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ.................πυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
2) ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΛΑΣΚΟΣ SUZOTA JIMNY NIGHTMARE EDITION.....
3) ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
4)Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης
5)????????????????????-Μακρινος Πανος
6))Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
(7)Ψιστακης Μ-Διαμαντης Γ
8)
9)
10)
11)
12)
1) ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ.................πυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
2) ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΛΑΣΚΟΣ SUZOTA JIMNY NIGHTMARE EDITION.....

3) ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
4)Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης
5)????????????????????-Μακρινος Πανος
6))Κοκκινης Δ-καμπανος Μ
(7)Ψιστακης Μ-Διαμαντης Γ

8)
9)
10)
11)
12)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
-
Για περαστε... για περαστε..... ελα νααα!!! κο κο κο κο!!!!! Για ελατε κοτουλες μου

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
πρόσεχε τις κοτούλες για τσιμπάνεDIAMANTIS RETHYMNO wrote:Για περαστε... για περαστε..... ελα νααα!!! κο κο κο κο!!!!! Για ελατε κοτουλες μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

καμια φωτογραφια απο τον τοπο του εγκληματος θα βαλετε?????

στα λεφτα αυτα ειναι τρειλερ αγωνιστικο κ καμπινα??????Kritikos wrote:Λοιπον οπως ειπαμε τα εισιτιρια για την ομαδα εναι πηγαινε ελα 165 ευρω με δικλινη καμπινα το δωματιο θα δουμε και τη συμετοχη θα δουμε απο τα εξοδα![]()
![]()
![]()
μη πως θες και μαυρουλα σ αυτά τα λεφτα φιλαρακι?georgexj wrote:στα λεφτα αυτα ειναι τρειλερ αγωνιστικο κ καμπινα??????Kritikos wrote:Λοιπον οπως ειπαμε τα εισιτιρια για την ομαδα εναι πηγαινε ελα 165 ευρω με δικλινη καμπινα το δωματιο θα δουμε και τη συμετοχη θα δουμε απο τα εξοδα![]()
![]()
![]()

χαχαχαχαχαχ
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis