5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).
-
Re: 5ο Wild Terrain Λασιθίου (5-6-7/12/2014).
ΒΑΛΕ ΑΛΛΗ 1 ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ ME SAMOYRAI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΑΣ
Σα λιονταρι θα βρυχαται το cosworth του Σπυρου στα βουνα του Λασιθειου
Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης 

panos110 wrote: αποφασισα να τα παρατησω και εχω ηδη πουλησει το μισο αμαξι σε ανταλλακτικά !

- κυριακος αθανασιου
εγω ουτε τις φατσες δεν μπορεσα να βαλω οταν το ειδα γιωργο....georgexj wrote:panos110 wrote: αποφασισα να τα παρατησω και εχω ηδη πουλησει το μισο αμαξι σε ανταλλακτικά !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλη επιτυχια κοκκινηδες στον αγωνα σας!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
- κυριακος αθανασιου
1) ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ.................πυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
2) ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΛΑΣΚΟΣ SUZOTA JIMNY NIGHTMARE EDITION.....
3) ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
4)Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
2) ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΛΑΣΚΟΣ SUZOTA JIMNY NIGHTMARE EDITION.....

3) ΧΑΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
4)Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
GENERAL LEE wrote:Γιασσιμάκος Χρήστος -Κοσμάς 'Aρης

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
ασε την κλαψα ρε και πες πως θες να πας σε Αμερικανο γι αυτό χαλασες και το λαντροβερακι.....φυσικα και δεν θα μας λειψουν οι οδηγικες σου ικανότητες ουτε του συνοδηγου σου οι ικανότητες φυσικα....αλλα είναι αμαρτια να μην μπορούμε να ξυριζόμαστε τα πρωινα στο γυαλιστερο κεφαλι σου κάθε πρωι που θα ξυπνάμε....panos110 wrote:Φιλε μου Γιωργη ποτε δεν ελειψα από αγωνα σου,αλλα αυτή τη φορα δεν εχω αυτοκινητο.
Όταν ειδα τις συμμετοχες στον αγωνα της Αργολίδας και παρα τις τοσο φιλοτιμες προσπάθειες των παιδιων εκει,
αποφασισα να τα παρατησω και εχω ηδη πουλησει το μισο αμαξι σε ανταλλακτικα.
Βεβαια μετα το μετανοιωσα και ισως το ξαναστησω αργοτερα,αλλα αν η κατασταση με τους αγωνες συνεχιστεί ετσι θα το σκεφτω και παλι.
Οι βολτες δε μ ενδιαφερουν και εχουμε αξέχαστες αγωνιστικες αναμνήσεις με το Ματρακα και το Ζαουρη σαν συνοδηγούς τα χρονια που περασαν μ αυτό το καταγδαρμενο παλιολαντροβερακι.
Ευχομαι οι αγωνιζόμενοι να στηριξουν τον αγωνα και να καταφερεις να τον κανεις.
Αν καποιο μελος της ΑΟΕ4χ4 αποφασισει να τρεξει θα είμαι ο συνοδηγος του.
Καλη επιτυχια!

επεισης σκεψου λιγο εκεινο το κακομοιρο παιδι τον Ζαουρη....από φετες που ηταν τωρα θα γινει ενας γερος χοντρουλης πλαδαρος λογο ακινησίας....κανε κατι..παρε πισω τα πραματα η αλλαξε οχημα....το θεμα είναι σοβαρο....

Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Αμα αλλαξω μαρκα θα μου κοψει την καλημέρα η μιση Ελλαδα...
Δε γινονται αυτά τα πραγματα Μανωλη μου.

Δε γινονται αυτά τα πραγματα Μανωλη μου.

πες μου ότι εχει η μιση ελλαδα λαντροβερ να αυτοκτωνησω....panos110 wrote:Αμα αλλαξω μαρκα θα μου κοψει την καλημέρα η μιση Ελλαδα...
Δε γινονται αυτά τα πραγματα Μανωλη μου.![]()
![]()

Psistakis Manolis
Psistakis Manolis