1ο WILD TERRAIN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 17-19/10/2014
Η οργανωτική ομάδα του 1ου WILD TERRAIN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ εργάζεται δυναμικά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και ολοκληρώνει σύντομα την πρώτη φάση σχεδιασμού του αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Περιπέτειας.
Αρχίστε να προετοιμάζεστε, η νέα χειμερινή περίοδος ξεκινά δυναμικά από την Αργολίδα.
Μείνετε συντονισμένοι , σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες και ανακοινώσεις.
Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
Η οργανωτική ομάδα του 1ου WILD TERRAIN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ εργάζεται δυναμικά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και ολοκληρώνει σύντομα την πρώτη φάση σχεδιασμού του αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Περιπέτειας.
Αρχίστε να προετοιμάζεστε, η νέα χειμερινή περίοδος ξεκινά δυναμικά από την Αργολίδα.
Μείνετε συντονισμένοι , σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες και ανακοινώσεις.
Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
- κυριακος αθανασιου
Re: 1ο WILD TERRAIN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 17-19/10/2014
καλη επιτυχια και καλο κουραγιο ......
εστω και σαν θεατης θα ειμαι σιγουρα εκει..
εστω και σαν θεατης θα ειμαι σιγουρα εκει..

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Καλη αρχη με πολύ δυναμη και ευχομαι να πανε όλα όπως τα εχετε φανταστεί !!!!
και εμεις σαν λεσχη 4χ4 Πατρας skartaekato.gr θα ειμαστε εκει

και εμεις σαν λεσχη 4χ4 Πατρας skartaekato.gr θα ειμαστε εκει

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας ……
Σχεδιάζουμε ένα αγώνα με στόχο να ικανοποιήσει αν είναι δυνατό όλους τους αγωνιζόμενους
καθώς και τους θεατές.
Η περιοχή που επιλέχτηκε για τον αγώνα είναι για το Σάββατο 18/10 στο βουνό Αρτεμίσιο και την Κυριακή 19/10 πολύ κοντά στην πόλη του Άργους.
Σύντομα θα ανεβάσουμε μερικές φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής ….

Σχεδιάζουμε ένα αγώνα με στόχο να ικανοποιήσει αν είναι δυνατό όλους τους αγωνιζόμενους

καθώς και τους θεατές.
Η περιοχή που επιλέχτηκε για τον αγώνα είναι για το Σάββατο 18/10 στο βουνό Αρτεμίσιο και την Κυριακή 19/10 πολύ κοντά στην πόλη του Άργους.
Σύντομα θα ανεβάσουμε μερικές φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής ….
Καλη δουλεια στο βουνο παιδια!
Η Αγωνιστικη Ομαδα Ευβοιας 4χ4 ετοιμάζεται για τον αγωνα σας.
Περιμενουμε φωτογραφιες...
Η Αγωνιστικη Ομαδα Ευβοιας 4χ4 ετοιμάζεται για τον αγωνα σας.
Περιμενουμε φωτογραφιες...
Καλημέρα καλό μήνα σε όλους .
Μερικές φωτογραφίες από την ευρύτερη περιοχή του αγώνα, στο …
https://www.facebook.com/groups/3103372 ... up_comment
Μερικές φωτογραφίες από την ευρύτερη περιοχή του αγώνα, στο …
https://www.facebook.com/groups/3103372 ... up_comment
- κυριακος αθανασιου
o προεδρος αποφευγει το φατσοβιβλιο....ανεβαστε του εδω καμια φωτο να δουλεψει το 110 με περισσοτερη ορεξη...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ειναι ωραιο πραγμα να γυριζεις απο διακοπες κ να βλεπεις τετοιες ανακοινωσεις!!!καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας!!!!αααααα κ καλο χειμωνα σε ολους μας!!!

εχει δικαιο ο κυριακος!!!ειναι πολλοι που δεν εχουν φατσοβιβλιο οποτε ας ανεβαινουν κανονικα οι φωτο!!!κυριακος αθανασιου wrote:o προεδρος αποφευγει το φατσοβιβλιο....ανεβαστε του εδω καμια φωτο να δουλεψει το 110 με περισσοτερη ορεξη...
Αύριο και την Κυριακή θα ολοκληρωθεί η ανίχνευση και καταγραφή των τεσσάρων ειδικών διαδρομών της πρώτης μέρας του αγώνα , το αργότερο την Δευτέρα θα έχετε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες .