ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

Φωκίων

Re: ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

Post by Φωκίων »

Σταυρο θεωρητικά αυτο που εσυ κι εγω ονοιρευομαστε ουσιαστικά ειναι..... η "καθαρη" λειτουργεια της Επιτροπης....
χωρις ντριπλες χωρις τρικλοποδιες χωρις "πισωπλατα μαχαιρωματα"...

αρα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν ειπες χαζομαρα..
ειναι κι αυτη μια λιγο διαφορετική οπτικη γωνια,
ΑΛΛΑ
η οποια ειναι κι αυτη προς τα μπρος διαολε....

γιατι το ολο "πανυγυρι" ετσι οπως "τρεχει" αυτη τη στιγμη μονο διωχνει χωρις να φερνει κοσμο....
δε ξερω για σενα, αλλα πολυς προβληματισμός πεφτει για το 2010 ποιος θα τρεχει και ΑΝ θα τρεχει και ΠΟΥ θα τρεχει...
κι ειναι γμτ κριμα...
για μετρηστε ποσοι αγωνιζόμενοι "λειπουν" απο την αρχη της χρονιας, χομπιστες κατα κυριο λογο που η "αμοιβη" τους ηταν η συμετοχη...
και λεω απο την αρχη της χρονιας μην πιασω ονοματα απο περσι και προπερσι...
να μην μιλησω για "χεραδες" που τρεχουν 1 αγωνα το χρονο... ( απο Π αρχιζει το ονομα :D :D ) γιατι το ολο παιχνιδι δεν τους κανει "κουκου" :mrgreen:

Λεει στον τιτλο "ουτοπικό"... ονειρικό...
Δυστυχως δεν εχω την δυναμη να "κανω" κατι... οσο κι αν το θελω περαν του να τσιγκλαω γραφοντας, καταντωντας γραφικός εως και να χαρακτηριζομαι ως μ......ς....

"Ονειρα..... πουλια μου ταξιδιαρικα......" Joe Dassen αν δεν απατωμαι....
friar

Post by friar »

To Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.

καλά το πας........
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ρε συνάδελφοι, γιατί έχετε όλοι κολλήσει σε συνεργασίες και ιστορίες και πως και που...
Τα πράγματα μου φαίνεται οτι είναι πολύ πιο απλά.
Και γιατί να συνεργαστούν?????
Ούτε οι γιατροί δεν συμφωνούν μεταξύ τους, γιατί να συμφωνήσει ο τυπικός επαγγελματίας ή
ακόμα και ο τυπικός χομπίστας?

Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να "θυσιάσουμε" μερικούς ανθρώπους (κάνοντάς τους να συνεργάζονται μεταξύ τους :mrgreen: )
για να περνάμε εμείς καλύτερα στους αγώνες...

Και εγώ χομπίστας είμαι. Αλλά έστω οτι οι αγώνες ήταν μέρος του εισοδήματός μου.
Γιατί να συνεργαστώ με κάποιον που δεν γουστάρω? Για να κάνουμε καλύτερο αγώνα?
Για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον αγώνα ΤΟΥ και μετά να με θάψει?
Υπέρ πίστεως και πατρίδας?
Πόσα χρήματα αξίζει η ηρεμία μου?
Τόση ανωτερότητα πια αγγίζει τα όρια της λαλακίας.

Τες πα, αυτό που λέω είναι οτι τα πράγματα μπορεί να γίνονταν και χειρότερα.
Αφού δεν συμπαθιούνται, δεν συμπαθιούνται και τέλος.

Από αυτή την ουτοπία πάντως θα προτιμούσα την ουτοπία του να πάω σε έναν γιατρό
και να μου πει πραγματικά τί έχω και όχι πίπες... :roll:
Και ας μην είναι τόσο καλοί οι αγώνες.
Πολύ θέμα το κάναμε και δεν νομίζω οτι πρέπει να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις ούτε και όνειρα.
Ο καθένας ας κάνει την δουλίτσα του ή τον χαβαλέ του και αν τελικά τακιμιάσουν
ίσως να μας βγει σε καλό ίσως και όχι.

Φιλικότατα.
Προσωπική, υποκειμενική μου άποψη.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

Φίλε Nicolas εννοείτε οτι αυτά τα πράγματα δε γίνονται πουθενά, και τόσο σφαγμένοι να μην ήταν είναι ανθρωπίνως αδύνατο όταν οπως και να ο κάνουμε υπάρχουν συμφέροντα και προφανώς θεωρουν εαυτούς επαρκείς!
Το νόημα και ο σκοπός είναι δυτός 1ον αυτό που είπε και ο Φωκίωνας περι καθαρής και σωστής λειτουργίας της επιτροπής, (που ακόμα περιμένουμε ενημέρωση, σε λίγο θα τα έχουμε μάθει όλα απο τους διαδρόμους) και 2ον οτι όλοι οι οργανωτές καλό είναι να μην απαξιώνουν την δουλεία των άλλων οργανωτών και να μην προσπαθούν να δείξουν πόσο καλύτεροι είναι μειώνοντας τους άλλους!
Έχουμε άποψη και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας την σπάνε, να χαλάνε το κλίμα και να διώχνουν τους αγωνιζόμενους! ;)
Είναι πολύ πιό εποικοδομητικό να εκτιμάς το καλό απο το να ασχολείσαι συνέχεια με το κακό!! :mrgreen:
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

( η απαντηση ειναι βασισμενη στο ποστ του Νικολα)

οκ ειναι κι αυτη μια λογικη....

γιατι εγω τουλαχιστον ονοιρευομαι την συνεργασία???

Απλό
Γουσταρω σε καθε αγωνα να εχω 50 αυτοκινητα να περασω τεχνικο ελεγχο και οχι 10.... :D
γιατι ο καθενας το ψωνιο του θελει να το κανει "ομορφοτερο"....
γιατι ο επαγγελματιας κοιταει την τσεπη του ( οκ κι οχι μονο..)
αλλα κι ο χομπιστας ( αυτοι που εχω πει 5 λογια τουλαχιστον ) γιατι δεν θελουν να συμετεχουν αυτοι και τα παιδια τους μονο...
και γιατι - ξεχνας - οτι υπαρχει κι ενας "παντελονιδιος" αυτος των αγωνιζομενων ο οποιος απο ενα δυνατο πρωταθλημα με μια καποια Χ προβολή Ι Σ Ω Σ απαλυνε την.... χορηγια του και βοηθιωταν απο "εξωτερικη βοηθεια" ωστε να μην ειναι μονο 10...

Γιατι τελικά, ο καθενας από το ποστο του το κεφι του κανει ( ακομα κι επαγγελματιες το κεφι εκαναν επαγγελμα) και θελει να το κανει καλυτερα...

Προσωπικά, εσυ εγω και πολλοι αλλοι "οικονομικά" δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα ετσι κι αλλιως.....
Ομως.... πχ εσυ Νικολα για θυμησου ΠΟΣΟ γουσταρες το πλοηγιλικι που εκανες στην Κορινθο... ποσο ειχες "φτιαχτει"...

( τους γιατρους αστους.... ειναι... αλλου παπα ευαγγελιο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Φωκίων wrote:Προσωπικά, εσυ εγω και πολλοι αλλοι "οικονομικά" δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα ετσι κι αλλιως.....

Ομως.... πχ εσυ Νικολα για θυμησου ΠΟΣΟ γουσταρες το πλοηγιλικι που εκανες στην Κορινθο... ποσο ειχες "φτιαχτει"...

( τους γιατρους αστους.... ειναι... αλλου παπα ευαγγελιο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Ναι φιλαράκι μου είχα φτιαχτεί με τρέλα και κορδέλα.
Και θα το έκανα ξανά και ξανά.
Όμως συννενοήθηκα με φίλο, συνεργάστηκα με κάποιον που συμπάθησα αμέσως και έκανα και τον απίστευτο χαβαλέ μου.
Αν δεν ίσχυαν όμως τα δύο πρώτα, δεν θα είχα σηκωθεί καν από το κρεβάτι.
Πόσο μάλλον να λυώσω το 6000 χλμ αμαξάκι μου που τώρα θέλει λύσιμο το ταμπλό γιατί κάνει σαν κουδουνίστρα (Μάνθο πες αλεεεεύρι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Αν το δεις ψυχρά, ο τυπικός βοηθός αυτού του τύπου που είμαστε εμείς βαζει και λεφτά από την τσέπη του.
Αλλά δεν με απασχολεί τίποτα αρκεί να περνάω καλά. Και αυτό προϋποθέτει να συναναστρέφομαι-συνεργάζομαι
με ανθρώπους που συμπαθώ.

Έστω λοιπόν οτι το όλο κόλπο ήταν μέρος του μηνιαίου εισοδήματός μου.
Δεν το προηγούμενο ποστ μου ;)

Όσο για την επιτροπή φίλε Σταύρο, δεν θα εκφέρω γνώμη για την δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα ωστόσο
θα μπορούσα να παρατηρήσω οτι ακόμα και αυτά που αποφάσισε δεν έχει προφανώς την δύναμη να τα επιβάλλει
ενώ ακόμα και η ίδια η επιτροπή είναι πολωμένη.
Παρόλο που θεωρώ εαυτόν βαθύτατα δημοκράτη, πιστεύω οτι στην περίπτωσή μας χρειάζεται ένας. Ένας
που να τον σέβονται ή να τον φοβούνται όλοι. Δε Γουαν :mrgreen:

Και να πω και κάτι άλλο...
Έχω την εντύπωση οτι η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε και κρίνουμε τον αγώνα κάποιου δεν συμβαδίζει
τόσο με το επίπεδό μας. Αντικειμενικά, και λυπάμαι που το λέω, έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι να φτάσουμε άλλες χώρες
και σε επίπεδο διοργάνωσης αλλά και σε επίπεδο ή και πλήθος συμμετοχών.

Εδώ ακόμα συζητάμε την χρήση ή μη κλωβού σε αυτοκίνητα trial...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Φιλε Σταυρο

( χρησιμοποιω το ονομα σου αλλα οπως θα καταλαβεις η απαντηση δεν παει σε εσενα )

Καλα τα λες... εσυ...
Οι αλλοι συνοδοιποροι σου που ειναι????? Γι αυτους ολα ειναι καλα???? εισαι δηλ ο μονος που θελει:
καθαρους κανονισμους
κανονισμους που δεν δεχονται ερμηνιες κατα το δοκουν ( μια ετσι μια γιουβετσι να το πω απλά)
ως "πελατες" ολωνων, οργανωτων, τεχνικων εφορων :D κ.λ.π κ.λ.π. ποτε και πως "συζητησατε" καποια 5 βασικά πραγματα???? οποιαα θεωρητε απαραιτητα αλλα οργανωμενα
οχι βεβαια για "εδω και τωρα" αλλα για το μελλον εγκυς και αποτερο..

Εμεσα μοιαζει να δειχνετε τι "τραβαει"...
η "φωνη" σας ομως που ειναι???

Πιστευεις οτι αν βγητε και πειτε " σταματιστε τις παπαριες αλλιως δεν τρεχουμε" κι αυτο οσο κι αν στεναχωρησετε φιλους, τι πιστευετε θα γινει???
και βεβαια δεν το λεω εκβιαστικά, αλλα πρακτικά...

δεν ειναι δυνατον ο Αθανασιου να μαζευει 150 συμετοχες και να ειναι "αχρηστος"
Μια Κωσταντινα να σου σπαει τα νευρα με τηλεφωνο καθε τοσο, ασε το να φροντισει τα παντα μεχρι τελευταια λεπτομερεια με ιωβιο υπομονη
ο Δουκερης να "γεμισει" κοσμο με γνωσεις ολοκληρα βουνα
ο Καστιμαλης να βρει το πιο απιθανο μονοπατι να ενωσει διαδρομες κι ολοι να λενε WOW!!!
και να βλεπεις μπροστα σου στην μεση του πουθενα Μελετη ( και να του τραβας φασκελα αλλα για αλλο λογο :D :D ) και Καπραλο σε χρονο dt στο "προβλημα" ειδοποιημενο απο μια Μαρια κερβερο
ενα Doc να "σκουπιζει" μπρος πισω δεξια αριστερα σα φυλακας αγγελος και να δινει οδηγιες?

κι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι να μην μπορουν να συνδιαστουν?????

Χαλαρα Dakar φτιαχνουν

Αλλο ενα ονειρο......
κι οπως ειπες το σκεπτικο δεν ειναι βεβαια οτι ειναι "ανικανοι" σ ολα τ' αλλα προς θεου μη τρελαθουμε...

δεν εχω κατι αλλο πλεον να προσθεσω ως "φιλαθλος"...
Ολα αυτα ειναι σκεψεις "ατακτως ερριμενες"..
μη με βρισετε
μονο την αναγνωριση της Καλης Προθεσης...
russo

Post by russo »

1) Φωκίων φαντάσου ένα πρωτάθλημα 4Χ4 όπου θα είχε πολλούς θεατές.
Οι θεατές θα προσέλκυαν σπόνσορες.
Οι σπόνσορες θα προσέλκυαν αγωνιζόμενους.
Οι αγωνιζόμενοι θα προσέλκυαν οργανωτές.

Και αν τα οικονομικά μεγέθη ήταν αρκετά ελκυστικά, ίσως όλοι αυτοί που ανέφερες έκαναν την υπέρβαση.
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι χωριστά, προσφέρει ο καθένας τους τη δική του γεύση.

2) Αγαπητέ εν φόρουμ αδερφέ friar.
Ανέφερες ένα κατεβατό προσφοράς περί του ο Σπύρος 1,2,3,....20.
Καλώς ή κακώς υποβιβάζεις τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε ο Φωκίων, κρίμα :o
Γιώργος Ρούσσος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Γιωργο, η σειρα που αναφερεις ειναι σωστη ομως για να ερθουν θεατες πρεπι να υπαρχουν ΗΔΗ καποιοι αγωνιζομενοι να δουν ωστε να ερθουν οι σπονσορες κ.λ.π. κ.λ.π.

Αγωνιζομενοι εν δυναμη υπαρχουν.
Απλά δεν νομιζω οτι ρωτησε κανεις τελικά ΓΙΑΤΙ εφυγαν
Φυσικά και ο καθενας ειχε το λογο του αλλα ολες οι αιτιασεις εντασονται σε 2 ενοτητες

α. Οικονομικά
Β. οργανωτικά θεματα κυριως σε σχεση με κανονισμους ή να το πω αλλιως κουραστηκαν τα ιδια και τα ιδια.

Κατα δηλωση του Κου Dista

Το φετινό πρωταθλημα γινεται με τον κανονισμό του εκαστωτε οργανωτη ( αν το καταλαβα λαθος διορθωστε με)
Δηλ. Αν λεγεται τραιλριντ με τον κανονισμό των trailride
an legetai entoyro με τον κανονισμό των entoyro
αν λεγεται HRR με... κανονισμους FIA...
αν λεγεται 24ωρος με ..?????
αν λεγεται Adventure Marathon με....??????

Ειναι λογικό αυτο??? Να μην ειπαρχει μια κοινη βαση πως βαθμολογουμε πως ποινολογουμε πως χωριζουμε τα αυτοκινητα πως το ενα πως το αλλο..
Δεν λεω στο δικο του επαθλο ο καθενας να κανει οτι και οπως το θελει..

Θα εβαζα λοιπον πρωτα τους αγωνιζομενους, αν δεν τρεχει κανεναν οι θεατες που θα φερουν σπονσορες θα δουν τι??
αρα γι αρχη χρειαζεσαι μια κρισιμη μαζα αγωνιζομενων για μαγια.. η οποια δυστυχως σιγα σιγα μικραινει κι ολας..

Οχι πιτα δεν θα υπαρχει πλεον αλλα ουτε κεφτεδακι..

Οι οποιοι αγωνιζομενοι περαν του Προεδρου Σταυρου δεν εκφερουν νομιζω αποψη συγκρωτημενα παρα ο καθενας κατα μονας σε οποιες ακρες εχει...
stavrosd

Post by stavrosd »

Φωκίων wrote:Γ...
Αγωνιζομενοι εν δυναμη υπαρχουν.
Απλά δεν νομιζω οτι ρωτησε κανεις τελικά ΓΙΑΤΙ εφυγαν
Φυσικά και ο καθενας ειχε το λογο του αλλα ολες οι αιτιασεις εντασονται σε 2 ενοτητες

α. Οικονομικά
Β. οργανωτικά θεματα κυριως σε σχεση με κανονισμους ή να το πω αλλιως κουραστηκαν τα ιδια και τα ιδια.
...
και να συμπληρώσω οτι το χειρότερο δεν είναι τα όποια λάθη γίνονται όσο το οτι δε βλέπουμε φώς στο τούνελ!
Αυτός είναι ό λόγος που δε συμμετέχουν και άλλοι για να ακουστεί η φωνή τους!
Όλοι μου λένε "Τι κάθεσαι και ασχολείσαι, στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!"
σε αντιπαράθεση βέβαια τους λέω οτι έτσι θα είμαστε έρμαιο της κατάστασης και πιθανών να μη λαμβάνονται τα μηνύματα που πρέπει απο αυτούς που πρέπει, ώστε να προλάβουμε καταστάσεις!
Αλλά... ελληνική νοοτροπία "Εγω θα βγάλω το φίδι..." :(
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”