2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014
- κυριακος αθανασιου
Re: 2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014
συμφωνω με τον αλεξελη...
αν ο πρωτος παιρνει 20 βαθμους να παρουν και οι 2 πρωτοι απο 20 βαθμους...
και στο τελος οι 3 με τους περισσοτερους βαθμους ανεβαινουν στο βαθρο του πρωταθληματος..
αλλιως πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα...
αν ο πρωτος παιρνει 20 βαθμους να παρουν και οι 2 πρωτοι απο 20 βαθμους...
και στο τελος οι 3 με τους περισσοτερους βαθμους ανεβαινουν στο βαθρο του πρωταθληματος..
αλλιως πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Ρε παιδια ετσι θα μαζευοντε πολλοι με πολλους βαθμους κ μπορει να μπερδευοντε στη προσθεση.......
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Ωραία πάμε παρακάτω....άντε και συμφωνήσαμε όλοι στην βαθμολογία....
Ξεκινάνε λοιπόν οι συμμετοχές και τελικά αντιλαμβανόμαστε ότι ενώ στην μικρή κατηγορία έχουμε αρκετό αριθμό συμμετοχών στην μεγάλη έχουμε 2 αυτοκίνητα (α κλάση -β κλάση μην παρεξηγηθώ)
Τι γίνεται? τον πουλο?δεν θα τρέξει ο μιχαλοπουλος η ο Κοκολάκης η οποίος άλλος τυγχάνει να είναι?
Εκεί αυτόματα ο αγώνας τρέχει και απονέμεται μόνο σε έναν πρώτο που αν υποθέσουμε ότι είναι ένα μεγάλο αμάξι τότε μόνο εκείνος θα πάρει 20αρικο..... Και ξεκινάει νέος κύκλος διαμαρτυριών....
Για να ακούσω?φιλικα πάντα εννοείται τα γράφω αυτά γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαιώματα είτε μικρά είτε μεγάλα αυτοκίνητα...και φυσικά όλοι όσοι παλεύουμε οργανωτές και αγωνιζόμενοι αυτή την εποχή είμαστε πρώτοι αν αναλογιστούμε τις συγκυρίες...
Ξεκινάνε λοιπόν οι συμμετοχές και τελικά αντιλαμβανόμαστε ότι ενώ στην μικρή κατηγορία έχουμε αρκετό αριθμό συμμετοχών στην μεγάλη έχουμε 2 αυτοκίνητα (α κλάση -β κλάση μην παρεξηγηθώ)
Τι γίνεται? τον πουλο?δεν θα τρέξει ο μιχαλοπουλος η ο Κοκολάκης η οποίος άλλος τυγχάνει να είναι?
Εκεί αυτόματα ο αγώνας τρέχει και απονέμεται μόνο σε έναν πρώτο που αν υποθέσουμε ότι είναι ένα μεγάλο αμάξι τότε μόνο εκείνος θα πάρει 20αρικο..... Και ξεκινάει νέος κύκλος διαμαρτυριών....
Για να ακούσω?φιλικα πάντα εννοείται τα γράφω αυτά γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαιώματα είτε μικρά είτε μεγάλα αυτοκίνητα...και φυσικά όλοι όσοι παλεύουμε οργανωτές και αγωνιζόμενοι αυτή την εποχή είμαστε πρώτοι αν αναλογιστούμε τις συγκυρίες...
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
- κυριακος αθανασιου
εδω δυστυχως και λεω δυστυχως γιατι εμειναν πολυ λιγοι αγωνιζομενοι εχεις δικιο μανωλη...
ειναι ενα σοβαρο θεμα...
ειναι ενα σοβαρο θεμα...

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ALEXELIS wrote:ελπιζω να παρθουν σωστες αποφασεις ειδαλλως ειναι ανουσιος ο διαχωρισμος !!!! ενα αυτοκινητο με 33' ελαστικο δεν προκεται να μαζεψει ποτε βαθμους , επομενως οσες φορες και να ανεβει στο βαθρο, θα παιρνει παντα τους βαθμους οπου αναλογουν στη γενικη καταταξη σωστα ?? δηλαδη οτι και τωρα ....ποια η διαφορα ??? γιατι να μην υπαρχει διπλη βαθμολογια αλλα ενας νικητης στο τελος της χρονιας, αυτος με τους περισσοτερους βαθμους, που δεν βολευει και ποιον ???
ξανα επαναφερω αυτα που εγραψα και προσθετω ..

οπως ειπε και ενας φιλος τι δουλια εχουν τα μικρα με τα μεγαλα
Ναι φιλαράκι αλλά κ έτσι σου ξαναλέω...αν κάποια από τις κατηγορίες δενALEXELIS wrote:ALEXELIS wrote:ελπιζω να παρθουν σωστες αποφασεις ειδαλλως ειναι ανουσιος ο διαχωρισμος !!!! ενα αυτοκινητο με 33' ελαστικο δεν προκεται να μαζεψει ποτε βαθμους , επομενως οσες φορες και να ανεβει στο βαθρο, θα παιρνει παντα τους βαθμους οπου αναλογουν στη γενικη καταταξη σωστα ?? δηλαδη οτι και τωρα ....ποια η διαφορα ??? γιατι να μην υπαρχει διπλη βαθμολογια αλλα ενας νικητης στο τελος της χρονιας, αυτος με τους περισσοτερους βαθμους, που δεν βολευει και ποιον ???
ξανα επαναφερω αυτα που εγραψα και προσθετω ..αν δεν σας βολευει καντε νικητες ανα κατηγορια και στην βαθμολογια .ποιο παλια στα τραιαλ πως ηταν μονον η κ3 ειχε βαθμους !!!το πρωταθλημα ηταν ξεχωριστο τωρα που θα μπερδευτουν
Βγαίνει,τι κανείς...απλός αν σου κάτσει δεν τρέχεις πανελλήνιο γιατί έτσι είναι ο νόμος?πως θα αποτρεψεις έναν αγωνιζόμενο να μην τρέξει...πρωτάθλημα το πανε...αφού δεν έχει τόσες συμμετοχές ώστε να γίνει του κάθε ενός το χατήρι πως θα γίνει....θέλει κουβέντα το πράμα γιατί εκτός από αγωνιζόμενοι έχουμε και λέσχες που επιθυμούν να γνωρίζουν κάποια πράγματα...
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Ναι φιλαράκι αλλά κ έτσι σου ξαναλέω...αν κάποια από τις κατηγορίες δενsamisnow wrote:ALEXELIS wrote:ALEXELIS wrote:ελπιζω να παρθουν σωστες αποφασεις ειδαλλως ειναι ανουσιος ο διαχωρισμος !!!! ενα αυτοκινητο με 33' ελαστικο δεν προκεται να μαζεψει ποτε βαθμους , επομενως οσες φορες και να ανεβει στο βαθρο, θα παιρνει παντα τους βαθμους οπου αναλογουν στη γενικη καταταξη σωστα ?? δηλαδη οτι και τωρα ....ποια η διαφορα ??? γιατι να μην υπαρχει διπλη βαθμολογια αλλα ενας νικητης στο τελος της χρονιας, αυτος με τους περισσοτερους βαθμους, που δεν βολευει και ποιον ???
ξανα επαναφερω αυτα που εγραψα και προσθετω ..αν δεν σας βολευει καντε νικητες ανα κατηγορια και στην βαθμολογια .ποιο παλια στα τραιαλ πως ηταν μονον η κ3 ειχε βαθμους !!!το πρωταθλημα ηταν ξεχωριστο τωρα που θα μπερδευτουν
Βγαίνει,τι κανείς...απλός αν σου κάτσει δεν τρέχεις πανελλήνιο γιατί έτσι είναι ο νόμος?πως θα αποτρεψεις έναν αγωνιζόμενο να μην τρέξει...πρωτάθλημα το πανε...αφού δεν έχει τόσες συμμετοχές ώστε να γίνει του κάθε ενός το χατήρι πως θα γίνει....θέλει κουβέντα το πράμα γιατί εκτός από αγωνιζόμενοι έχουμε και λέσχες που επιθυμούν να γνωρίζουν κάποια πράγματα...[/quote
και ο ενας εχει δικιο και ο αλλος..σιγουρα ομως με τις δυο κατηγοριες θα υπαρχουν περισσοτερες συμμετοχες και θα ξαναδουμε στους αγωνες,αγωνιζομενους που δεν τρεχουν γι αυτον ακριβως τον λογο
και να μην μπαινει στην διαδικασια καποιος φτιαχνει ενα αμαξη με μεγαλα λαστοιχα μονο και μονο να τρεχει σε τετοιο αγωνα .
Γιατι δυστυχως θα τρεχουν μονο τα μεγαλα στο τελος και ειναι κριμα .πρεπει ολοι να εχουν δικαιομα και να μπορουν να αντιμετωπησουν τον αλλον στα ισια
VALAWRAS
ναι ρε αντρεα καλα τα λες κ εσυ αλλα σε αυτο που λεει ο ψιστακης εχει δικιο.εαν σε εναν αγωνα υπαρχει μια συμμετοχη απο ενα μεγαλο.....τι γινεται σε αυτη την περιπτωση????δεν τρεχει????πως θα γινει σε αυτη την περιπτωση.κ αν οχι ενα δυο μεγαλα....τι γινεται εκει???
ναι ειναι σωστη η αποψη του διαχωρισμου εννοειται...ο τροπος ειναι δυσκολος...μακαρι να ξαναγινουν ολα οπως παλια να εχουμε κοσμο και να μπορουμε να διασκεδαζουμε οπως θεμε ολοι.σιγουρα ειναι αδικο το γεγονος να προσπαθει ενα αμαξι με 33 να κοντραρει ενα αλλο με 40-44 χωρις να σημενει πως ειναι ανεφηκτο....αλλα αυτο συμβαινει στα wild..στα trophy? εκει γιατι δεν μιλαει κανενας?γιατι ειναι γνωστο οτι τα μεγαλα λαστιχα την πατανε σε πολλα σημεια...ειτε αυτα ειναι τα πατημενα ειτε οι στενοκοπιες...τουλαχιστον 3 φορες την εχουμε πατησει προσωπικα σε trophy οσον αφορα την αποψη χωρου....τελος παντων το θεμα ειναι να ερθει ξανα κοσμος στους αγωνες να γουσταρουμε ολοι...delis wrote:Ναι φιλαράκι αλλά κ έτσι σου ξαναλέω...αν κάποια από τις κατηγορίες δενsamisnow wrote:ALEXELIS wrote:ALEXELIS wrote:ελπιζω να παρθουν σωστες αποφασεις ειδαλλως ειναι ανουσιος ο διαχωρισμος !!!! ενα αυτοκινητο με 33' ελαστικο δεν προκεται να μαζεψει ποτε βαθμους , επομενως οσες φορες και να ανεβει στο βαθρο, θα παιρνει παντα τους βαθμους οπου αναλογουν στη γενικη καταταξη σωστα ?? δηλαδη οτι και τωρα ....ποια η διαφορα ??? γιατι να μην υπαρχει διπλη βαθμολογια αλλα ενας νικητης στο τελος της χρονιας, αυτος με τους περισσοτερους βαθμους, που δεν βολευει και ποιον ???
Βγαίνει,τι κανείς...απλός αν σου κάτσει δεν τρέχεις πανελλήνιο γιατί έτσι είναι ο νόμος?πως θα αποτρεψεις έναν αγωνιζόμενο να μην τρέξει...πρωτάθλημα το πανε...αφού δεν έχει τόσες συμμετοχές ώστε να γίνει του κάθε ενός το χατήρι πως θα γίνει....θέλει κουβέντα το πράμα γιατί εκτός από αγωνιζόμενοι έχουμε και λέσχες που επιθυμούν να γνωρίζουν κάποια πράγματα...[/quote
και ο ενας εχει δικιο και ο αλλος..σιγουρα ομως με τις δυο κατηγοριες θα υπαρχουν περισσοτερες συμμετοχες και θα ξαναδουμε στους αγωνες,αγωνιζομενους που δεν τρεχουν γι αυτον ακριβως τον λογο
και να μην μπαινει στην διαδικασια καποιος φτιαχνει ενα αμαξη με μεγαλα λαστοιχα μονο και μονο να τρεχει σε τετοιο αγωνα .
Γιατι δυστυχως θα τρεχουν μονο τα μεγαλα στο τελος και ειναι κριμα .πρεπει ολοι να εχουν δικαιομα και να μπορουν να αντιμετωπησουν τον αλλον στα ισια

Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
το προβλημα γιωργο σ αυτη την περιπτωση ειναι οτι κανενας δεν μπορει σ αυτο το μεγαλο να το ακυρωσει και να μην τρεξει....οποτε αναγκαστικα θα τρεξει στην πρωτη κατηγορια αφου δεν συμπληρωνεται η δικια του...και τοτε αν καταφερει να κερδισει θα εχουμε νεους πολεμους τι και γιατι και πως.....georgexj wrote:ναι ρε αντρεα καλα τα λες κ εσυ αλλα σε αυτο που λεει ο ψιστακης εχει δικιο.εαν σε εναν αγωνα υπαρχει μια συμμετοχη απο ενα μεγαλο.....τι γινεται σε αυτη την περιπτωση????δεν τρεχει????πως θα γινει σε αυτη την περιπτωση.κ αν οχι ενα δυο μεγαλα....τι γινεται εκει???
προσωπικα νομιζω οτι αφου υπαρχει το περιπετειας....ελα με οτι εχεις και νομιζεις οτι μπορεις.....μπορει αυτο που λεω να πουν καποιοι οτι με συμφερει αλλα δεν το εννοω ετσι....γιατι τρεχοντας τοσα χρονια σε διαφορους αγωνες λογο μεγεθους την εχω πατησει πολλες φορες...οποτε δεν ειναι θεμα συμφεροντος.....
αν δεν το ελεγαν "περιπετειας" ας το ονομαζαν τραιαλ να τελειωνει.....
φυσικα ομως δεν μπορω να διαφωνησω με τον Αλεξελη γιατι σηγουρα εχει δικιο.....ειναι λιγο μπερδεμενο το πραμα θεωρω...
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis