Καλησπέρα σας
Η Λέσχη Πάτρας παραδοσιακά διοργανώνει αγώνες με μεράκι και ο Βασίλης είναι ένας από τους αρχαιότερους πλέον αγωνιζόμενους ...αρχαιότερος σημαίνει ταυτόχρονα και έμπειρος ...έμπειρος σημαίνει ότι έχει τον παλμό των αγωνιζομένων και ξέρει τι ζητάνε ....ξέρει τι ζητάνε , σημαίνει το σαββατοκύριακο θα είναι απίστευτο
Δυστυχώς εμείς , και όταν λέω εμείς , εννοώ η ομάδα μου , ο Μανώλης ο Νταής και εγώ βρισκόμαστε στον τάκο αυτή την εποχή και δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε ...σίγουρα όμως θα είμαστε εκεί να σας θαυμάσουμε
Αυτό που βλέπω όμως είναι λίγα μαύρα συννεφάκια πριν τον αγώνα .... γνωρίζοντας την κατάσταση απο λιγο ποιο μεσα ...μαλλον γιατι ειμαι Στρατηγος ! (

) θα προσπαθήσω να σταματήσω τον χορό της βροχής ...
Λοιπόν ...
Βλέπω ότι έχουμε τρία θεματάκια ...στοχεύω και τα αναλύω έτσι ούτω σώστε να γίνουν αντιληπτά από τον κάθε ένα και όλοι μας να είμαστε χαρούμενοι
1
Κλάσεις βάση ελαστικών
Φυσικά και μπορούμε να διαχωρίσουμε τα αυτοκίνητα ανά διάμετρο ελαστικού , ανά χρώμα αυτοκινήτου , ανά μάρκα και ανά ότι εμείς γουστάρουμε για να μοιράσουμε περισσότερα κύπελα και να χαρεί κι αυτός που έκανε τόσο κόπο και έξοδα να παραστεί σε έναν αγώνα .
Έτσι λοιπόν , μπορεί να βγει νικητής αυτός που έκανε καλύτερο χρόνο ανάμεσα στα αυτοκίνητα μέχρι 37ιντσες και αντίστοιχα δεύτερος και τρίτος . Μπορεί επίσης να πάρει κύπελο και το πρώτο LADA ή το πρώτο SKODA ξέρω γω ....
Ο νικητής του αγώνα όμως είναι ένας ! και είναι αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο ! αντίστοιχα ο δεύτερος και ο τρίτος ...
Ξέρω ότι η μάχη με τα θηρία είναι άνιση ...ποιος ο λόγος να παλεύω με ένα αυτοκίνητο με 33αρια από την στιγμή που έχω στον αγώνα αυτοκίνητα με 44αρια ! Το λάστιχο δεν μπορείς να το νικήσεις ...λάστιχο σημαίνει και άξονες , σημαίνει και πολύ περισσότερα άλογα , το να παρακαλάω να σπάσουν τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα για να ανέβω μια θέση στην κατάταξη , καθόλου συναδελφικό δεν θεωρείτε ...
Κύριοι ...για φέτος το πρόγραμμα περιπέτειας έχει βγει και έχουν γίνει ήδη δυο αγώνες , οπότε δεν αλλάζει κάτι σε αυτό...
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... m_2014.pdf
Όταν θα αλλάξει θα το δείτε στο πρόγραμμα ή στη προκήρυξη και θα αναφέρει :
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4Χ4 ΚΛΑΣΗ A (απο 37ιντσες , ξερω γω μεχρι 50 διαμετρος ελαστικου )
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4Χ4 ΚΛΑΣΗ Β ( απο 1 ιντσα , ξερω γω μεχρι 37 διαμετρος ελαστικου )
Το όλο εγχείρημα για φέτος , είναι να δούμε τελικά πόσα αυτοκίνητα συμμετείχαν και από τις δυο κλάσεις , έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί ένας επίσημος διαχωρισμός κλάσεων από του χρόνου !
Πολύ σωστά λοιπόν οι Πατρινοί , χωρίς να τους υποχρεώνουν , χωρίζουν τις κλάσεις από εφέτος , γιατί όπως είπα πιάνουν τον παλμό των αγωνιζομένων !
Στηρίξτε τους ,και από της δυο κατηγορίες είναι για καλό σκοπό !
2
ΔΤΤ
Τα ΔΤΤ μπήκαν πλέον μετά την Εύβοια στην ζωή μας , όπως έχω ξαναγράψει , δόθηκε πολύ μεγάλη ανοχή από τις αρχές και ταυτόχρονα κατανόηση της νοοτροπίας των αυτοκινήτων μας .
Όσοι έχουν παρατηρήσεις , οι περισσότερες είναι απλά για δίχτυα στα παράθυρα , τις διορθώνουν γιατί αν δεν , δεν θα τρέξουν και τους έχει γίνει γνωστό !
Οι υπόλοιποι , που δεν έχουν ξαναελεγθεί , απλά ελάτε στον αγώνα !

κανένας δεν θα σας κόψει !
Θεωρώ ότι πάλι θα υπάρχει στον αγώνα κάποιος ο οποίος θα εκδώσει ΔΤΤ και στα καινούργια αυτοκίνητα που δεν έχουν ξανατρέξει εφέτος !
Ξεχάστε λοιπόν την δικαιολογία του ότι δεν έρχομαι γιατί θα με κόψουν ! θα σε κόψουν αν αυτό το πράγμα που έφερες , είναι πραγματικά απαράδεκτο και δεν έχει ξανατρέξει πουθενά !
3
Αντρέας Δελής
Αντρίκο ...νομίζω ότι πληρώνεσαι με το ίδιο νόμισμα μ αυτό της Κόνιτσας !
Ναι είναι τραβηγμένο , εσύ να τρέχεις στον τόπο σου και να μην ρωτήσεις ή να μην μάθεις που θα γίνουν οι ειδικές ....
Ε και ? σάμπως με το μάτι θα τρέξεις , αμάξι οδηγάς κι εσύ ! Τώρα ..αν θεωρείσαι από τους φίλους σου , miky laouda

, έχεις ακόμη μια ευκαιρία να το αποδείξεις και η ευκαιρία πίστεψε με είναι ίδια με όλους τους άλλους !
Τι θα πει είδα το εμπόδιο και το μελέτησα ? παπάρια ...50 φορές να το δω την ίδια απόφαση και την ίδια επιλογή περάσματος θα κάνω ! δεν αλλάζει κάτι εκτός και το terrain τροποποιηθεί απο τα προηγούμενα περάσματα άλλων αυτοκινήτων ! αυτή είναι η δική μου οπτική πλευρά του πράγματος !
Όπως είπα , η λέσχη πιάνει τον παλμό ! το χει καλά σ αυτό το θέμα ! ποιος ο λόγος να μην απαγορεύσει στο μέλος της να πάρει μέρος αν δεν είναι σίγουρη , ότι κανένας δεν πρόκητε να ευνοηθεί !!! ποιος ο λόγος να ρισκάρει να αμαυρώσει το όνομα της ?ας είμαστε σοβαροί ...
Αντρέα , ετοίμασε το αυτοκίνητο σου και μέχρι τον αγώνα κράτα το στόμα σου κλειστό ! στο βουνό θέλω να είσαι φλύαρος , όχι στο forum !
Οι αγώνες ξεκινούν από την πλατεία και τελειώνουν στην πλατεία !
Μην μου τον στεναχωρείτε άλλο , αφήστε τον να ξεκαυλώσει κι αυτός λιγάκι !
Καλό αγώνα να έχετε !