DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Ετσι κανουμε τους αγωνες στη ΚΡΗΤΗ
τι trophy μου λες και τι wild terrein

DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Ετσι κανουμε τους αγωνες στη ΚΡΗΤΗ
τι trophy μου λες και τι wild terrein
Συμφωνω...καντε σουπερ ειδηκη κουπας...kouping time...και μετα μια ευθεια κορινες....δεν χρειαζεται καν 4χ4..και ας βγει ο πρωτος..χαχαχαχα γεια σου συντεκναρα μου...δεν μας πειραζει τιποτα...εμεις θα συνεχιζουμε να καλοπερνουμε και αυτοι που θελουν να ακλουθουν ας το κανουν.....εγω χωρις κουπινγκ δεν παω καλα το αμαξι..δεν ξερω γιατι....και χωρις ξενυχτινγκ.....DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Αυτο με τη ρακι το χωμαζι με το συντεκνο μου δε φοβομαστε κανενα
![]()
τα αλλα τωρα![]()
![]()
![]()
τα αφηνουμε σε εσας
Από την μια ο δελης με την την τρελλα του από την άλλη οι κρητικοι....... ετσι όπως παει το πραγμα εμεις δεν θα κανουμε αγωνα 4χ4 αλλα διαγωνισμο τραγουδιου και οινοποσιαςsamisnow wrote:Συμφωνω...καντε σουπερ ειδηκη κουπας...kouping time...και μετα μια ευθεια κορινες....δεν χρειαζεται καν 4χ4..και ας βγει ο πρωτος..χαχαχαχα γεια σου συντεκναρα μου...δεν μας πειραζει τιποτα...εμεις θα συνεχιζουμε να καλοπερνουμε και αυτοι που θελουν να ακλουθουν ας το κανουν.....εγω χωρις κουπινγκ δεν παω καλα το αμαξι..δεν ξερω γιατι....και χωρις ξενυχτινγκ.....DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Αυτο με τη ρακι το χωμαζι με το συντεκνο μου δε φοβομαστε κανενα
![]()
τα αλλα τωρα![]()
![]()
![]()
τα αφηνουμε σε εσας
Από εβδομαδα θα ανεβουν και οι φωτογραφιες λιγο υπομονη...georgexj wrote:καμια φωτο θα δουμε οπως μας ειχατε πει!!!!![]()
![]()
![]()
DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Ασε τις φωτο γιατι θα γνωρισει ο δελης το μερος και θα παει να γ@μιθει στις προπονησειςκαι βαλτε καμια σημετοχη σιγα σιγα να παιρνουμε εικονες...
![]()
ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ