ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

grek

Re: ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

Post by grek »

Ασφαλως και ολα βγαζουν νοημα γιατι ολοι γνωριζουν το σωστο!!!!!
Ποιος αγωνιζομενος δεν θα ηθελε να συμμετεχει στον (τελειο)αγωνα!!!!
Το ζητημα ειναι ομως οτι ολοι εχουν παρελθον και βιωματα αξεπεραστα!!!
Εξαλου μας προκαταλαμβανει το post (ΟΥΤΟΠΙΚΟ).
friar

Post by friar »

Αγαπητέ μου Σταύρο
Κάνω πάντα ότι πρέπει και όχι μόνον ότι μπορώ αλλά ότι πρέπει να γίνει και αυτό το γνωρίζουν πολλοί.
Από κεί και πέρα αν αυτό δεν είναι αρκετό συγνώμη ποτέ δεν δήλωσα Superman (Τα θαύματα τα αφήνω γιά άλλους) Επιπλέον όπως και ο Σπύρος μπορεί να σου πεί, αν θυμάται, όταν μου έκανε μερικές προτάσεις διοργανώσεων, του αντιπρότεινα άλλα πρόσωπα που πίστευα καταλληλότερα. Τότε τα είχε απορρίψει.Χαίρομαι που σήμερα συνεργάζεται μαζί τους
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
stavrosd

Post by stavrosd »

friar wrote:Αγαπητέ μου Σταύρο
Κάνω πάντα ότι πρέπει και όχι μόνον ότι μπορώ αλλά ότι πρέπει να γίνει και αυτό το γνωρίζουν πολλοί.
Από κεί και πέρα αν αυτό δεν είναι αρκετό συγνώμη ποτέ δεν δήλωσα Superman (Τα θαύματα τα αφήνω γιά άλλους) Επιπλέον όπως και ο Σπύρος μπορεί να σου πεί, αν θυμάται, όταν μου έκανε μερικές προτάσεις διοργανώσεων, του αντιπρότεινα άλλα πρόσωπα που πίστευα καταλληλότερα. Τότε τα είχε απορρίψει.Χαίρομαι που σήμερα συνεργάζεται μαζί τους
Στάθη αν και δε γνωριζόμαστε καλά, έχω σχηματίσει αναπόφευκτα μία γνώμη για το πρόσωπό σου!
Ως κάποιον που νοιάζεται, γνωρίζει πράγματα και προσπαθεί, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι προς τη άμβλυνση των διαφορών και τη γεφύρωση καταστάσεων αμή τι άλλο μην ρίχνεις λάδι!
Υπάρχει και η λογική της ελεγχόμενης φωτιάς στη κατάσβεση, αλλά δυστυχώς η δικιά μας φωτιά δε σβηνει έτσι και έχει αποδειχθεί!
Είμαι σίγουρος οτι μπορείς να συνεισφέρεις αν θέλεις, αντιλαμβάνομαι οτι μπορεί να σου είναι δύσκολο αλλά για να προχωρήσουμε πιστεύω οτι όλοι πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση.

Και βέβαια αυτά δεν ισχύουν μόνο για εσένα αλλά για όλους όσους ενδιαφέρονται!
Δημητριάδης Σταύρος
friar

Post by friar »

Σταύρο μου Σταύρο μου, πες μου και άλλα πριν περάσω καμμιά κρίση ταυτότητας.
λοιπόν να είσαι πάντα καλά για τα καλά σου λόγια, σ’ ευχαριστώ.
Τώρα για διαφορές γέφυρες και υπερβάσεις επέτρεψε μου που δεν σε καταλαβαίνω κι ταπεινά απολογούμαι γι’ αυτό, απλά βλέπω μπροστά μου ένα μονόδρομο και τον ακολουθώ.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

grek wrote:Εξαλου μας προκαταλαμβανει το post (ΟΥΤΟΠΙΚΟ).
proove me wrong που λενε....
grek

Post by grek »

Φωκιων:proove me wrong

Μακαρι να μπορουσα.Αντιθετως νομιζω οτι περιγραφεις την πραγματικοτητα!!!!
Ποτε ομως δεν ξερεις και ο διαλογος παντα ωφελει!!!!!!
stavrosd

Post by stavrosd »

friar wrote:... απλά βλέπω μπροστά μου ένα μονόδρομο και τον ακολουθώ.
Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω πολλές επιλογές απλά για να λέω οτι έχω, μία αρκεί τις περισσότερες φορές!
Αν, όντας και παλαιότερος και έχοντας πιο καλή εικόνα του συνόλου του χώρου, έχεις δεί κάποιο δρόμο, γιατί δε τον μοιράζεσαι και μαζί μας να βάλουμε καμία βάση και απο "ουτοπικό" σενάριο να το κάνουμε στόχο έστω για το 2011?
Δημητριάδης Σταύρος
friar

Post by friar »

Αγαπητέ μου Σταύρο,
Αρχικά είμαι demi-saison = λίγο παλιός πιότερο καινούργιος
Τους οργανωτές που ανέφερε ο Φωκίων τους γνωρίζουμε πολύ καλά.
Σας παρέθεσα τις δημιουργίες του Σπύρου για την περίπτωση που δεν τις γνωρίζατε.
Δέον απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ, μα μη έχοντας παρτίδες με τον Θεό αρκούμαι στον Καίσαρα.
Που φαντάζει σκληρό και ανελέητο κάποτε , αλλά είναι δημιουργικό, πλάθει όμορφα πράγματα, προστατεύει ιδέες και ανοίγει νέες σπουδαίες προοπτικές.
Αρκεί να έχεις την υπομονή να περιμένεις την ωρίμανση των δημιουργημάτων του.
Τα εμά έργα??? Eρετείν χρεί πριν πηδαλιουχείν
stavrosd

Post by stavrosd »

Οκ το έπιασα δε θέλεις να εκφέρεις άποψη! Γιατι θέση χωρίς επιχειρήματα δεν είναι άποψη, σωστά?

Προσωπικά πιστεύω πάντως, με τη μικρή εμπειρία και επαφή με τους ανθρώπους του χώρου, οτι οι λύσεις για να βρεθεί διέξοδος απο αυτό το κλίμα (που σε ένα βαθμό αδικεί την ουσιαστική δουλειά κάποιων) που επικρατεί στο χώρο και φέρνει συνέχεια γκρίνια,
είναι είτε να μείνει μόνο ένας και να κάνει τους αγώνες του και τσουκου τσουκου να τους βελτιώνει, είτε να συνεργαστούν.
Για να γίνει το πρώτο θα πρέπει να χυθεί πολύ αίμα και δε νομίζω ο χώρος να το αντέξει ή τέλος πάντων θα κλονισθεί συθέμελα!
Για τη συνεργασία τώρα εννοώ να αντιληφθούν και να συμφωνήσουν για τα δυνατά σημεία του καθενός και βάση αυτών να τα συναποφασίσουν και να χωρίσουν αρμοδιότητες.
Και μετά σε συνεργασία με την επιτροπή (που πιστεύω οτι δε θα πρέπει να συμμετέχουν) συμφωνήσουν τους κοινούς κανόνες που θα διέπουν το πρωτάθλημα, κύπελο, έπαθλο η οτι θα είναι αυτό!
Λέγοντας κοινούς κανόνες δεν εννοώ κοινούς κανονισμούς αλλά ποιοτικά κριτήρια και τα ελάχιστα απαραίτητα πλαίσια για να μην επαναλαμβάνονται προβλήματα όπως πχ της Λειβαδιά και του Πευκιού με του χρόνους και τις βαθμολογίες κ.α.
Η δικιά μου dream team θα ήταν κάπως έτσι:
Προβολή αγώνα πριν και μετά
Αθανασίου
Επαφή με χορηγούς
Αθανασίου
Σχεδιασμός διαδρομής
Offroad team, Κατσιμαλής
Roadbooks
Κατσιμαλής
Έλεγχος αποτελεσμάτων
Κατσιμαλής
Γραμματεία
Offroad team
Ασφάλεια αγώνα, σκούπες κτλ
Offroad team
Παροχές και άλλα
Offroad team
Σίγουρα ξεχνώ και άλλους τομείς αλλά όνειρο είναι ότι θέλω κάνω :)
Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω οτι Σπύρο, Αλέκο δε τους βάζω παρόλο που σαφώς μπορούν να κάνουν ολοκληρωμένους αγώνες αλλά στα επιμέρους θεωρώ οτι υπάρχουν καλύτεροι (χωρίς παρεξήγηση απο την μέχρι τώρα εμπειρία)!
Οι πρόταση (σκέψη, όνειρο) έχει να κάνει με το ποιός θα έχει την τελική ευθύνη και συντονισμό για τη σωστή υλοποίηση των πραγμάτων που θα πρέπει να γίνουν, άρα και τη γνώμη με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στους επιμέρους τομείς.
Οι λέσχες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αφού μόνο η ποιότητά τους θα μπορέσει να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά την οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.
Όπως επίσης και πολύ έμπειροι άνθρωποι του χώρου που θα χρειαστεί να στελεχώσουν θέσεις όπως τεχνικού έφορου, αλυτάρχη κ.α
Όλα αυτά υπο τη σκεπή των αποφάσεων που θα έχουν ληφθεί απο κοινού μεταξύ επιτροπής και οργανωτών
.................................................
.......................................
και μετά ξύπνησα όμορφα απο έναν ονειρεμένο αγώνα :D

Μη πέσετε με τα μούτρα καθότι αγνοώ πολλές παραμέτρους που έχει η διεξαγωγή ενός αγώνα :mrgreen:
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

Τώρα που το ξανασκέφτηκα μπορεί να γίνει και αλλιώς :!:

Αυτή η dream team να μην είναι οι οργανωτές αλλά αυτοί που (με τη συμβολή και συμβουλή όποιου κρίνουν) να καταγράψουν το πλαίσιο και τις διαδικασίες που χρειάζεται ο κάθε τομέας ευθύνης του ώστε όλοι οι οργανωτές να ακολουθούν.
Κάτι σαν το συμβούλιο των σοφών και με την επιτροπή να καταλήξουν στο πλαίσιο!

Μετά άν θέλουν να μπορούν να λειτουργήσουν και σαν οργανωτές σαν ομάδα ή σαν μονάδα!

Μπά μακακία ε?
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”