Στον τερματισμό , βρίσκεται ο ένας εκ των δυο αρχόντων του αγώνα ο Νίκος Μανώλης ! άνθρωπος με κύρος, σοβαρός ,συζητήσιμος και λογικός , άντρας με μουστάκια όπως τον αποκαλώ κάθε φορά που τον συναντώ και φίλος μου , μιας και έχουμε συνταξιδέψει αρκετές φορές για αγώνες και επίσης έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις πολύ υψηλού επιπέδου για τους αγώνες 4Χ4 στην Ελλάδα βασικά ...
ΡΕ συ ...από που ήρθες ? απ την άσφαλτο ! ξέρεις ότι έχεις χάσει ένα ΣΕΔ ? (10ο εγγεφαλικό για σήμερα ) ΣΕΔ σε πορεία με πυξίδα ρε Μανώλη ? από πότε γίνετε αυτό ? έχει λογική ? ποιος ο λόγος να μου δίνεις μοίρες τότε , αφού θες να περάσω από προκαθορισμένα σημεία ? έχεις την εντύπωση ότι αν μου έδινες κανονικές τουλίπες στο roadbook θα χανόμουν ? αντιθέτως γαμήθηκα να περπατάω και ρίσκαρα και ζημιά στο αυτοκίνητο !
Ο Βαγγέλης που είναι εκεί και έχει γράψει το roadbook μου λέει : γιατί δεν ακολούθησες τον δρόμο με τα νεροφαγώματα που σου λέω στην αρχή της πυξίδας ? γιατί Βαγγελάκη μου , στην πυξίδα ακολουθώ την συντομότερη οδό , και ο δρόμος έδειχνε να με βγάζει εκτός !
Ο Νικομανώλης γνέφει και λέει ότι όπως το θέτω , δείχνει να έχω δίκαιο ....τι γίνετε όμως με αυτούς που ήρθαν κανονικά από το δρόμο και πήραν το ΣΕΔ ? τα τρία ή τέσσερα , αν δεν κάνω λάθος , πληρώματα που ήρθαν όπως τους περιμέναμε ?
Το κουλό της συζήτησης είναι ότι ο Βαγγέλης μου λέει : καλά δεν ξέρεις ότι ο δρόμος έβγαζε εδώ πάνω ? όλοι έχουν κάνει εκδρομές εδώ και ξέρουν που βγάζει ! που να το ξέρω ρε Βαγγελάκη μου ? τα γελάδια μου δεν τα βόσκαγα εδώ από κάτω και το αμάξι μου δεν είναι εκδρομικό για να παίρνω τα βουνά κάθε σαββατοκύριακο ...
Κοίτα Νικομανώλη ...σώσε την κατάσταση δεν ξέρω πως , γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας , κι επειδή εγώ δεν έχω μουστάκια , ότι φάμε θα φάμε απ τα δικά σου !
.................