Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Post Reply
GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Post by GENERAL LEE »

:arrow:
toro wrote:
superspy wrote::-) :mrgreen:

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ΣΥΓΝΩΜΗ Μανώλη που σε στεναχώρησα!
.........................Το θεμα εχει ληξει για μενα εδω και ......πολυ καιρο Σπυρο!!!!!
άντε ...και καλούς απογόνους βρε ! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

PAJ_21

Post by PAJ_21 »

Αρούλη ζωγραφίζεις !!!! Ευτυχώς που υιοθέτησες καινούργιο τρόπο έκφρασης γιατί αλλιώς τώρα θα είχαν βγει μαχαίρια . Δεν υπάρχει αγωνιστικό πλήρωμα που να μην έχει κάνει παρόμοιες σκέψεις με την διαφορά ότι αλλάζει ο χώρος και τα πρόσωπα !!!!! .Το να εκφράζεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ τον σεβασμό σου για την όποια παλικαρίσια προσπάθεια κάνουν οι όποιοι διοργανωτές αγώνων (στην προκειμένη περίπτωση την ΑΟΕ 4Χ4 ) που πρωταρχικό της στόχο έχει έναν δίκαιο αγώνα και κατ επέκταση την ικανοποίηση των αγωνιζομένων σου δίνει και το δικαίωμα να πεις και την γνώμη σου για το πως τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα .Είσαι ένας παπáρας ρομαντικός παθιασμένος λάτρης των αγώνων . Σου εύχομαι να διατηρήσεις στο εξής τον συγκεκριμένο τρόπο γραφής γιατί αλλιώς σε βλέπω στο μέλλων να μην μπορείς να κάτσεις ξανά σε καρέκλα και πόσο μάλλον στο υπέροχο και άθραυστο αγωνιστικό σου !!!!!!!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Στον τερματισμό , βρίσκεται ο ένας εκ των δυο αρχόντων του αγώνα ο Νίκος Μανώλης ! άνθρωπος με κύρος, σοβαρός ,συζητήσιμος και λογικός , άντρας με μουστάκια όπως τον αποκαλώ κάθε φορά που τον συναντώ και φίλος μου , μιας και έχουμε συνταξιδέψει αρκετές φορές για αγώνες και επίσης έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις πολύ υψηλού επιπέδου για τους αγώνες 4Χ4 στην Ελλάδα βασικά ...
ΡΕ συ ...από που ήρθες ? απ την άσφαλτο ! ξέρεις ότι έχεις χάσει ένα ΣΕΔ ? (10ο εγγεφαλικό για σήμερα ) ΣΕΔ σε πορεία με πυξίδα ρε Μανώλη ? από πότε γίνετε αυτό ? έχει λογική ? ποιος ο λόγος να μου δίνεις μοίρες τότε , αφού θες να περάσω από προκαθορισμένα σημεία ? έχεις την εντύπωση ότι αν μου έδινες κανονικές τουλίπες στο roadbook θα χανόμουν ? αντιθέτως γαμήθηκα να περπατάω και ρίσκαρα και ζημιά στο αυτοκίνητο !
Ο Βαγγέλης που είναι εκεί και έχει γράψει το roadbook μου λέει : γιατί δεν ακολούθησες τον δρόμο με τα νεροφαγώματα που σου λέω στην αρχή της πυξίδας ? γιατί Βαγγελάκη μου , στην πυξίδα ακολουθώ την συντομότερη οδό , και ο δρόμος έδειχνε να με βγάζει εκτός !
Ο Νικομανώλης γνέφει και λέει ότι όπως το θέτω , δείχνει να έχω δίκαιο ....τι γίνετε όμως με αυτούς που ήρθαν κανονικά από το δρόμο και πήραν το ΣΕΔ ? τα τρία ή τέσσερα , αν δεν κάνω λάθος , πληρώματα που ήρθαν όπως τους περιμέναμε ?
Το κουλό της συζήτησης είναι ότι ο Βαγγέλης μου λέει : καλά δεν ξέρεις ότι ο δρόμος έβγαζε εδώ πάνω ? όλοι έχουν κάνει εκδρομές εδώ και ξέρουν που βγάζει ! που να το ξέρω ρε Βαγγελάκη μου ? τα γελάδια μου δεν τα βόσκαγα εδώ από κάτω και το αμάξι μου δεν είναι εκδρομικό για να παίρνω τα βουνά κάθε σαββατοκύριακο ...
Κοίτα Νικομανώλη ...σώσε την κατάσταση δεν ξέρω πως , γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας , κι επειδή εγώ δεν έχω μουστάκια , ότι φάμε θα φάμε απ τα δικά σου ! :evil: :evil: :evil:

.................
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

PAJ_21 wrote:Αρούλη ζωγραφίζεις !!!! Ευτυχώς που υιοθέτησες καινούργιο τρόπο έκφρασης γιατί αλλιώς τώρα θα είχαν βγει μαχαίρια . Δεν υπάρχει αγωνιστικό πλήρωμα που να μην έχει κάνει παρόμοιες σκέψεις με την διαφορά ότι αλλάζει ο χώρος και τα πρόσωπα !!!!! .Το να εκφράζεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ τον σεβασμό σου για την όποια παλικαρίσια προσπάθεια κάνουν οι όποιοι διοργανωτές αγώνων (στην προκειμένη περίπτωση την ΑΟΕ 4Χ4 ) που πρωταρχικό της στόχο έχει έναν δίκαιο αγώνα και κατ επέκταση την ικανοποίηση των αγωνιζομένων σου δίνει και το δικαίωμα να πεις και την γνώμη σου για το πως τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα .Είσαι ένας παπáρας ρομαντικός παθιασμένος λάτρης των αγώνων . Σου εύχομαι να διατηρήσεις στο εξής τον συγκεκριμένο τρόπο γραφής γιατί αλλιώς σε βλέπω στο μέλλων να μην μπορείς να κάτσεις ξανά σε καρέκλα και πόσο μάλλον στο υπέροχο και άθραυστο αγωνιστικό σου !!!!!!!!
η βέσπα φίλε μου ... η βέσπα ... κάποια στιγμή θα γίνω πάλι καλά και θα τα πούμε με τον μοναδικό δικό μου τρόπο , που χρόνια τώρα γνωρίζεις ! :lol: :lol: :lol:
Φιλάκια !
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Μουσικό διάλειμμα Νο5
Να φάμε και τίποτις ...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Άκουσα ...ότι ο Dista έκανε μεγάλη φασαρία στον τερματισμό εκείνης της ημέρας ...για τον ίδιο λόγο με τον δικό μου ... βέβαια αυτός ήταν ποιο τυχερός μιας και έπεσε επάνω στο ΣΕΔ και το πήρε ...ταλαιπωρήθηκε όμως πάνω από μια ώρα για 1600 γαμημένα μέτρα ....
Ο Νάσσος οπως μου δήλωσε αργότερα, γνώριζε το μέρος μιας και το είχε κάνει εκδρομή και δεν ταλαιπωρήθηκε ...
Ο Γυφτονικολός ... έχω εξηγήσει ποιο πριν ότι , δεν είναι δυνατόν να χαθεί στον τόπο του ...
Ο Αλεξέλης ...παρότι με πρόβλημα ...ακουλούθησε τον δρόμο ..σκέφτηκε λογικά και πήρε και το ΣΕΔ ...
Ο Ψιστάκης , θεωρώ ότι έπραξε το ίδιο με τον Αλεξέλη ....

Γιατί ρε κύριοι δεν διευκρινίζετε στην ενημέρωση ότι εδώ δεν έχουμε θέμα ? ακολουθηθείτε απλά τον δρόμο και θα βγείτε στον τερματισμό !
Γιατί ρε κύριοι δεν ενημερώνετε πριν τον αγώνα όλα τα πληρώματα να έχουν μαζί τους GPS ? Μόλις τα μισά αυτοκίνητα είχαν αυτήν την πολυτέλεια ! εγώ αν δεν είχα GPS θα μας έψαχνε μέχρι και η Νικολούλη !
Γιατί ρε κύριοι χρησιμοποιείτε πυξίδα σε αυτήν την τουλίπα ? τόσο ακριβό είναι το χαρτί να φτιάξετε ακόμη μια σελίδα στο roadbook ?

GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Μην βιάζεστε ! δεν τελείωσε ακόμη η μέρα ... έχουν τερματίσει, ούτε τα μισά αυτοκίνητα , η ώρα είναι 19:00 , σε λίγο νυχτώνει και οι άρχοντες πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια για να μην πάρει φωτιά ο αγώνας !

GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

.........

Πονάει κεφάλι , κόψει κεφάλι !
Αφού η τελευταία τουλίπα , γαμήθηκε στο Βόσπορο για δυο κιλά ηλιόσπορο ... και αφού νύχτωνε και έχουμε κίνδυνο , την μαλακία του general να την επιχειρήσει κι άλλος και να έχουμε τίποτα θύματα βραδιάτικο .... και αφού πολλά πληρώματα , τι πολλά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αν φάνε μια ώρα ψάχνοντας για 1600 μέτρα θα βγουν εκτός χρόνου ...τελευταια τουλίπα εκτός ! την ακυρώνουμε , θεωρούμε τερματισμό την προηγούμενη τουλίπα , παίρνουμε τον χρόνο από το track , σταματάμε και τους υπόλοιπους εκεί και όλα καλά ! Το σώσαμε το κορμί πατριώτη !!! και σώσαμε και το μουστάκι του Νικομανώλη :D
Βέβαια το Track δεν μπορεί να σου δώσει ακριβές χρόνο , μιας και στέλνει σήμα ανά 3 λεπτά ... αλλά δε γαμείς μας λύνει το πρόβλημα έστω και με μια μικρή απόκλιση !

Προσωπικά τώρα , ήξερα και ήξεραν ότι έχω δίκιο για το πως κινήθηκα , δεν υπήρχε περίπτωση λοιπόν να μετρήσει το χαμένο μου ΣΕΔ , ο κόσμος να χαλάσει . Η απόφαση που τελικά πάρθηκε , στρατηγικά δεν με βόλευε , και δεν με βόλευε , γιατί αν όλοι οι άλλοι βγαίνανε εκτός χρόνου , η επόμενη ημέρα θα ήταν άπλα μάχη για 5 ! όλοι οι υπόλοιποι θα πάιζαν ρόλο κομπάρσου ! Αποδέχτηκα την απόφαση των αρχόντων ως την ιδανικότερη για το καλό του αγώνα και πάμε να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα :D

.........
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Βρε Νικομανώλη μου ... αφού βλέπεις ότι στο roadbook έχει γίνει παπάτζα με τις μοίρες ... έχουν στο μυαλό τους άλλο πράγμα από αυτό που οι αγωνιζόμενοι ξέρουν , έχεις τις ενδείξεις μετά απ ότι έχει συμβεί ... γιατί δεν ζητάς το roadbook τις επόμενης ? έχεις καμιά πυξίδα αύριο Βαγγέλη ? Μια ! Πάμε να την δούμε επί τόπου μην γίνει καμιά μαλακία αύριο !!!!
θα μου πεις ...μετά Χριστόν προφήτης ... Εσείς έχετε την πείρα όμως να λύνετε και να προβλέπετε τα προβλήματα , γι αυτό είστε εκεί ! άρα εσείς θα έπρεπε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά !
Εγώ ..αγωνιζόμενος είμαι και θα κοιτάξω να κάνω τον αγώνα μου ! 8-)
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση ...
Τα Trackers του Σπύρου .. έχουν δυνατότητα να στέλνουν σήμα με το στίγμα μέχρι και ανά 5 δεύτερα ... αν ήταν σεταρισμένα έτσι , θα είχαμε ακριβής ώρα τερματισμού βαση Trackers ... όμως όπως είπαμε και στην αρχή , λεφτά δεν υπάρχουν ! τις κάρτες sim που χρειάζονται τα μηχανάκια , τις πληρώνει ή ΑΟΕ ή ο χορηγός τους και στην τελική δεν υπάρχει ανάγκη να παίρνεις στίγμα ανά 5 sec σε ένα αγώνα trophy ! Που να προβλέψεις ότι θα χρειαστεί τελικά ο ακριβής χρόνος σε τουλίπα που δεν υπήρχε κριτής ... :?
anyway ...
Η δουλειά μας έγινε οπότε όλα καλά ...
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”