Κάτσε μιας κι έγραψες , να σε περιλάβω κι εσένα τώρα ...superspy wrote:Κοίτα να δεις που χάσαμε όλο το "παρτυ"![]()
![]()
![]()
Εμ βέβαια τέτοια ώρα που ξεκινούσαμε (μα κάθε 15 λεπτά), δε πετύχαμε ψυχή
![]()
(εκτός από όσους είχαν σπάσει και κάτι λίγα στο τελευταίο ουσιαστικά εμπόδιο )
Για πε, για πε...
Ο Νταής , έχει μείνει αν θυμάστε λίγο πριν την πρώτη πυξίδα ...που παίξαμε κρυφτούλι με τον dista ... το κομμάτι δεν το πέρασα αλλά έφτασα στο checkpoint το οποίο είχε ΣΕΔ και φυσικά κριτή ... Συνέπεσε χρονικά λοιπόν , η επισκευή του Μανώλη και η επανεκκίνηση του , μαζί με την δική σας διέλευση από την συγκεκριμένη τουλίπα ... Ο Μανώλης ...3 και μισή ώρες εκεί , περιμένοντας τον ατέρμονα , έχει δει που είναι ο κριτής και έχει διαβάσει ότι η επόμενη τουλίπα είναι η πυξίδα ... πήγε λοιπόν κατευθειαν στο Checkpoint, μόλις έφτιαξε το αυτοκίνητο και πήρε το ΣΕΔ μπροστά από εσένα .... καταλαβαίνω ότι έπαθες το ίδιο εγγεφαλικό με εμένα, γιατί στην ουσία την πάτησες και θεωρείς ότι σε έχουν κλέψει ... στην ουσία δεν είναι όμως έτσι ! Πυξίδα είπαμε !
Ποιος ο λόγος ρε Σπυράκο να κάνεις φασαρία στον κριτή επειδή του έδωσε το ΣΕΔ ? κανένας ποτέ δεν αμφισβήτησε τις γνώσεις και την εμπειρία σου , αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση , έχεις λάθος .
Σπύρο μου ....γιατί μου στεναχώρησες τον Μανώλη ? αυτός ήταν κοκαλωμένος 3,5 ώρες από βλάβη ...και ειχε κάνει και τον ορισμό της εξωτερικής βοήθειας , χρησιμοποιώντας το service του το οποίο ήρθε επί τόπου και του έφτιαξε το αυτοκίνητο ... και ξέρεις γιατί συνέχισε και δεν γύρισε στο ξενοδοχείο ? γιατί αυτό που κάνει ο Μανώλης , το κάνει γιατί πραγματικά το αγαπάει και το γουστάρει ... νομίζεις ότι δεν ήξερε ότι δεν πάει για τίποτα ? ή νομίζεις ότι αν τελικά κατάφερνε να σε καβαλήσει μια θέση θα στην έλεγε κιόλας ?
Σπύρο το ξέρω ότι είσαι ακριβοδίκαιος , το ξέρω ότι ξέρεις τους κανονισμούς καλύτερα από τον καθένα μας ...αλλά μην τα ισοπεδώνεις όλα ... ο Μανώλης είναι φίλος μας , γιατί του γαμάς την ψυχολογία για το τίποτα ?
Οφείλεις μια συγνώμη στον Μανωλάκο μας ...
Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι όταν είσαι αγωνιζόμενος , φέρσου σαν αγωνιζόμενος , με το κύρος και τις αξίες σου ... όταν είσαι οργανωτής κανε ότι πρέπει να κάνεις και φτιάξε το παιχνίδι όπως εσύ νομίζεις ότι είναι ποιο δίκαιο ...όταν όμως μπλέκεις τους ρόλους , γίνεσε κακός στα μάτια των άλλων ....
Αν νομίζεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέω , μπορώ να σου δανείσω κι εσένα τη βέσπα για μια τούμπα

Φιλικά πάντα και ξέρεις πόσο σε συμπαθώ ...δεν γουστάρω κακά λόγια για εσένα από κανέναν ...