Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

GENERAL LEE

Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 16:33

...το παιδί μας έπεσε κάτω από τη βέσπα !

Πολλές τα πηγαδάκια και οι συζητήσεις μετά το 2ο eviatrophy , που ομολογουμένως η ΑΟΕ το τράβηξε από τα μαλλιά για να γίνει ...
Πολλές οι μαύρες τρύπες , πολλοί οι χαρακτηρισμοί ,πολλά τα συναισθήματα ,πολλές οι αμπελοφιλοσοφίες πολλά και τα συμπεράσματα του κόσμου ...βέβαια πάντα τα συμπεράσματα έχουν να κάνουν και με το πόσο <<ουδέτερος >> είναι ο << σκεπτόμενος >> ο οποίος φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να αναρτήσει τον γραπτό του πλέον λόγο στο διαδίκτυο ,fb , forum και λοιπά .... υπάρχει βέβαια και το παραδοσιακό καφενείο οπού ταυτόχρονα , ρουφάς και το φραπεδάκι σου και στο τσακίρ κέφι , βαράς και κάνα τηλέφωνο στον φίλο , που θα σου πει την άποψη του επί του θέματος , η οποία και θα συνεχιστεί να δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση μετά το τηλεφώνημα από την παρέα , έχοντας ανάψει πλέον και το τσιγαράκι σου ... 8-)

Ανοίγω αυτή την ενότητα , γιατί θέλω να μιλήσω για τα πάντα που με απασχολούν , να μεταφέρω τον τρόπο σκέψης μου , την τρέλα μου , τους προβληματισμούς μου και τον καημό μου έξω από τα δόντια ! επειδή αυτά που θέλω να πω είναι πολλά , δεν θα ήθελα να κουράσω γράφοντας τεράστια κατεβατά ( και δεν θέλω να κουραστώ κι εγώ ! χαχαχα ) , θα ξεκινήσω από την αρχή , απο την ανακοίνωση του αγώνα και θα φτάσω μέχρι και σήμερα , που ο αγώνας έχει πλέον τελειώσει και ξεφλουδίζω τα κακάδια στο χέρι από την τούμπα στο ρέμα ...
Όλοι όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν μασάω τα λόγια μου και στηρίζω τα πιστεύω μου . Θα προσπαθήσω να μην φανώ είρων αλλά δεν το υπόσχομαι κι όλας ! χαχαχα :twisted:

Πάμε λοιπόν σιγά σιγά ...
GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 17:37

Οι συμμετοχές ...
Ένα και μόνο το Trophy για εφέτος , μπλεγμένο μέσα στο κύπελο περιπέτειας (ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τα trophy πρέπει σόνι και καλά να είναι στο ίδιο πρωτάθλημα με τα wild terrain :shock: ), ο αγώνας διοργανώνεται στην μέση της Ελλάδας με καλά μοιρασμένα τα χιλιόμετρα για όλους τους αγωνιζόμενους , fan των αγώνων του είδους απ όλη την Ελλάδα .
Το κόστος , παρ ότι πλέων το παράβολο της ΟΜΑΕ είναι βαρύ και το γεγονός ότι ο οργανωτής οφείλει πλέον να έχει live παρακολούθηση των αγωνιστικών , που σημαίνει κόστος και παρότι τα καύσιμα για να γράψεις έναν τέτοιο αγώνα είναι τα διπλά , παραμένει στα ίδια χρήματα με τις προηγούμενες χρονιές !
Ο οργανωτής , η ΑΟΕ , νέος στην οργάνωση αγώνων , χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία αλλά με κεφάλι έναν από τους ποιο αποδεκτούς offroader του ελληνικού χώρου , τον Πάνο τον Μακρινό ! :D και εδώ βάζω το χαμογελάκι γιατί όλος ο κόσμος , όταν ακούει το όνομα του χαμογελά ! Η οργάνωση λοιπών κάνει και κάτι ακόμη πρωτοποριακό για τον τύπο του αγώνα , μονές συμμετοχές , για να μην έχεις τον νταλγκά ότι εσύ μπορείς να τρέξεις αλλά το ζευγάρι σου έχει πρόβλημα και σε κρατά σπίτι ! :idea:

Αυτό το πακέτο μου κάνει έτσι πρόχειρα , αν αναλογιστώ προηγούμενες χρονιές και νεόφερτους στο χώρο , τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα ! :o
Αμ δε !!!

Οι συμμετοχές ανοίγουν και ξαφνικά γίνονται 25 , ανάμεσα τους και αγωνιζόμενοι με μεγάλα αυτοκίνητα , σωληνωτά κτλ , τα οποία πριν λίγα χρόνια θα γελούσες αν τα έβλεπες στην εκκίνηση ενός trophy ....anyway ...οι εποχές αλλάζουν ! τελικά από τα μεγάλα μένει μόνο αυτός ο κουζουλός ο Ψιστάκης και τα υπόλοιπα παιδιά για τους χψ προσωπικούς τους ή και οικονομικούς τους λόγους ακυρώνουν την συμμετοχή τους ...Η βόρειος Ελλάδα άφαντη ! και πως να εμφανιστεί και να δηλώσει συμμετοχή όταν πλέον ανοίγουν ευρωπαϊκοί ορίζοντες δίπλα τους ! και τσάμπα ! malakes είναι , να χαλάσουν κάνα δυο χιλιάρικα , τα οποία η πλειοψηφία δεν τα έχει καν διαθέσιμα και να έρθει να τσακώνετε με τον κάθε τεχνικό παπάρα που θα του βάλει χέρι για το cage τα καθίσματα τις ζώνες και για το βρακί που φοράει ? Καρντάσιαν trophy λοιπών γι αυτούς, στην ίδια ακριβός ημερομηνία και μαγκιά τους ! η μόνες συμμετοχές από την βόρεια Ελλάδα , ήταν αυτή του Ιερεμιάδη (τελευταια στιγμή ) , τρειων αγωνιστικών με βροντερή παρουσία από τα Γιάννενα και αυτού του καινούργιου φρούτου από την Καλαμπάκα , του Φαμίση , που πραγματικά ήρθε για να κάνει το κέφι του και πολύ τον γούσταρα :mrgreen: ! Κανα δυο τρία τέσσερα (πέντε ) αυτοκίνητα , είναι στον τάκο και δεν βγαίνουν πότε από αυτόν .... κάτι τελευταία στιγμή ασθένειες βγάζουν εκτός δυο πληρώματα από την Εύβοια και το καράβι με τα δυο αγωνιστικά από την Κω δεν έφυγε ποτέ λόγο της απεργίας των ναυτεργατών ....

Γιατί ρε αδέρφια , αφού δεν είστε 100% σίγουροι ότι θα τρέξετε δηλώνετε διαδικτυακή συμμετοχή την οποία μετά παίρνετε πίσω , χωρίς να έχετε πληρώσει το παράβολο ???
Γιατί δεν βγαίνει ένας poustis να πει πως διάολο θα βγουν αυτές οι ταυτότητες των αγωνιστικών και τρομοκρατείτε τον κόσμο ? γιατί δηλαδή ο αγωνιζόμενος να φοβάτε ότι θα << στιγματισει >> το αυτοκίνητο , το αγωνιστικό , το ρημάδι που τόσα χρόνια χρησιμοποιεί ως ξεκαβλωτήρι του , με αυτήν την κολοταυτότητα ?
Που είναι ρε οι χορηγοί ??? Καταντήσαμε να δίνεις δυο κατοστάρικα και να λέγεσαι Μέγας Χορηγός ! Γιατί ρε οργανωτές πουλάτε τους αγώνες τόσο φθηνά ? Μ αυτά τα λεφτά ρε θα μπορούσατε να βοηθήσετε αυτούς που έρχονται από μακριά ! να γίνουν τα αυτοκίνητα 50 και 60 !
by the way ....
Full Respect στα παιδιά από την Κω , που κατάφεραν σε χρόνο de-te να μαζέψουν συμμετοχές και να κάνουν τον αγώνα τους χρησιμοποιώντας στο έπακρο τους χορηγούς τους ! πληροφοριακά : μεταφορικά , ξενοδοχείο και φαγητό τσάμπα για τους αγωνιζόμενους που έτρεξαν στην ακριτική μας Κω !


συνεχίζεται ....
GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 17:45

Μουσικό Διάλειμμα

GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 18:00

:arrow: << ευ αγωνίζεσθαι >> διαβασα σε καποιο fora .... << Κατακριναμε το Βουλγαρακη οταν ειπε το "νομιμο ειναι και ηθικό" >> διάβασα σε ένα άλλο .... :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Δηλαδή ... άμα παίζουμε πόρτες στο τάβλι ...και αφήσεις τη μαμά ελεύθερη ... και θέλει μόνο έξι-πεντε για να στην πιάσω ...και φέρω έξι-πεντε ?!?!?!?! τι είμαι ? πούστης ? ανήθικος ? κωλόφαρδος ? ή πρέπει να κάνω πως δεν το είδα και να μην στην πιάσω (τη μάνα ) ???? :lol: :lol: :lol:

anyway ... χαλάω τον ειρμό των σκέψεων μου αλλά θα φτάσω και εκεί και θα το αναλύσω ... :arrow:
GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 18:29

:arrow: Να επανέλθω λιγάκι σ αυτό που είπα για τα μεγάλα αυτοκίνητα και τα σωληνωτά , που θα γέλαγες ...
θυμάμαι την πρώτη φορά που ο Βασιλάκης ο Ραφτόπουλος και ο Κωστής ο Πολίτης , ανεβήκαν να τρέξουν Evros Trophy ....Στην τότε πλατεία της Ορεστιάδας ήταν αυτός ο γαμώ τα παιδιά , ο Δημήτρης ο Δημητριάδης ! και λέει του Ράπτη :Δημήτρη ....ήρθαν οι Ραυτόπουλοι με τα μαμούθ !!!!!! παίρνω το μέτρο και το πριόνι και φεύγω ! (μαμουθ είχαν βαφτίσει το τεράστιο για την εποχή hilux του Κωστή ) χαχαχαχα
Γεια σου ρε Δημήτρη ! σας πεθυμήσαμε ! :arrow:
GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 18:56

:arrow:επί τη ευκαιρία να επανέλθω λίγο και στους φίλους συναγωνιστές από την βόρειο Ελλάδα .
βέβαια ...για να λέμε και την απόλυτη αλήθεια ... έχω την εντύπωση ότι έχουμε γίνει οι βόρειοι και οι νότιοι .... και έχω την εντύπωση ότι αυτό έγινε μετά από το τελευταίο thesaloniki trophy ... μετά από αυτές τις ενστάσεις , τα πανηγύρια και τελικά την ακύρωση του αγώνα που δικαίως κατά την γνώμη μου έγινε , αλλά ειχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει την εικόνα των Νοτίων .... (ήτανε στραβό το κλήμα ...το έφαγε κι ο γάιδαρος ... )
Γιατί βρε Quinda αγόρι μου, κατεβαίνεις στην Αθήνα να τρέξεις 24ωρο αλλά για το evia trophy δεν έχεις λεφτά ? έγινες τελικά fan των γρήγορων αγώνων ??? ( μην μου απαντήσεις Χαρούλη , εγώ ξέρω τον λόγο , και σ αγαπάω και σε εκτιμώ !)

Βρε αδέρφια ...η μόνη μας διαφορά είναι ότι αυτό που εμείς το λέμε τυρόπιτα , εσείς το λέτε μπουγάτσα με τυρί !!! :arrow:

Ότι διαβάζεται , είναι σκέψεις δικές μου και κάποιες φορές όχι μόνο δικές μου ! απλά εγώ αντέχω το βρίσιμο και τα λέω ! :lol: :lol: :lol: :arrow:
GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Πέμ Απρ 10, 2014 18:58

Ήρθε η ώρα να βαρέσετε κάνα παλαμάκι στον καλλιτέχνη για να μπορέσει να συνεχίσει να τραγουδά !
Και οι ντομάτες καλές είναι ! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
superspiounos
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 10, 2009 15:16

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό superspiounos » Πέμ Απρ 10, 2014 19:29

Διαλιέχτε!eangelou
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: Τρί Ιουν 16, 2009 19:01

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό eangelou » Πέμ Απρ 10, 2014 19:48

Εικόνα Εικόνα
bisba
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 18, 2009 13:26

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Δημοσίευσηαπό bisba » Πέμ Απρ 10, 2014 20:16

General alakse to nickname sou se klooun giati den eisai kati allo.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες