2nd Evia trophy AOE4x4 2014

samisnow

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by samisnow »

Καλησπέρα και από μενα. Κατ αρχας να ευχαριστήσω την Λεσχη μου ΜΑΡΣ για την στήριξη της στον αγώνα μας τον Τσουλακιδη Μηνα τον Διακουμακη Ιάκωβο και Γιώργο που ακολούθησαν και μας βοήθησαν και με την παρουσία τους αλλα και με την υποστήριξη τους. Την ANEK LINES για τις εκπτώσεις εισιτηρίων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους που εστο και δύσκολα στήριξαν στο να γίνει αυτός ο αγώνας αλλα και αγωνηστηκαν δυναμικά σ αυτο το δύσκολο παιχνίδι που εξελίχθηκε.
Συγχαρητήρια στην ΑΟΕ για τον υπέροχο αγώνα και αντρικό επίσης.

Θελω να πω σε κάποιους οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ένα πόλεμο ότι οκ έγινε ένας ψιλό πανικός σε κάποια θέματα αλλα αυτά ειναι ψιλά γράμματα γιατι σε κάθε αγώνα έχουμε όλοι κατι να πούμε. Ξεκινάτε λοιπόν και ας συγχαρούμε όλοι πρώτα την προσπάθεια των παιδιών να κάνουν ένα αγώνα που όλοι ξέρουμε ότι ήταν εξ αρχής δύσκολος και φάνηκε απ τον αριθμό συμμετοχών.
Επίσης η αγωνοδοικες και οι λοιποί άρχοντες ήταν εκεί για να κάνετε τις ανάλογες ενστάσεις αφού είχατε. Άλλοι βολεύτηκαν και άλλοι οχι από διάφορα θέματα.
Το μόνο που ζητήσαμε προσωπικά με τον Διαμαντη ήταν ασφάλεια στο δύσκολο εμπόδιο. Εγώ προσωπικά δεν δέχτηκα να παρακαμψω το εμπόδιο. Αν ένιωθα αδικημένος απ αυτή την παράκαμψη και γω θα φώναζα. Έγινε δεν άλλαξε κατι. Οπότε τι πρόβλημα υπάρχει δεν καταλαβαίνω.
Μακρινε και γω θελω -15 λεπτά στον χρόνο μου. Ρε αν ειναι δυνατόν. Σταματήστε. Καλα τα παράπονα αλλα μετα τον αγώνα δεν έχουν νόημα παρά να χαλάμε ότι ωραίο έχουμε φτιάξει.
Δεν μιλάω έτσι επειδή πείρα την πρωτιά. Αλλα και λιγο σεβασμός δεν βλάπτει σε ορισμένα πράγματα.
Χαλαρώστε. Όλοι φίλοι είμαστε. Και οχι δεν παει κανεις για ένα κύπελλο των 10 ευρώ. Αλλα αν του κάτσει δεν τονε χαλάει κιόλας. Ας τελειώσει εδώ γιατι ειναι άδικο να γίνεται τέτοια κουβέντα από δώ.

Τέλος ευχαριστω τον συνοδηγό μου και Συντεκνο μου Διαμαντη γιωργη για ολα όπως επίσης το Συνεργειο ΜΑΤΡΑΚΑ που ήταν έτοιμοι για ολα.
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

eangelou wrote:Αρη μου (και όχι Αρούλη μου...) η τουλίπα για το δικό μου το μυαλό που δεν σκέφτεται πονηρά ήταν μία αφού όπως ο γενικός κανονισμός άρθρο 2 ΟΡΙΣΜΟΙ παρ 2.2 του 2010 ορίζει

... και διανύονται με την φορά που ορίζει ο οργανωτής ......

ΠΕΣ μου Αρη μου που ακολούθησες την ΦΟΡΑ εκτός και αν δεν βλέπεις φορά που εγώ βλέπω στην τουλίπα 42????

μήπως κατέβασες την μούρη του οχήματος σου μέσα στο ρέμα που περιγράφεται στην τουλίπα 42 και ανέβηκες πάλι πάνω και δεν μου το είπαν ????????
Όσον αφορά το τέλος της πρώτης ημέρας με άκουσες να λέω τίποτε????? μπορούσες να κάνεις ότι ήθελες αφού έτσι σωστά ή λάθος το είχα σχεδιάσει.-

ΜΦΧ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Βαγγέλη συνεχίζεις να το πηγαίνεις λάθος .... οι τουλίπες είναι διαθέσιμες να κριθούν από τους γνώστες ... η ερμηνεία του αγωνοδίκη υπάρχει σε βίντεο ...γιατί εξακολουθείς να το χαλάς ???
Περιμένω ακόμη τις αποφάσεις των αρχόντων για τις δυο τουλίπες !!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

κυριε ψιστακη...εμενα δεν θα με ευχαριστησεις που με ειχες κλεισει στο συνεργειο του κυριου ματρακα(και εγω τον ευχαριστω πολυ για το ανηψωτικο)και σε περιμενα ενω μπορουσα να σε πατησω και να φυγω??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
JEEP

Post by JEEP »

Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου χωρίς να θέλω να θίξω κανένα αγωνιζόμενο οργανωτή η άρχοντα του αγώνα .

Ένας αγώνας στηρίζεται σε έναν γενικό και μετέπιπτα σε ένα ειδικό κανονισμό και όχι στην απόφαση της στιγμής του αλυτάρχη και του αγωνοδίκη που δεν βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλάι σου για να σου επεξηγούν τον κανονισμό .

Αν το δρομοβιβλιο σου δίνει μοίρες σε καμιά περίπτωση δεν είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις συγκεκριμένη πορεία μπορείς να κινηθείς προς όποια κατεύθυνση θέλεις αρκεί να φτάσεις στο επόμενο σημείο .
Τώρα εάν ο οργανωτής θέλει να περάσεις από συγκεκριμένο εμπόδιο το οριοθετεί με κορδέλα και το βγάζει από την πυξίδα και της μοίρες .
Τώρα κάθε πλήρωμα γνωρίζει τους κανονισμούς και κινητέ όσο πιο γρήγορα μπορεί προς τον τερματισμό χωρίς να διαχωρίζονται σε γκέι στρειτ η οτιδήποτε άλλο. :)

Καλό απόγευμα
ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
THEOLOGIS GIORGOS
samisnow

Post by samisnow »

κυριακος αθανασιου wrote:κυριε ψιστακη...εμενα δεν θα με ευχαριστησεις που με ειχες κλεισει στο συνεργειο του κυριου ματρακα(και εγω τον ευχαριστω πολυ για το ανηψωτικο)και σε περιμενα ενω μπορουσα να σε πατησω και να φυγω??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οοοοουψ. Φίλε σε ξέχασα εχεις δίκιο. Ένα πιο μεγάλο ευχαριστω σε σενα. Χαχαχαχαχα.
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
delis

Post by delis »

Αντρέα μου , την πρώτη φορά σε πήρα τηλέφωνο και σου ειπα μην γράφεις γιατι δεν ξέρεις και δεν σου απάντησα εδώ ....προτίμησα να σου τα εξηγήσω προφορικά , τωρα πρέπει να σου γράψω ...

Διάβασε καλα τον ορισμό του εχω τουλίπα με πυξίδα ! Ενδιάμεσο ΣΕΔ δεν μπορεί να μπει !!! Το εξηγεί ο superspy ποιο πριν ....

Μιας και μιλάμε για ηθική ....πόσο ηθικό ειναι να έχει χαθείς χαθει στην απλή ; Να ρωτάς τον τσομπάνη που πέφτουν τα Βρυσικα και να πηγαίνεις εκεί πρώτος απο την άσφαλτο ενώ όλοι οι άλλοι βρήκαν το λάθος του roadbook και πήγαν απ το χώμα και πόσο ηθικό ειναι όταν ανακοινώνεται οτι η απλή ειναι άκυρη λόγο λάθους του roadbook να οριεσαι οτι ο αγώνας ειναι πουλημένος ;;;;

ΕΑΤ 2011

Για την ιστορία πάντα μιας και ήμουν μπροστά ... ;)[/quote]

κοίτα άρη την αλήθεια την γνωρίζεις καλά στον έβρο στην απλή διαδρομή την βρήκα εγώ και ο κοκίνης ..φτάνοντας εκεί ο ράπτης ρώτησε τον συνοδηγό μου γιώργο φυτά εάν υπήρξε λάθος στο ροαδ βοοκ και που ακριβώς ενώ ήδη είχε στηλει αμάξι επιδει τον είχες πάρει τηλ και ήρθε και σας πήγε στον τερματισμό της απλής .εκτός από αυτό με βάλατε πρώτο νας σας ανοίγω δρόμο ενώ η πραγματική μου σειρά ήταν να ξεκινήσω 4ος την στιγμή που είχε αποφασίση να διακόψη την απλή και ο λόγος που οριομουν είναι αυτός γιατί να ανοίγω εγώ δρόμο αυτό πόσο δίκαιο και τιμιο το βλεπεις?και για να μην σκωτίζουμε τον καθενα που διαβάζει εδώ και γινόμαστε κουραστικοί ληξτο εδώ και μην το συνεχίζεις γιατί θα ειπωθούν παρά πολλά για τον αγώνα στον έβρο και θα στεναχωρεθουνε πολλοι .τωρα εαν ειμαι ηθικός και δικαίως το γνωρίζουν πολλοί καλά οι συναθλητές μου
αυτά για την ιστορία γιατί και εγώ ημουν εκεί αρη.
Last edited by delis on Tue Apr 08, 2014 20:38, edited 1 time in total.
VALAWRAS
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

samisnow wrote:
κυριακος αθανασιου wrote:κυριε ψιστακη...εμενα δεν θα με ευχαριστησεις που με ειχες κλεισει στο συνεργειο του κυριου ματρακα(και εγω τον ευχαριστω πολυ για το ανηψωτικο)και σε περιμενα ενω μπορουσα να σε πατησω και να φυγω??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οοοοουψ. Φίλε σε ξέχασα εχεις δίκιο. Ένα πιο μεγάλο ευχαριστω σε σενα. Χαχαχαχαχα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
PAJ_21

Post by PAJ_21 »

Κατ αρχήν σεβασμό στην ΑΟΕ 4Χ4 !!!!!!!!!
Έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον Πάνο και γνωρίζω το μεράκι το ΗΘΟΣ και το πάθος του για το 4χ4 . Είναι πάνω από όλα έλλειψη σεβασμού απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που έστησαν αυτό τον αγώνα αφιέρωσαν μέρες άφησαν τις δουλειές τους έβαλαν για ακόμη μια φορά το χέρι στην τσέπη τους και αντί να τους ευχαριστείτε στολίζετε τον αγώνα τους με χαρακτηρισμούς που είναι επιεικώς απαράδεκτοι ακόμη και αν απευθύνεστε στους συν αγωνιζόμενους σας . Αλήθεια διαβάζοντας αυτούς τους χαρακτηρισμούς σκεφτόμουν ότι μέσα σε αυτούς που ΣΩΣΤΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΔΙΚΗ (τι ποιο ξεκάθαρο όταν τον ακούς και στο βίντεο για τους ποιο δύσπιστους ) δεν ανέβηκαν αυτά τα έρμα 150 ήταν και οι Κοκκινης – Σταθακος -Νταής μα είναι δυνατόν ??????? Άνθρωποι σαν και αυτούς μάχιμοι είναι πολύ μα πολύ λίγοι Η μήπως δεν εννοούμε και αυτούς μια που δεν πήραν ΚΟΥΠΑ ???????
Ξεκίνησα να τρέχω σε τροφυ από το δεύτερο του Έβρου για αρκετά χρόνια , μια και δυο φορές μόνο αδικήθηκε η ευνοήθηκε η πρώτη σειρά των αγωνιζομένων ? Είναι μήπως η πρώτη φορά που το road book είχε κάποια ασάφεια ?(δεν θέλω να πω λάθος ) .Έχω δει σε ΣΕΔ κριτή να υποδεικνύει σε πλήρωμα την σωστή πορεία την ώρα που εγώ ακολουθούσα και δεν είπα τίποτε ,έχω δώσει υγρά φρένων ιμάντες έχω απεγκλωβίσει όχημα παρόλο που δεν μου έκλεινε τον δρόμο ,έχω βοηθήσει αγωνιζόμενο σεβόμενος την αγωνιά του να τερματίσει όπως και με έχουν βοηθήσει .Έψαχνα τον Γιασσημακο μαζί με τον Βαγγέλη για να βοηθήσουμε άσχετα αν δεν τον βρήκαμε ποτέ όπως και θα πήγαινα σε όποιο φίλο αγωνιζόμενο θα μου το ζητούσε !!!!Όταν επέστρεψα έμαθα ότι ζητιάνευε από παντού νερό για να μην ζορίσει το μοτέρ (μέχρι και τον καφέ του Άρη πήγε να ρίξει στο ψυγείο ). Τώρα το τι είναι θεμιτό η αθέμιτο είναι στην σκέψη του καθενός από εμάς .ΠΡΟΣΚΥΝΩ τους κατ επανάληψη αγωνιζόμενους που τρέχουν 100% με το γράμμα των κανονισμών !!!!!!!!!.Θέλω να πιστεύω ότι ο παρορμιτισμος των νεοεισερχόμενων στον χώρο του τροφυ τους οδήγησε σε χαρακτηρισμούς που προφανώς αυτή την στιγμή το έχουν μετανιώσει.. Η γκρίνια και η αρνητική κριτική για τους μη φίλους μας είναι το φαΐ μας ας αλλάξουμε λοιπόν φαγητό και να ευχαριστήσουμε την ΑΟΕ 4Χ4 και εμείς οι θεατές μια που οι καταστάσεις μας οδήγησαν μακριά από τους αγώνες .Θερμή παράκληση ας σταματήσει εδώ για να συνεχίσω να ζηλεύω όσους έτρεξαν αυτό τον απαιτητικό και όμορφα σχεδιασμένο αγώνα !!!!!!

ΜΠΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
eangelou

Post by eangelou »

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΕ, ΚΑΚΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....

εγώ το πάω λάθος οσον αφορά τις τουλίπες, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ... ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!!!!! και το τελειώνω εδώ, γιατί δεν οδηγεί πουθενά μόνο κακό κάνει...... Θέλω μόνο να ζητήσω συγνώμη από αυτούς που μπέρδεψα και τους ανέβασα μέσα από το ρέμα...και εγώ το ανέβηκα.
.-
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

eangelou wrote:ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΕ, ΚΑΚΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....

εγώ το πάω λάθος οσον αφορά τις τουλίπες, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ... ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!!!!! και το τελειώνω εδώ, γιατί δεν οδηγεί πουθενά μόνο κακό κάνει...... Θέλω μόνο να ζητήσω συγνώμη από αυτούς που μπέρδεψα και τους ανέβασα μέσα από το ρέμα...και εγώ το ανέβηκα.
.-
τέλος από εμένα ....
ευχαριστώ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”