ΧΟΡΗΓΟΣ GPS TRACKERS

xeilas wrote:Καλημέρα από Διδυμότειχο!
Παρακολουθώ το θέμα σας από την αρχή και όλα δείχνουν πώς στήσατε ένα πολύ δυνατό αγώνα!
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!!!
Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω και να δω αυτά τα υπέροχα τοπία από κοντά!
Διστιχος οικονομική λόγοι καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή μου. (φέτος )
Εύχομαι έναν δυνατό αγώνα γεμάτο αδρεναλίνη και ένταση !!!
Ελπίζω σε πολύ φωτογραφικό υλικό για να τον χαρούμε και εμείς από μακριά!!
![]()
![]()
![]()
εγω ρε τζοβενο δεν μασαω μεχρι και τον υπουργο εχω παρει τηλ να δωσει τα λεφτα στου ανθρωπους να ξεκινησουν να δουλευουν μπας και φτασουμε στην ωρα μας....ο υπουργος μου εδωσε καποιες υποσχεσεις για να δουμε..γι αυτο ετοιμασου και βαλε τα παμπερς σου γιατι μολις βαλω μπρωστα θα εχεις ατυχηματα......GENERAL LEE wrote:Κουφάλα Ψιστακη .... Τι μέσον εχεις βρε pousti? μέχρι και τους λιμενεργατες επιστρατευσες για να μην φανεί οτι κοτεψες να με αντιμετωπίσεις , έστω και ως συνοδηγό .....
Λοιπόν ... Ξεκινά και λύνε το απο απόψε , βάλτο σε κούτες και στείλτο με το αεροπλάνο γιατι άμα δεν εμφανιστείς θα σε αφάνισω απο την πιάτσα !!!!![]()
![]()
Μπορείς να το στείλεις και με ενα courierGENERAL LEE wrote:Κουφάλα Ψιστακη .... Τι μέσον εχεις βρε pousti? μέχρι και τους λιμενεργατες επιστρατευσες για να μην φανεί οτι κοτεψες να με αντιμετωπίσεις , έστω και ως συνοδηγό .....
Λοιπόν ... Ξεκινά και λύνε το απο απόψε , βάλτο σε κούτες και στείλτο με το αεροπλάνο γιατι άμα δεν εμφανιστείς θα σε αφάνισω απο την πιάτσα !!!!![]()
![]()