2nd Evia trophy AOE4x4 2014
Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014
Λίγα με τον ζαουρη θα με βρείτε μπροστά σας με τα εκατονεξιντα κιλά μου
- κυριακος αθανασιου

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Μαζί σου Βαγγέλη !!!!eangelou wrote:Λίγα με τον ζαουρη θα με βρείτε μπροστά σας με τα εκατονεξιντα κιλά μου
Με αλλά 100 κιλά !!!

Τείχος προστασίας για τον Ζαουρι!!!!
V12-6,0L portal axles Transversal .
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real

Το ξανατονιζουμε ,αγωνιστικη αδεια ημερας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλεον!manos wrote:Πολλοι φιλοι , που θελουν να παρουν μερος στο Trophy , μας ρωτουν για τη διαδικασία εκδοσης license .
Παρόλο που η διαδικασια εχει χιλιογραφτει , στο παρόν και σε αλλα fora , εδω ξανα :
Απο τοτε που η ΟΜΑΕ εγινε μελος στη ΓΓΑ οι αυτοκινηταδες ειναι 'αθλητες' . Πρεπει να ειναι γραμμενοι 'άθλητες' σε ενα σωματειο , π.χ. στην ΑΟΕ4χ4 .
Οι αθλητες δεν ειναι μελη του σωματειου και δεν εχουν καμμία οικονομικη υποχρεωση απεναντι στο σωματείο !!!
Στο site της ΟΜΑΕ υπαρχει ενα εντυπο 2 όψεων , μπροστα αναφερονται τα στοιχεια του σωματειου και του αθλητη και πισω γραφουν τις παρατηρησεις τους οι γιατροί .
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... OU_new.pdf
Το παραπανω εντυπο συμπληρωνεται και μαζι με 2 φωτογραφιες αποστελλεται απο το σωματειο στη ΟΜΑΕ , αφου σφραγιστει και υπογραφει απο τον προεδρο του σωματείου.
Με βαση το εγγραφο αυτο η ΟΜΑΕ εκδιδει την ετήσια αγωνιστικη άδεια , που κοστιζει 60,00 .
Τα 60,00 ευρώ πρεπει να τα καταθεσει ο ενδιαφερόμενος στον λογαριασμό της ΟΜΑΕ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός λογαριασμού: 5055 051609 112
ΙΒΑΝ : GR 57 0172 0550 0050 5505 1609 112
Ειναι σημαντικο να αναγραφεται το όνομα του καταθετη , για να μπορεσει η ΟΜΑΕ να καταχωρήσει την κατάθεση .
Παρατήρηση : το Trophy θεωρείται '' παιδιά '' !! . Αρα , οποιος αθλητης ειναι μεχρι 40 ετών , εξεταζεται ΜΟΝΟ από παθολόγο . Αν, καποιος αθλητης ειναι πανω απο 40 ετών , εξετάζεται ΚΑΙ απο καρδιολόγο . Σχετικες οδηγίες υπαρχουν στο πισω μερος του εντύπου .
Συνηθως , η αγωνιστικη αδεια αποστελλεται από την ΟΜΑΕ στο σωματείο και αυτο την παραδίδει στον αθλητή .
Πληροφαρίες στην ΟΜΑΕ απο την ευγενέστατη και υπομονετικότατη κα Βυτινάρου , τηλ. 210 6754720 - 1 , Κωστή Παλαμα 46 , 152 32 Κατω Χαλάνδρι .
η διαδικασία ξανά :
- ο αθλητης τυπωνει το εντυπο
- βγαζει 2 φωτογραφιες , εγχρωμες
- παει στους γιατρούς για εξέταση ( στον παθολογο και καρδιολογο ( αν χρειάζεται))
- παει σε σωματείο αναγνωρισμενο απο την ΟΜΑΕ , οπου το εντυπο συμπληρωνεται και σφραγιζεται
- το σωματειο στελνει το εντυπο μαζι με τις φωτογραφίες στην ΟΜΑΕ
- ο αθλητης πληρωνει το παραβολο των 60,00 ευρω , καταθεση στην Τραπεζα Πειραιώς
- η ΟΜΑΕ εκδίδει την αγωνιστικη αδεια και την στελνει στο σωματείο .
Ελπιζω να βοήθησα .
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τους φιλους που θα παρουν μερος στο Trophy , να ενημερωσουν για τα ονόματα του οδηγού και του συνοδηγού . Η ΑΟΕ4χ4 πρεπει μεχρι την Τεταρτη 2.4.2014 να στειλει τον καταλογο συμμετοχων στην ΟΜΑΕ .
Συμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΟΜΑΕ , ο οδηγός ΚΑΙ ο συνοδηγός πρεπει να δειξουν στον διοικητικό έλεγχο τη ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ αδεια οδήγησης ( δεν αρκει μια φωτοτυπία ) .
Μην το αμελησετε γιατι δεν θα τρεξετε στον αγωνα.
Φιλε Αρη η δουλεια σου είναι οδηγος.GENERAL LEE wrote:panos110 wrote:Καλημέρα σε ολους!!!
Χτες μαζευτήκαμε στο ταβερνακι του Ζαουρη για ένα μεζεδακι και για να περασουμε την ωρα μας ευχαριστα ,
ξανασυζητούσαμε τις διαδρομες (που περασαν στο πετσι μας τους τελευταίους μηνες)για να δουμε που θα χρειαστούμε ατομα και
γράφαμε σ ένα χαρτακι τα δεσιματα που θα κανετε .
Λοιπον οι συνοδηγοι κομμενες οι καταχρησεις.
Τα λεμε το βραδυ παλι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(βρε α γαμησου κι εσυ πρωι πρωι...παιζεις με τον πονο μας ! )
![]()
![]()
Από τη στιγμη που δηλωσες συνοδηγος παρα το ηλεκτρονικο τσιγαρο η γλωσσα θα σου φτασει στο χορταρι και θυμησου το αυτό!!!

Αυτος ο μαλλιας μας εχει γα....σει...ολο απετησεις ειναι...Φιλε Γιαννη συγχορεμενος λοιπον αφου εδωσες στην δημοσιοτητα αυτους τους δυο αντε να μην κατονομασω....gzaour wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....εχω καλους φιλους!!!!!!!,,,,,φχαριστω ρε!!!!.....αλλα αδικως με κατηγορουν...εγω ο φουκαρας....τον εργατη δενω!!!!!.........τραβα....ασε....τραβα .....ασε!!!!!!........για οτι "ανωμαλια".....ζησετε στον αγωνα...να ξερετε.....την αιτια....."ΜΑΚΡΙΝΟΣ"....."ΑΓΓΕΛΟΥ"....!!!!!!.....ερχοντε ....πινουν...και μετα πανε και χαραζουν τα κομματια!!!!.....δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα!!!!!!
![]()
![]()

λιγες μερες εμειναν λιπον για τον μεγαλο αγωνα παρ ολες τις δυσκολιες και τις αναταραξεις...
το KING RC BAHAL μου ετοιμαζεται πυρετοδος....βαλαμε αερα στα λαστιχα τεντωσαμε το σχοινι αλλαξαμε λαδια και βαλαμε και κεινη την κολοπριζα...
δεν την συνδεσαμε αλλα εχουμε μερες....λογο ηλικιας δεν αγχονομαστε...

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
- κυριακος αθανασιου
και καινουριο αξεσουαρ στο αμαξι....
αν δεν ηταν ο μακρινος θα ειχες αναπτηρα στο αμαξι?οχι...
τωρα θα σου ζητησει(εσενα μονο)και τασακι

τωρα θα σου ζητησει(εσενα μονο)και τασακι

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
να δεις που θα το κανει ο τρελος...δεν θα με περασει τεχνικολογο τασακιου...αααααα δεν παμε καλα δεν παμε καθολου καλα...κυριακος αθανασιου wrote:και καινουριο αξεσουαρ στο αμαξι....
τωρα θα σου ζητησει(εσενα μονο)και τασακι![]()

αα φτιαχνω και μια βαση ξυλοκοπτικου τυχερακιδες....γιατι τρεχουμε πρωτοι οποτε θα βρειτε ιχνοι...χεχεχεχεχε

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Ψιστακη εκ μερους της ομαδας σ ευχαριστω που ξεκινάς πρωτος και μας γλιτωσες από πολύ κοπο...και πολύ βενζινολαδο 2Τ.
Αντε οι μερες εφτασαν και ανυπομονούμε να σας απολαυσουμε ολους στις ειδικες που σχεδιασαμε
επιστρατεύοντας ολη τη φαντασια μας.
Αλλαζω θεμα.
Όταν ο Ιερεμιαδης θελει να τρεξει με το Ναξιαδη ,αλλα δεν εχει ετοιμο το αγωνιστικο,
αναλαμβανει ο Ναξιαδης οδηγος με το αυτοκινητο του, μπαινει ο Στελιος συνοδηγος και βλεπουν τον αγωνα μεσα
από το παρμπρίζ και όχι από τα βιντεακια.
Τελικα ολα είναι θεμα θέλησης.
Καλημέρα σε ολους σας!!!
Αντε οι μερες εφτασαν και ανυπομονούμε να σας απολαυσουμε ολους στις ειδικες που σχεδιασαμε
επιστρατεύοντας ολη τη φαντασια μας.
Αλλαζω θεμα.
Όταν ο Ιερεμιαδης θελει να τρεξει με το Ναξιαδη ,αλλα δεν εχει ετοιμο το αγωνιστικο,
αναλαμβανει ο Ναξιαδης οδηγος με το αυτοκινητο του, μπαινει ο Στελιος συνοδηγος και βλεπουν τον αγωνα μεσα
από το παρμπρίζ και όχι από τα βιντεακια.
Τελικα ολα είναι θεμα θέλησης.
Καλημέρα σε ολους σας!!!