2nd Evia trophy AOE4x4 2014
- κυριακος αθανασιου
Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014
1.Νταης ...........................................................Αθηνα...................ok
2.Σαραντοπουλος...............................................Αθηνα....................ok
3.Κουζουκας......................................................Κως......................οκ
4.Σταμογλου......................................................Κως.....................οκ
5.Ταραμιγκος.....................................................Ευβοια..................οκ
6.αρης κοσμας...................................................αθηνα....................οκ
7.μπουτσικας γιαννης..........................................ευβοια....................οκ
8.Αθανασιου-σιακουλης......................................Ευβοια......................ok
9.Αντωνιου Νασος...............................................Αθηνα....................οκ
10.Στεργιου -Πριονας............................................Αγρινιο.................ok
11.Κοκκινης -Σταθακος.........................................Κρητη....................ok
12.Γιασημακος......................................................Αθηνα...................ok
13.ΑΛΕΞΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ..........ΙΩΑΝΝΙΝΑ....................ok
14.ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ............ΚΟΝΙΤΣΑ......................ok
15.ΤΖΙΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΩΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.....ΚΟΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ.......ΟΚ
16.ψιστακης-διαμαντης.........................................κρητη
17.ραφτοπουλος-μπαρλος......................................πατρα
18.γεωργιου αγγελος-κολυβας παυλος.....................αθηνα
19.
20.
21.
22.
23.
24.
2.Σαραντοπουλος...............................................Αθηνα....................ok
3.Κουζουκας......................................................Κως......................οκ
4.Σταμογλου......................................................Κως.....................οκ
5.Ταραμιγκος.....................................................Ευβοια..................οκ
6.αρης κοσμας...................................................αθηνα....................οκ
7.μπουτσικας γιαννης..........................................ευβοια....................οκ
8.Αθανασιου-σιακουλης......................................Ευβοια......................ok
9.Αντωνιου Νασος...............................................Αθηνα....................οκ
10.Στεργιου -Πριονας............................................Αγρινιο.................ok
11.Κοκκινης -Σταθακος.........................................Κρητη....................ok
12.Γιασημακος......................................................Αθηνα...................ok
16.ψιστακης-διαμαντης.........................................κρητη
17.ραφτοπουλος-μπαρλος......................................πατρα
18.γεωργιου αγγελος-κολυβας παυλος.....................αθηνα
19.
20.
21.
22.
23.
24.
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
RE VALTE KAMIA SIMETOXI NA GINEI O AGONASSSS
KRIMA TO TREXIMO TON PEDION.........
G-SAMI
RE VALTE KAMIA SIMETOXI NA GINEI O AGONASSSS
G-SAMI
-
Φωτο σημερινη με την Διρφης με φουλ χιονι !!Ο Πυξαριας αριστερα το ιδιο χιονισμενος !!Σε τρεις εβδομαδες που θα εχουν λιωσει τα χιονια μιλαμε το τερεν για πραγματικα trophy !!
[/url]

[url=http://img401.imageshack.us/i/zvk2.jpg/][img]http://img401.imageshack.us/img401/1355/zvk2.jpg

[url=http://img401.imageshack.us/i/zvk2.jpg/][img]http://img401.imageshack.us/img401/1355/zvk2.jpg
Κρίμα ένας αγώνας γίνετε στην μαύρη ΕΛΛΑΔΑ και εμείς τη κάνουμε?να τον φτύνουμε κρίμα ρε σεις κρίμα. ΠΑΝΟ βάλε λίγο παραπάνω τη συμμετοχή μπας και τον κάνεις τη να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
καλά να ΠΑΘΟΥΜΕ...........................................
καλά να ΠΑΘΟΥΜΕ...........................................
- κυριακος αθανασιου
κριμα...μονο αυτο εχω να πω... 

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
[quote="Kritikos"]Κρίμα ένας αγώνας γίνετε στην μαύρη ΕΛΛΑΔΑ και εμείς τη κάνουμε?να τον φτύνουμε κρίμα ρε σεις κρίμα. ΠΑΝΟ βάλε λίγο παραπάνω τη συμμετοχή μπας και τον κάνεις τη να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
καλά να ΠΑΘΟΥΜΕ.................................
+ 1000 emeis eimaste mesa

Κατ αρχην θελουμε να ευχαριστήσουμε εσας τους 18 εναπομειναντες που προσπαθείτε με κάθε τροπο να στηρίξετε τον αγωνα μας και κατ επεκταση το ελληνικο κυπελλο περιπέτειας 4χ4.alemao wrote:Kritikos wrote:Κρίμα ένας αγώνας γίνετε στην μαύρη ΕΛΛΑΔΑ και εμείς τη κάνουμε?να τον φτύνουμε κρίμα ρε σεις κρίμα. ΠΑΝΟ βάλε λίγο παραπάνω τη συμμετοχή μπας και τον κάνεις τη να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Αν και όλα δειχνουν ότι δεν είναι εφικτος ο αγωνας για οικονομικούς και μονο λογους,
μελετάμε τις προτασεις σας,σκεφτομαστε και τα δικα μας και τα λεμε το αργοτερο Κυριακη βραδυ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αν μπορουσα να αλλαξω την κατασταση μου που εχω εξηγηση τηλεφωνικα δεν θα τον εχανα με τιποτα αυτο τον αγωνα.απο εμπειρια κ απο τον σεβασμο κ την εκτιμηση που τρεφω προς τα εσας!!!