RANCHO SHOCK RS9000XL
-
Re: RANCHO SHOCK RS9000XL
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΣΟΥΣΤΑ)ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ.
...που τα βρίσκουμε; ...υπάρχουν για 3.5''-4,5'';
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
....βρήκα τον αντιπρόσωπο (Πίκος 210343410904-5) και μου είπαν ότι έχουν για stock ύψος μόνον....για οχήματα με lift kits δεν βγάζει τίποτε....
....(πάντως μου φαίνεται ψιλοπερίεργο να μην βγάζει για σηκωμένα οχήματα μια εταιρεία που επικεντρώνεται ακριβώς στον χώρο αυτό των 4Χ4....)
....(πάντως μου φαίνεται ψιλοπερίεργο να μην βγάζει για σηκωμένα οχήματα μια εταιρεία που επικεντρώνεται ακριβώς στον χώρο αυτό των 4Χ4....)
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...λοιπόν το έψαξα λίγο και βρήκα ότι βγάζει τα πάντα η εταιρεία....παπάδες στη κυριολεξία βγάζει....αλλά ο υπεύθυνος μου είπε την πραγματικότητα εφόσον του είπα για τους αμερικάνικους καταλόγους....ότι απλά δεν τα εισάγουν...φέρνουν μόνο την απλή σειρά για stock ύψη και τα απλά stabilizers....
Αυτές είναι οι Ελληνικές αντιπροσωπείες κύριοι!!!!! ...και τολμάνε να καταχωρούνται όλοι αυτοί οι διάφοροι στα περιοδικά του χώρου ώς αντιπρόσωποι.....
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.....
Αυτές είναι οι Ελληνικές αντιπροσωπείες κύριοι!!!!! ...και τολμάνε να καταχωρούνται όλοι αυτοί οι διάφοροι στα περιοδικά του χώρου ώς αντιπρόσωποι.....
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Πόσο περίπου πωλούνται το ζευγάρι στην Ελλάδα;
Από ebay περίπου στα 200€ το ζευγάρι RS9000XL είναι καλά;
Από ebay περίπου στα 200€ το ζευγάρι RS9000XL είναι καλά;
KIA SPORTAGE 2.0 '99 FRONT/REAR PROTRACK LOCKER, R&P 5,29:1 T-MAX6500LBS
-
paidia yparxei kapoios stn STRATIGOY KALARI K.pathsia pou fernei MOPAR antalaktika gnhsia.Exei ta panta gia RANCHO se ola ta lift.Egw pira 2 gia pisw RS 9000 me 350 euro to zevgari
....καμμιά πληροφορία πιο λεπτομεριακή για το μαγαζί αυτό Δημήτρη;
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
Πανο 210-6982996 Αλεξοπουλος.Ειναι καπου Βορεια(Μελισσια,Βρυλησια)Λαθος το Κατω Πατησια τον ειχα μπερδεψει με αλλον.
...σε ευχαριστώ Δημήτρη!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...Δημήτρη κάλεσα την εταιρεία αυτή και μου είπαν ότι έχουν μόνον για στάνταρ ύψος.... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!