2nd Evia trophy AOE4x4 2014

κυριακος αθανασιου

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by κυριακος αθανασιου »

ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα..τετοιες δυσκολες εποχες ολα τα δωρα μικρα η' μεγαλα ειναι πολυ σημαντικα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
eangelou

Post by eangelou »

Βρέχει ποτιστικά εδώ και δύο μέρες, τα χωματοβούνια της δεύτερης μέρας δεν περνιούνται με τίποτε... ρε συ Ζαούρη έχεις τίποτε εναλλακτικό γιατί αν πάει έτσι για καμιά βδομάδα που λέει η εμυ δεν θα τελειώσουμε το γράψιμο ποτέ. Φαντάσου να βρέχει μια βδομάδα πριν τον αγώνα χά χά χά. Ταξιδιώτη η βοήθειά σου πάντα ευπρόσδεκτη όπως και όλων των άλλων, ευτυχώς που έχουμε καλούς φίλους αλλιώς ούτε τριαλ δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ όλους τους φίλους. Ο Κατσούλας ετοιμάζει την σελίδα στο Facebook, τα δρομοβιβλια φέτος θα είναι σε μέγεθος σελίδας Α4 ζηλέψαμε από τον Κροατία τροφυ . Καλό Μήνα.
geokriti

Post by geokriti »

Πανο Καλησπερα και καλο μηνα...ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας για ενα καλο αγωνα, θα ηθελα πολυ να βρισκομαι κι εγω αναμεσα σε τοσες αξιολογες συμμετοχες αλλα λογο ανωτερας βιας "βρισκομαι στη κατασταση που βρισκοτανε ο Δελης πριν κανενα χρονο"δεν θα τα καταφερω να ειμαι. Γιαυτο θα σου στειλω τον Κοκκινη το Γιωργο το Μπουρντα και την extreme ομαδα του Ρεθυμνου( Ψυστακη, Διαμαντη κλπ) Καλη δυναμη!!! ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
κυριακος αθανασιου

γεια σου φιλε γιωργο....
πολυ θα θελαμε να σε εχουμε μαζι μας αλλα αν καταλαβα καλα(για τον δελη)...τοτε αυτα ειναι τα καλυτερα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
panos110

Post by panos110 »

geokriti wrote:Πανο Καλησπερα και καλο μηνα...ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας για ενα καλο αγωνα, θα ηθελα πολυ να βρισκομαι κι εγω αναμεσα σε τοσες αξιολογες συμμετοχες αλλα λογο ανωτερας βιας "βρισκομαι στη κατασταση που βρισκοτανε ο Δελης πριν κανενα χρονο"δεν θα τα καταφερω να ειμαι. Γιαυτο θα σου στειλω τον Κοκκινη το Γιωργο το Μπουρντα και την extreme ομαδα του Ρεθυμνου( Ψυστακη, Διαμαντη κλπ) Καλη δυναμη!!! ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Γεια σου ρε φιλε!!!
Καλημέρα καλο μηνα!
Κι εμεις θελαμε να σε δουμε αναμεσα στα τοσα καλα πληρωματα που αναμενουμε,αλλα του χρονου να μαστε καλα
δε χανομαστε.
Η ομαδα από Κρητη είναι παντα πολύ δυνατη!!!
Το Μπουρντα δε βλεπω στις συμμετοχες,αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις...
Ευχομαστε το καλυτερο για την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!
κυριακος αθανασιου

πως παει η χαρτογραφιση των διαδρομων???ξεκινησαν η' θα περιμενετε τον ηλιο? :D :D :D
eangelou

Post by eangelou »

Κυριάκο μην αγχώνεσαι... όλα θα είναι έτοιμα από μέρους μας.. εσύ???? Έσω έτοιμος ;) :D
κυριακος αθανασιου

ετοιμαζομαστε και εμεις....ψυχολογικα ειμαστε πανετοιμοι!!!
tsekmesolo

Post by tsekmesolo »

Σας χεραιτω ολους ειμαι ο ρουλης απο κομοτηνη. Δεν σας ευχωμαι ενα ωραιο αγωνα γιατι ειμαι σιγουρος πως ο αγωνας θα ειναι τελειος.Να γουσταρετε ολοι οσο μπορειτε περισσοτερο.Η εβοια ειναι οτι πιο νοστιμο μερος υπαρχει για τη τρελλα μας.Μακαρι να ημουν και γω εκει σας ζηλευω ολους.
panos110

Post by panos110 »

tsekmesolo wrote:Σας χεραιτω ολους ειμαι ο ρουλης απο κομοτηνη. Δεν σας ευχωμαι ενα ωραιο αγωνα γιατι ειμαι σιγουρος πως ο αγωνας θα ειναι τελειος.Να γουσταρετε ολοι οσο μπορειτε περισσοτερο.Η εβοια ειναι οτι πιο νοστιμο μερος υπαρχει για τη τρελλα μας.Μακαρι να ημουν και γω εκει σας ζηλευω ολους.
Ευχαριστούμε για τα καλα σου λογια!!!
Κι εμεις θα θελαμε να ετρεχες στις διαδρομες μας ρε φιλε...
Καλη σου μερα!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”