Cherokee XJ vs Wrangler

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJmud

Re: Cherokee XJ vs Wrangler

Post by YJmud »

...
Last edited by YJmud on Fri Jun 26, 2009 16:37, edited 1 time in total.
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Δεν μου λες ρε υπερτατε κριτη YJmud, που ξερεις εσυ τι και πως το κανω εγω? Στο ξαναλεω με ξερεις? Επισης δεν καταλαβα καλα, σε site για offroad δεν γραφουμε η στο site της βουλης? Τι θες να γραφουμε? Τωρα εαν δεν καταλαβαινεις το υφος, τι να πω? Συμπερασματα βγαζουν και οσοι διαβαζουν.... Αλλα οι αλλοι ολοι τα ιδια γραφουνε γιατι ασχολεισαι μονο μαζι μου? Εαν θελεις φασαρια στειλε ενα πμ για το που θα σε βρω και τα λεμε. Αυτα τα παραπανω σε περιπτωση που δεν με ξερεις.
Εαν με ξερεις και σε ξερω υποθετω οτι θα ειχες @ρχιδι@ να εμφανιστεις.....

Τωρα με τι ασχολουμαι. ποτε, γιατι και ποσο,μονο ο εαυτος μου θα μου το πει και σε οσους αρεσω, για τους υπολοιπους δεν θα μπορεσω.

Λοιπον, εριστικος και κομπλεξικος προκυπτει οτι εισαι εσυ απο την αρχη της κουβεντας. Μια μας λες οτι κανεις χιουμορ ( ?)και πιανεσαι απο μια μαλακια ενος , μια γραφεις σοβαρα οπως λες, μια οτι δεν ασχολεισαι, μια ασχολεισαι....πολυ κυκλοθυμια βλεπω...και τελικα για τα θεματα που εχουμε δημιουργησει δεν εχεις ποσταρει ακομη....

Εσυ λοιπον. το ρωταω για πολλοστη φορα που δεν εισαι ο μ@λ@κα@ς που ολοι με πμ και sms γελανε, ξερεις απο offroad? Δεν σε ξερουμε, δεν σε ειδαμε, ουτε φωτο σου, ουτε video, ουτε τι αμαξι εχεις ( 4,0 μαμα?τι?) ουτε εαν το ''mud'' σου προερχεται απο πραγματικα χωματα η εχεις αγορασει σπρευ λασπης οπως ειδα σε ενα αλλο site οτι το χρησιμοποιουνε.

Λοιπον για να μη συνεχισουμε τις μ@λ@κιες και φερνουμε σε δυσκολη θεση τους διαχειριστες που μας φιλοξενουνε και επισης ξενερωνουμε και οσους θελουν να παρακολουθουνε και να συμμετασχουν παρακαλω κοφ'το.

Υ.Γ. Παρακαλω μην γραφεις ανορθογραφα τα διαβαζω 2-2-3 φορες να καταλαβω τι εννοεις
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Αγαπητέ μου YJMud (αν και από μία απλή σχετικά έρευνα νομίζω οτι είσαι αγαπητή και σε λένε Μαρία αλλά μπορεί να κάνω και λάθος),

νομίζω οτι έχεις ξεφύγει από το νόημα της ενότητας.
Μην το συνεχίσουμε, μην επιμένεις. Δεν θα το ξαναπώ.

Εδώ ρε έφτασαν σε σημείο οι μεν οι κάγκουρες να υποστηρίξουν τον δε... (άκουσον άκουσον, προδότες)

Ρε Γιατρέ μου μπας και γνωρίζεστε σε ψαρεύει και έχεις τσιμπήσει?
Για σκέψου το ;)
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
boysetsfire

Post by boysetsfire »

YJmud wrote:Ολο λες λες και τιποτα δεν κανεις.Μας εχεις φλουμοσει μπαρουφες για δηθεν φτιαγμενο XJ.Εκανες εκεινο,εκανες το αλλο και καβαλας εκεινο και το αλλο.

XJ 4.6L Stroked, Blue, F/R D44, ARB, 35x12.5x15, 6.5'' Long Arm .......αν αυτο δεν ειναι φτιαγμενο τοτε πιο ειναι?????
...και πιο κακο παιδι με μαρτυρησε στη μαμα μου,οτι υποστηριξα παλιοcheroka?????ειμαι τιμωρια εξαιτιας σας...2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΓΩΤΟΥ :( :( !!!τι αμαρτιες πληρωνω????ΜΕΤΑΝΟΩΩΩΩ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ :evil: :evil: :evil: :evil:
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
antonisxj

Post by antonisxj »

Ρέ!
τι κάνετε εδώ?
λίγες ώρες άλειψα και το κάνατε Βαγδάτη εδω μέσα.
γιαααααααα να ηρεμήσουμε λίγο.

να πώ κιεγώ άνα δυό πραγματάκια πρίν μας διώξουν απο το forum.
καταρχάς φίλε μου YJ μπήκες εδώ και άρχισες να χώώώώώώώνεις προς διάφορες κατευθύνσεις και εμείς δεν παραξηγηθήκαμε, ακριβώς για το λόγο ότι κάνουμε πλάκα. το χόντρινες όταν άρχισες να ασχολέισαι προσωπικά με κάποιον πέρνοντας τηλέφωνα και ρωτώντας λεπτομέρειες για να έχεις πάτημα να τον θίξεις.
αν τις πληροφορίες που έπαιρνες, τις χρησιμοποιούσες για να κάνεις χαβαλέ, όλα θα ήταν διαφορετικά. αλλά ρε φιλαράκι? προσωπική επίθεση με αναφορά στην τσέπη του άλλου? δεν είναι χοντρό?
πως θα σου φαινόταν άν εγώ μάθαινα ποιός ήσουν και άρχιζα να προσβάλω τις οδηγικές σου ικανότητες, ή έλεγα ότι είσαι λάπάς και μάπας και ότι δεν πάς σε αγώνες γιατί φοβάσαι ή ότι έχεις αμάξι για το πεζοδρόμιο στο κολωνάκι?
καθόλου ωραίο φιλαράκο μου. καθόλου ωραίο.
αν έχεις καταλάβει, εδώ κάνουμε πλάκα χρησιμοποιώντας την υπερβολή και το χιούμορ. λυπάμε να βλέπω διαμάχες σε μία σελίδα που φτιάχτηκε για να μπορούν όλοι να κάνουν το χαβαλέ τους.

σε συνέχεια, να πιάσω και τον doctor. χαμήλωσε τους τόνους και μην γίνεσαι ευέξαπτος σε ότι λένε άλλοι, η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα είχα αρπαχτεί, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίζεται.
καποια πράγματα πρέπει να τα σταματάμε και να μην δίνουμε κι'άλλα σχόλια γιατί μεγαλώνουν πολύ και χαλάει η φάση.
όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...

φίλε yj βάλε καμιά φωτό. βάλε κανα βιντεάκι. όσοι βάζουμε, δεν τα βάζουμε για να μας θαυμάζουν, τα βάζουμε για να έχουν τροφή να σχολιάζουν οι άλλοι. (για δουλεψέτο λίγο στο μυαλό σου και θα δείς ότι κάπου χάθηκες λιγάκι)
θα χαρώ πολύ να το λήξουμε κάπου εδώ και να συνεχίσουμε με τις σχετικές συγνώμες και απο τις δύο πλευρές
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

Nicolas wrote:Αγαπητέ μου YJMud (αν και από μία απλή σχετικά έρευνα νομίζω οτι είσαι αγαπητή και σε λένε Μαρία αλλά μπορεί να κάνω και λάθος),

Εδώ ρε έφτασαν σε σημείο οι μεν οι κάγκουρες να υποστηρίξουν τον δε... (άκουσον άκουσον, προδότες)

Για σκέψου το ;)

E? :?
boysetsfire

Post by boysetsfire »

Ο προεδρος μιλησε και τα ειπε πολυ ωραια(...για cherokas)!!!Σωστοοος....
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
YJmud

Post by YJmud »

...
Last edited by YJmud on Fri Jun 26, 2009 16:38, edited 1 time in total.
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
Nicolas wrote:Αγαπητέ μου YJMud (αν και από μία απλή σχετικά έρευνα νομίζω οτι είσαι αγαπητή και σε λένε Μαρία αλλά μπορεί να κάνω και λάθος),

Για σκέψου το ;)

E? :?

Τι να πω? Αυτους που ξερω εχουν αλλο ονομα και δεν κρυβονται πισω απο συνθηματικα αν και δεν το αποκλειω...
Ισως να ειναι και Μαρια οπως λεει ο Nicolas....

Οτι και να ειναι παντος εμενα με χαλαει να συνεχισω μαζι του, ΣΑΦΩΣ και προτιμω τα δικα μας. ΚΑΓΚΟΥΡΟΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

YJmud wrote:Παιρνω την σκυταλη και ζητω συγνωμη απο τους εχοντες το forum και τους συνφορουμητες.Δεν το αρχισα εγω,αυτος με προκαλεσε και το κανει συνεχως.(δειτε που εχει μαλωσει και με αλλους).Μπορει να μην το καταλαβαινει αλλα προκαλει με τροπο δηθεν της πλακας.Τερμα απο εμενα και δεν θα ασχοληθω ξανα για το ιδιο θεμα.Και παλι συγνωμη.
η συγνώμη είναι αποδεκτή, και σε τιμάει κιόλας.
αλλά ρε κουμπάρο! σου είπα και πρίν, παίρνεις τηλέφωνο και ασχολείσαι προσωπικά με λεπτομέρειες για καποιον και τις χρησιμοποιείς για να τον θίξεις, τι θες να κάνει? να κάτσει να σε βλέπει? τι περίμενες? για κάθε δράση φίλεμου, υπάρχει και η αντίδραση!!! :D
φιλικά!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”