2nd Evia trophy AOE4x4 2014

samisnow

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by samisnow »

Χαχαχα γεια σου ρε Άρη χαχαχα
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
eangelou

Post by eangelou »

έφτασε η ωρα για τις πρώτες φωτογραφίες ...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

γιατι επεσε σιωπη μετα το φωτορεπορταζ??? :D :D :D

ωραια κομματια προεδρε...να κατεβει και η πετρα απο τα νεφρα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
eangelou

Post by eangelou »

Κυριάκο δεν ξέρω αν θα μας πέσουν οι πέτρες από τα νεφρά...πάντως θα το καταευχαριστηθουμε!!!!!!
κυριακος αθανασιου

αυτο ειναι το μονο σιγουρο....οτι οσοι ερθουμε θα περασουμε τελεια!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
toro

Post by toro »

κυριακος αθανασιου wrote:γιατι επεσε σιωπη μετα το φωτορεπορταζ??? :D :D :D

........................................................................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....ΩΡΑΙΑ!!!!!! Τωρα που μας δειξατε τη........διαδρομη, ωρα να μας δειξετε και λιγο απο......ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ...(Και συ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ στρατηγε, τωρα θα ειμαι και ΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!!!) ..Ακους δε μιλαω!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
κυριακος αθανασιου

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

toro wrote:
κυριακος αθανασιου wrote:γιατι επεσε σιωπη μετα το φωτορεπορταζ??? :D :D :D

........................................................................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....ΩΡΑΙΑ!!!!!! Τωρα που μας δειξατε τη........διαδρομη, ωρα να μας δειξετε και λιγο απο......ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ...(Και συ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ στρατηγε, τωρα θα ειμαι και ΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!!!) ..Ακους δε μιλαω!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοίτα μην τ ανασκελιάσεις πάλι και με ψάχνεις στα VHF να σε ξετουμπάρω ! :lol: :lol: :lol:

Image
panos110

Post by panos110 »

Εκ μερους της ΑΟΕ4χ4 θα ηθελα να ευχαριστησω τους χορηγούς που ως τωρα στηριζουν τον αγωνα μας.
Χωρις τη βοηθεια τους δεν θα μπορούσαμε να βαλουμε στοχο να κανουμε πραγματικοτητα για δευτερη φορα αυτό το 3ημερο παιχνιδι για μεγαλα παιδια στα βουνα της Ευβοιας.
Μπορει να μοιαζει πολυτελεια ενας αγωνας τροφυ στις μερες μας,αλλα δεν πρεπει ν αφήσουμε τη μιζερια να μας βαλει κατω και το παλευουμε με κάθε τροπο.
Θα γινει εκτενεστερη αναφορα σ αυτους που βαζουν πλατη για να γινει το τροφυ μας,ο καθενας με τον τροπο του,αλλα ετσι για αρχη ένα μεγαλο ευχαριστω από την ομαδα μας στους¨:

Συνεργειο Γιασημακος.
Συνεργειο Αφοι Ματρακα.
Tuff-Offroad.
Ninos
Πρωτευς Κεντρικοι αξονες.
Πανοραμα Εξοχικο κεντρο.
Ευβοικη ακτη hotel.
Λαρκο.

Επισης ένα μεγαλο ευχαριστω προκαταβολικα
στη Λεσχη Ευριπου και το JPF που θα φροντισουν ,διαθέτοντας ανθρωπινο δυναμικο και τ αυτοκίνητα τους ,για την ασφαλεια των αγωνιζομενων και τη δικαιη διεξαγωγή του αγωνα, επανδρώνοντας ΣΕΔ και ότι άλλο χρειαστεί.
Την Κυριακη το βραδυ που θα γυρισουμε από το βουνο περισσοτερες φωτο από το μετωπο και λεπτομέρειες.
κυριακος αθανασιου

πολλα μπραβο σε ολους τους δωροθετες για την πολυτιμη βοηθεια τους!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”