2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post Reply
jeremi

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by jeremi »

Μια ακομη συμμετοχη .

Ιερεμιαδης Σ....................Θεσσαλονίκη

Samurai 3,0 V6
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Εγώ θέλω το ζευγάρι μου .... :cry:
ποιος θα σε ξετουμπάρει βρε kologera ??? ποιος θα ακουει τα πουστριλικια οταν ΕΣΥ θα κανεις malakia ? :lol: :lol: :lol:

Πανούλη παρα τους δύσκολους καιρούς εμείς θα είμαστε εκεί , ως ομάδα ή ως ανταγωνιστές ! αρκεί να τελειώσει σύντομη η μετατροπαρα που κανω στον General αντικαθιστώντας το v6 με το μαμά 1000αρι !

Τα εκ της ΟΜΑΕ νέα είναι πως η πίστωση χρόνου τελείωσε και τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι πλέων νομότυπα βάση κανονισμών και J . Από το 2009 το ακούμε και υπάρχουν οι κανονισμοί οπότε μάλλον ήρθε ο καιρός ...
Γι αυτούς που δεν ξέρουν τα βασικά είναι : roll cage (κατασκευή βάση J , καθίσματα ομολακασιόν (έστω και πολύ ληγμένα γι αρχή ) ζώνες ομολοκασιόν ( μια ζώνη που λέει sabelt δεν είναι απαραίτητο ότι είναι ομολοκασιον ;) , κράνη ομολοκασιόν , διακόπτης cut-off και πυρόσβεση ...
Πίσω απ όλα αυτά βέβαια κρύβονται και άλλες λεπτομέρειες του τύπου στήριξη καθισμάτων , τοποθέτηση ζωνών ,πόρτες , δίχτυα και άλλα πολλά που όποιος ανατρέξει στους κανονισμούς θα τα βρει ...
anyway ...κοντός ψαλμός , την ερχόμενη εβδομάδα θεωρώ ότι θα έχουμε πρόγραμμα και πλήρης ενημέρωση για το πως θα βγουν οι ταυτότητες αγωνιστικών ...

Ακούω στα πηγαδάκια λοιπόν ότι , η ΟΜΑΕ αγριέψε , και ότι δεν θα τρέξει κανένας και διάφορες άλλες ιστορίες ... Δεν υπάρχει λόγος πανικού ! θα πάμε με τα αυτοκίνητα μας να βγάλουμε ταυτότητα όπως ακριβώς τα έχουμε , ο τεχνικός θα μας ενημερώσει για τις τυχών αλλαγές που χρειάζονται , θα ενημερωθεί το βιβλίο πλέον , του αυτοκινήτου , για της παρατηρήσεις και εν ευθέτο χρόνο θα πρέπει να διορθωθούν ! τώρα αν δεν έχεις ομολοκασιον καθίσματα ή δεν έχεις προβλεπόμενες ζώνες ή το cage είναι εντελώς κουκου , ή δεν έχεις πόρτες ή δίχτυα , καλό είναι να σκεφτείς πρώτα αν πρέπει να μπουν στα έξοδα του ταξιδιού ...
Παιδιά και αυτοί στην ΟΜΑΕ στο ίδιο κράτος ζουν ! γνωρίζουν πολύ καλά ότι βρισκόμαστε σε κρίση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν ... ;)

Καλό αγώνα να έχουμε ! :D
manouzz

Post by manouzz »

GENERAL LEE wrote:Εγώ θέλω το ζευγάρι μου .... :cry:
ποιος θα σε ξετουμπάρει βρε kologera ??? ποιος θα ακουει τα πουστριλικια οταν ΕΣΥ θα κανεις malakia ? :lol: :lol: :lol:

Πανούλη παρα τους δύσκολους καιρούς εμείς θα είμαστε εκεί , ως ομάδα ή ως ανταγωνιστές ! αρκεί να τελειώσει σύντομη η μετατροπαρα που κανω στον General αντικαθιστώντας το v6 με το μαμά 1000αρι !

Τα εκ της ΟΜΑΕ νέα είναι πως η πίστωση χρόνου τελείωσε και τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι πλέων νομότυπα βάση κανονισμών και J . Από το 2009 το ακούμε και υπάρχουν οι κανονισμοί οπότε μάλλον ήρθε ο καιρός ...
Γι αυτούς που δεν ξέρουν τα βασικά είναι : roll cage (κατασκευή βάση J , καθίσματα ομολακασιόν (έστω και πολύ ληγμένα γι αρχή ) ζώνες ομολοκασιόν ( μια ζώνη που λέει sabelt δεν είναι απαραίτητο ότι είναι ομολοκασιον ;) , κράνη ομολοκασιόν , διακόπτης cut-off και πυρόσβεση ...
Πίσω απ όλα αυτά βέβαια κρύβονται και άλλες λεπτομέρειες του τύπου στήριξη καθισμάτων , τοποθέτηση ζωνών ,πόρτες , δίχτυα και άλλα πολλά που όποιος ανατρέξει στους κανονισμούς θα τα βρει ...
anyway ...κοντός ψαλμός , την ερχόμενη εβδομάδα θεωρώ ότι θα έχουμε πρόγραμμα και πλήρης ενημέρωση για το πως θα βγουν οι ταυτότητες αγωνιστικών ...

Ακούω στα πηγαδάκια λοιπόν ότι , η ΟΜΑΕ αγριέψε , και ότι δεν θα τρέξει κανένας και διάφορες άλλες ιστορίες ... Δεν υπάρχει λόγος πανικού ! θα πάμε με τα αυτοκίνητα μας να βγάλουμε ταυτότητα όπως ακριβώς τα έχουμε , ο τεχνικός θα μας ενημερώσει για τις τυχών αλλαγές που χρειάζονται , θα ενημερωθεί το βιβλίο πλέον , του αυτοκινήτου , για της παρατηρήσεις και εν ευθέτο χρόνο θα πρέπει να διορθωθούν ! τώρα αν δεν έχεις ομολοκασιον καθίσματα ή δεν έχεις προβλεπόμενες ζώνες ή το cage είναι εντελώς κουκου , ή δεν έχεις πόρτες ή δίχτυα , καλό είναι να σκεφτείς πρώτα αν πρέπει να μπουν στα έξοδα του ταξιδιού ...
Παιδιά και αυτοί στην ΟΜΑΕ στο ίδιο κράτος ζουν ! γνωρίζουν πολύ καλά ότι βρισκόμαστε σε κρίση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν ... ;)

Καλό αγώνα να έχουμε ! :D
ετσι οπως τα λεν,θα παμε βουλγαρια..............
X.E.S.E. CLUB
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Μανουσακη , απλά είναι τα πράγματα ! όποιος έστησε αυτοκίνητο για trophy μετά το 2009 όφειλε να το φτιάξει βάση προδιαγραφών ! ένα αυτοκίνητο trophy δεν είναι το καθημερινό μας αυτοκίνητο ! θεωρείτε αγωνιστικό και μάλιστα των ποιο σκληροτράχηλων αγώνων ! Εγω παντως ξερω οτι ολα τα αυτοκινητα εχουν cage , ζώνες και καθίσματα και οι περισσότεροι φορούν κράνος αυτοκίνητου έστω και ληγμένα ... Το πως είναι τοποθετημένα , τι σόι είναι το cage και λοιπές λεπτομέρειες , δεν νομίζω ότι θα κόψουν ένα αυτοκίνητο από την αρχή της έκδοσης ταυτότητας !
προσωπική μου άποψη πάντα ...
Κραυγαλέες περιπτώσεις λογικό να κοπούν στον έλεγχο αλλά μην τρελαθούμε κι όλας , είπαμε ...

πληροφοριακά

αυτό δεν είναι κάθισμα ομολοκασιον :
Cobra-Misano-Anniversary.jpg
Cobra-Misano-Anniversary.jpg (28.19 KiB) Viewed 3267 times

αυτό δεν είναι ζώνες ομολοκασιον :
nengun-294546-01-sabelt-seat_belt_4_4_sabelt-7789fab862.jpg
nengun-294546-01-sabelt-seat_belt_4_4_sabelt-7789fab862.jpg (36.28 KiB) Viewed 3265 times

και αυτό είναι το κράνος του Τζανετάκου ...με αυτό ΔΕΝ περνάς τεχνικό έλεγχο !
tzanetakos kranos.jpg
tzanetakos kranos.jpg (13.09 KiB) Viewed 3265 times
manouzz

Post by manouzz »

Μαζί σου αρη!απλά τα Κοστολόγια και οι προδιαγραφές δεν συνάγονται με της γείτονας χώρας.οπότε να δει σκατα η ΕΛΠΑ η ομαε.
X.E.S.E. CLUB
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

manouzz wrote:Μαζί σου αρη!απλά τα Κοστολόγια και οι προδιαγραφές δεν συνάγονται με της γείτονας χώρας.οπότε να δει σκατα η ΕΛΠΑ η ομαε.
Αυτό είναι επιλογή του καθενός ...
Δεν νομίζω είναι ποιο ακριβό να φτιάξεις το cage σου όπως προβλέπεται ! τις ίδιες σωλήνες και την ίδια δουλειά έχεις να κάνεις ! και πόσο ποιο ακριβό ήταν ένα κράνος αυτοκινήτου από ένα μοτο ? 20 ? 30 ευρώ ?

Τεσπα...οι απαιτήσεις είναι γνωστές εδώ και 4 χρόνια , οπότε ...

Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έχουμε όλες της πληροφορίες οπότε να μην μιλάμε (ω) αυθαίρετα ...
manouzz

Post by manouzz »

δε μιλαω συγκεκριμενα για τις προδιαγραφες του αυτοκινητου.Οπως λες και εσυ απο το 2009 εχει μαλλιασει η γλωσσα για το θεμα σφαλειας και τα περισσοτερα αυτοκινητα τις πληρουν.Το θεμα ειναι οτι εχουμε πιασει τελος Ιανουαριου και η ομοσπονδια δεν εχει ανακοινωσει ακομα τιποτα.
X.E.S.E. CLUB
xeilas

Post by xeilas »

Συγνώμη προκαταβολικά αν παρεμβαίνω και χαλάω το θέμα,
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη είναι αυτή η ημερομηνία λήξης στα καθίσματα και στης ζώνες.
Τη σταματάει να παρέχει μετά από αυτήν την ημερομηνία?
Ευχαριστώ
:roll:
K.Stylianos Action4X4club
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

1.Μιχαλοπουλος .................................................Αργος
2.Κοκολακης......................................................Κρητη
3.Νταης ...........................................................Αθηνα
4.General..........................................................Αθηνα
5.Σαραντοπουλος...............................................Αθηνα
6.Κουζουκας......................................................Κως
7.Σταμογλου......................................................Κως
8.Ταραμιγκος.....................................................Ευβοια
9.Μανουσακης ...................................................Σερρες
10.Αθανασιου-σιακουλης......................................Ευβοια
11.Μπουτσικας....................................................Ευβοια
12.Ψιστακης-Διαμαντης........................................Κρητη
13.Γυφτονικολος.................................................Ευβοια
14.κατσουλας.....................................................Ευβοια
15Στεργιου -Πριονας............................................Αγρινιο
16.Κοκκινης -Σταθακος.........................................Κρητη
17.Γιασημακος......................................................Αθηνα
18.Ιερεμιαδης Σ................................................Θεσσαλονίκη
19
20.
21.
22.
23.
24.
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
eangelou

Post by eangelou »

Μια ακόμα συμμετοχή
19. Ραφτόπουλος -Μπάρλος Πάτρα
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”