δεν είναι ληγμένα, είναι φρεσκόταταXJ ''The Doctor'' wrote:Για τα ληγμενα χαπια
όπως βλέπεις, προσπαθώ να έρθω με το cherokee αλλά ο γκαντέμης ο φίλος σου με καταριέται συνέχεια και δεν έχω ησυχίαXJ ''The Doctor'' wrote:για το οτι θα ερθεις με το Terrano
Μαλλον φοβασαι και βρισκεις δικαιολογιεςantonisxj wrote:δεν είναι ληγμένα, είναι φρεσκόταταXJ ''The Doctor'' wrote:Για τα ληγμενα χαπια![]()
Μπα, μαλλον ληγμενα ειναι σε κοροιδεψανε με αυτα που μας λες![]()
![]()
![]()
όπως βλέπεις, προσπαθώ να έρθω με το cherokee αλλά ο γκαντέμης ο φίλος σου με καταριέται συνέχεια και δεν έχω ησυχίαXJ ''The Doctor'' wrote:για το οτι θα ερθεις με το Terrano
Θα σε δωantonisxj wrote:δεν σου απαντάω.
μόνο λαλακίες λές.
Όλα δείχνουν ότι το αμάξι θα ναι έτοιμο δόκτωρα ... τα πήγε σχετικά καλά αυτό το πενθήμερο ασχέτως αν μου έβγαλε/έδειξε και κάποια μικροπροβλήματα. Ο οδηγός δεν ξέρωXJ ''The Doctor'' wrote:Μαλλον φοβασαι και βρισκεις δικαιολογιεςantonisxj wrote:δεν είναι ληγμένα, είναι φρεσκόταταXJ ''The Doctor'' wrote:Για τα ληγμενα χαπια![]()
Μπα, μαλλον ληγμενα ειναι σε κοροιδεψανε με αυτα που μας λες![]()
![]()
![]()
όπως βλέπεις, προσπαθώ να έρθω με το cherokee αλλά ο γκαντέμης ο φίλος σου με καταριέται συνέχεια και δεν έχω ησυχίαXJ ''The Doctor'' wrote:για το οτι θα ερθεις με το Terrano![]()
![]()
θα μας ερθεις εκει με το ανημπωρο terrano και θα λες, εγω εκει δεν γινεται...δεν παει το αυτοκινητο.. ενα ειχα τωρα το XJ....κλπ......
Αλλα να μου πεις και με το μαζουτ να ερθεις, θα μπορεις????
Ασε ρε, ελα συνεπιβατης οπως ο boysets και ο lker, θα χωρεσετε ολοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τι αμαξι θα ερθεις ρε καγκουρα????lker wrote:
Όλα δείχνουν ότι το αμάξι θα ναι έτοιμο δόκτωρα ...