Εκδρομη μονοημερη με την λεσχη ευριπου στο ορος Διρφυς
- ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Εκδρομη μονοημερη με την λεσχη ευριπου στο ορος Διρφυς
Η Λεσχη4wdΠεριστεριου στις 10/11/2013 καλει ολους τους φιλους της σε μια πανεμορφη εκδρομη στο μαγικο βουνο της Διρφης, που οργανωνει η ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ και παρακαλει ολους και οποιοι θελουν να παρεβρεθουν στην εκδρομη να δηλωσουν σημμετοχη το αργοτερο μεχρι τις 05/11/2013 στο τηλεφωνο 6909760250(Αργυρης).Το σημειο σηναντησης θα ειναι,οσοι ειναι απο Αττικη το πρωι της Κυριακης με ωρα αφιξης 07:30 και ωρα αναχωρησης 08:00 στον παραδρομο στην Ε.Α.Λ στην παλια Renault,γιατι πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον στις 09:00, πριν την γεφυρα της Χαλκιδας στο παρκιν που θα μας υποδεχτει η ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ, και θα μας δωσει οδηγιες για την εκδρομη!
- ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Re: Εκδρομη μονοημερη με την λεσχη ευριπου στο ορος Διρφυς
Καλησπερα φιλοι της λεσχης,θα ηθελα να σας εννημερωσω οτι το σημειο συνναντησης αλλαξε και θα βρεθουμε στην συμβολη των οδων Δυραχιου και Ε.Α.Λ. στην εισοδο για Αθηνα προς Αγιου Μελετιου.
- ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Σας ενημερώνουμε πως λόγο της απίστευτα μεγάλης δήλωσης συμμετοχών στην "Τετρακίνητη Βόλτα στο Μαγικό Βουνό" κλειδώνουν σήμερα οι συμμετοχές.
Αυτό γίνεται για να μην υπάρχουν προβλήματα στην οργάνωση καθώς και για την ασφάλεια όλων μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή απ' όλη την Ελλάδα με πολλά αυτοκίνητα σε αυτή τη προσπάθεια μας να μαζευτούμε όλοι οι λάτρεις της τετρακίνησης σε ένα υπέροχο μέρος.
Όπως ξανα-είπαμε η αποδοχή και η ανταπόκριση σε αυτή τη προσπάθεια μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας μετρώντας ήδη εδώ και μια εβδομάδα τριψήφιο αριθμό .
Εκ του ΔΣ της Λέσχης Ευρίπου 4Χ4
Αυτό γίνεται για να μην υπάρχουν προβλήματα στην οργάνωση καθώς και για την ασφάλεια όλων μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή απ' όλη την Ελλάδα με πολλά αυτοκίνητα σε αυτή τη προσπάθεια μας να μαζευτούμε όλοι οι λάτρεις της τετρακίνησης σε ένα υπέροχο μέρος.
Όπως ξανα-είπαμε η αποδοχή και η ανταπόκριση σε αυτή τη προσπάθεια μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας μετρώντας ήδη εδώ και μια εβδομάδα τριψήφιο αριθμό .
Εκ του ΔΣ της Λέσχης Ευρίπου 4Χ4
7.30 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!
-
Και κανενα σαντουιτς μην ξεχασεις γιατι μπορει να πεινασουμε,χι,χι!!!sami wrote:7.30 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!
Eυχαριστουμε για την συμμετοχη σαs, να ειμαστε καλα και να ξανανταμωσουμε. 

PANOS