ρε τι θα χασω!!!!!!!!!!!1

κυριακος αθανασιου wrote:αυτο και αν ειναι τετρακινητο παρτυ....ολος ο καλος κοσμος μαζεμενος...
ελπιζω το 14:00 να μην γινει 2:00![]()
![]()
Δεν ρωτανεgeorgexj wrote:Αφου ξερεις οτι εγω χωρις εσενα δεν παω πουθενα!! Κ μαλλον αλλα 2 cherokee απο την ομαδα μας the climbers ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ θα δωσουν το παρον στην εκδηλωσης σας.τα αυτοκινητα ειναι με 5, 5 ιντζες αναρτηση μπλοκε μπρος πισω κ λαστιχα 33 ιντζες.απλα ενημερωνω για να ξερετε σε ποια ομαδα θα τους βαλετε!!zakjeep wrote:αν με παρεις μαζι σου θα το ετοιμασωgeorgexj wrote:Εσυ θα εισαι ετοιμος;;;; γι αυτο κ δεν σε ανεφερα!!zakjeep wrote:καλησπερα κ απο μενα
μιαλοπουλε απο τους climbers μονο εσυ θα πας????georgexj wrote:τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα χαρουμε πολυ να σας δουμε παιδια και να δωσετε το παρων στην εκδηλωση μας !!!xomateros wrote:χθες βραδυ στην λεσχη συζητησαμε το ενδεχομενο να δωσει και η λεσχη 4χ4 πατρας skartaekato το παρων στην εκδηλωση σας οποτε μεσα στις επομενες μερες θα ενημερωσουμε και εμεις !!!!!!!!!!!!!!
Λες την μια την καζανιακυριακος αθανασιου wrote:αυτο και αν ειναι τετρακινητο παρτυ....ολος ο καλος κοσμος μαζεμενος...
![]()
Εσυ προσωπικα θα φας τις πετρες με το κουταλι.Το ιδιο και η παρεα σου...georgexj wrote:κυριακος αθανασιου wrote:αυτο και αν ειναι τετρακινητο παρτυ....ολος ο καλος κοσμος μαζεμενος...
![]()
εμενα προσωπικα δεν με απασχολει το φαγητο!!!ειμαι σιγουρος οτι θα μας χορτασετε απο αλλα πραγματα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα δραστηρια η λεσχη της Πατρας!!!xomateros wrote:χθες βραδυ στην λεσχη συζητησαμε το ενδεχομενο να δωσει και η λεσχη 4χ4 πατρας skartaekato το παρων στην εκδηλωση σας οποτε μεσα στις επομενες μερες θα ενημερωσουμε και εμεις !!!!!!!!!!!!!!
panosxalkida wrote:Θα χαρουμε πολυ να σας δουμε παιδια και να δωσετε το παρων στην εκδηλωση μας !!!xomateros wrote:χθες βραδυ στην λεσχη συζητησαμε το ενδεχομενο να δωσει και η λεσχη 4χ4 πατρας skartaekato το παρων στην εκδηλωση σας οποτε μεσα στις επομενες μερες θα ενημερωσουμε και εμεις !!!!!!!!!!!!!!