Αντε μπραβο ρε φιλε!!!georgexj wrote:τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδη το ενδιαφερον για την extreme φαινεται πολυ μεγαλο η λεσχη ευριπου προκειμενου να ικανοποιησει ολα τα γουσταgeorgexj wrote:Εχω ενημερωθει....![]()
![]()
![]()
μιλαγαμε το μεσημερι στο τηλ κ μου ειπε οτι σε πηρε!!!
μιαλοπουλε απο τους climbers μονο εσυ θα πας????georgexj wrote:τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ θα εισαι ετοιμος;;;; γι αυτο κ δεν σε ανεφερα!!zakjeep wrote:καλησπερα κ απο μενα
μιαλοπουλε απο τους climbers μονο εσυ θα πας????georgexj wrote:τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν με παρεις μαζι σου θα το ετοιμασωgeorgexj wrote:Εσυ θα εισαι ετοιμος;;;; γι αυτο κ δεν σε ανεφερα!!zakjeep wrote:καλησπερα κ απο μενα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου ξερεις οτι εγω χωρις εσενα δεν παω πουθενα!! Κ μαλλον αλλα 2 cherokee απο την ομαδα μας the climbers ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ θα δωσουν το παρον στην εκδηλωσης σας.τα αυτοκινητα ειναι με 5, 5 ιντζες αναρτηση μπλοκε μπρος πισω κ λαστιχα 33 ιντζες.απλα ενημερωνω για να ξερετε σε ποια ομαδα θα τους βαλετε!!zakjeep wrote:αν με παρεις μαζι σου θα το ετοιμασωgeorgexj wrote:Εσυ θα εισαι ετοιμος;;;; γι αυτο κ δεν σε ανεφερα!!zakjeep wrote:καλησπερα κ απο μενα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()