Σ.Ι.Σ.Ο. ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.
- sv2ipw stelios
Σ.Ι.Σ.Ο. ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.
Αύριο, είναι μεγάλη μέρα για τα παιδιά του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων, θα παρελάσουν για ακόμη μία φορά ενώποιον της Πολειτιακής και Πολιτικής ηγεσίας του τόπου για να τιμήσουν την μεγάλη μέρα της 28ης Οκτωβρίου 1940 και του ΟΧΙ.
Όσοι είστε από Βόρεια Ελλάδα και θα είστε αύριο στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση, θα μπορείτε να δείτε τα οχήματα από κοντά στη περιοχή της Σχολής Τυφλών επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, επίσης θα μπορείτε να συζητήσετε με τα μέλη του ΣΙΣΟ, για τυχόν απορείες σας για την συντήρηση αυτών των οχημάτων.
Περισσότερα αύριο με εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφική κάλυψη.
Όσοι είστε από Βόρεια Ελλάδα και θα είστε αύριο στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση, θα μπορείτε να δείτε τα οχήματα από κοντά στη περιοχή της Σχολής Τυφλών επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, επίσης θα μπορείτε να συζητήσετε με τα μέλη του ΣΙΣΟ, για τυχόν απορείες σας για την συντήρηση αυτών των οχημάτων.
Περισσότερα αύριο με εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφική κάλυψη.
Last edited by sv2ipw stelios on Sat Oct 31, 2009 12:09, edited 1 time in total.
ΣΤΕΛΙΟΣ SV2IPW
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
-
Re: ΣΙΣΟ 28 ΟΚΤ 2009
βαλτε φωτογραφιεσ απο την παρελαση να δουμε και εμεις που ειμαστε μακρια!!!!!!!!!!!!!!!!

MANOS M151A2
MB WILLYS
M38A1
M100
Cj2a
MB WILLYS
M38A1
M100
Cj2a
Πολύ ωραία παρουσία με πολλά οχήματα 

Δεν ειχα μηχανη μαζι μου και ετσι μαζεψα μερικες κατα τυχη.Δεν φαινετε το κανονι που τραβαει το δευτερο ΡΕΟ.Παρακαλω εαν υπαρχει μια φωτο να ανεβει οπως και οποιες αλλες.

Μην με γελούν τα ματιά μου??
Μην τρέχει ο λογισμός μου??
Είναι niva αυτό που φαίνεται στην άκρη της εικόνας??

Μην τρέχει ο λογισμός μου??

Είναι niva αυτό που φαίνεται στην άκρη της εικόνας??

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !

Δεν σε γελουν τα ματια σου,
Δεν τρεχει ο λογισμος σου,
Νιβα ειναι και ειναι της λεσχης καταδρομεων με τους οποιους ο ΣΙΣΟ εχι κανει αδερφοποιηση.
Παρε και μια φωτο,

Νιβα και ξερο ψωμι

- sv2ipw stelios
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ...
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ....ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιώργη, τρομερό αυτό το Μ38Α1 του Υγειονομικού, και πολύ μάχιμος ο αναβάτης-τραυματιοφορέας!!!!!!!
Αν και δεν πήρα μέρος στη φετινή παρέλαση , ήμουν με τον λογισμό μου κοντά σας.
Απ'ότι άκουσα από φίλους που σας είδαν από κοντά, αποκομίσατε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μπράβο για αλλη μιά φορά στα παιδιά του ΣΙΣΟ τα οποία αφιέρωσαν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να έχουν αυτή την όμορφη παρουσία.
Πολύ καλή και η ιδέα της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων, αλλά και μία-δύο προσωπικές παρατηρήσεις.
ίσως δεν θα έπρεπε να έιναι μπερδεμένα έτσι τα οχήματα του ΣΙΣΟ και της ΛΕΚ, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν ταιριάζει το ΝΙVA και τα τετράτροχα, με τα υπόλοιπα οχήματα.
Θα πρέπει κατά την γνώμη μου, να υπάρχουν δύο θεματικές ενότητες, η μία με τα οχήματα εποχής και η άλλη με τα οχήματα Πολιτικής Προστασίας.
Και κάτι ακόμα, είναι πολύ σημαντικό κάθε οδηγός του ΣΙΣΟ που συμμετέχει στην Παρέλαση να έχει και την ανάλογη αμφίεση με το όχημα εποχής, έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον παρατηρητή να βλέπει μιά ολοκληρωμένη αναπαράσταση όπως βλέπουμε και σε συλλόγους του εξωτερικού...
σιγά σιγά θα τους φτάσουμε .....

ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ....ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιώργη, τρομερό αυτό το Μ38Α1 του Υγειονομικού, και πολύ μάχιμος ο αναβάτης-τραυματιοφορέας!!!!!!!
Αν και δεν πήρα μέρος στη φετινή παρέλαση , ήμουν με τον λογισμό μου κοντά σας.
Απ'ότι άκουσα από φίλους που σας είδαν από κοντά, αποκομίσατε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μπράβο για αλλη μιά φορά στα παιδιά του ΣΙΣΟ τα οποία αφιέρωσαν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να έχουν αυτή την όμορφη παρουσία.
Πολύ καλή και η ιδέα της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων, αλλά και μία-δύο προσωπικές παρατηρήσεις.
ίσως δεν θα έπρεπε να έιναι μπερδεμένα έτσι τα οχήματα του ΣΙΣΟ και της ΛΕΚ, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν ταιριάζει το ΝΙVA και τα τετράτροχα, με τα υπόλοιπα οχήματα.
Θα πρέπει κατά την γνώμη μου, να υπάρχουν δύο θεματικές ενότητες, η μία με τα οχήματα εποχής και η άλλη με τα οχήματα Πολιτικής Προστασίας.
Και κάτι ακόμα, είναι πολύ σημαντικό κάθε οδηγός του ΣΙΣΟ που συμμετέχει στην Παρέλαση να έχει και την ανάλογη αμφίεση με το όχημα εποχής, έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον παρατηρητή να βλέπει μιά ολοκληρωμένη αναπαράσταση όπως βλέπουμε και σε συλλόγους του εξωτερικού...
σιγά σιγά θα τους φτάσουμε .....

ΣΤΕΛΙΟΣ SV2IPW
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
ΑΑΑΑ!! Για δες?
Πως θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους??
Μπορεί να χρειάζονται κάποια βοήθεια η` πληροφορία, για το όχημα η` και γιατί όχι να μάθουμε κάτι και εμείς από αυτούς

Πως θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους??

Μπορεί να χρειάζονται κάποια βοήθεια η` πληροφορία, για το όχημα η` και γιατί όχι να μάθουμε κάτι και εμείς από αυτούς

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !