5o WILD TERRAIN KOS 19-20/10/2013
Re: 5o WILD TERRAIN KOS 19-20/10/2013
Ψιστάκη εσύ μόνο μαζί μου που ξέρεις ότι είμαι καλό παιδί. Δεν ξενυχτώ δεν πίνω και πάνω από όλα δεν ξεχνώ τίποτα.
MANOLATSI TO ALLO ME TON TOTO TO XEREIS??????
XAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXXAXA
XAXAXXAXAXAX

XAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXXAXA
XAXAXXAXAXAX

G-SAMI
samisnow wrote:ααα και ξεχασα να πω οτι τα βραδυα με τον Διαμαντη παμε πακετο....και οποιος φοωαται πεφτει και κοιμαται...χαχαχαχαχαχαχα
ο μονος λογος που το σκεφτομαι πολυ αν ερθω η οχι ειναι αυτα τα γα@#$να βραδυα..... εσεις θα με μπλεξετε...![]()
![]()
H THA SE MPLEXOUME
H THA SE XEMPLEXOUMEEEEE
ENA APO TA DUO PANTOS SIGOURAAAAA........
XIIXIIXIXIXIIXIXI

G-SAMI
γιατι τα φοβασαι αυτα τα βραδυα???αφου το εχεις κοψει το ποτο.οποτε αν ερθουμε κ αν παμε να μπλεξουμε ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!samisnow wrote:ααα και ξεχασα να πω οτι τα βραδυα με τον Διαμαντη παμε πακετο....και οποιος φοωαται πεφτει και κοιμαται...χαχαχαχαχαχαχα
ο μονος λογος που το σκεφτομαι πολυ αν ερθω η οχι ειναι αυτα τα γα@#$να βραδυα..... εσεις θα με μπλεξετε...![]()
![]()

ΕΤΣΙ ΛΕΣ ΕΕΕΕ????ΤΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΛΥΠΟΥΝΕ(ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ).............ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ????ΕΕΕ???ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΡΘΩ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ!!ΛΑΛΑΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ!!!samisnow wrote:ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.....ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ....... ΚΟΛΩΝΕΤΕ!!!!!!!!AGGELOSK wrote:STAMO wrote:ELA ESY KAI EMEIS
APO OLA
EXOUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
georgexj wrote:κατσε φρονημα εσυ μην με ξεμιαλιζεις!!!AGGELOSK wrote:Ψιστακη ταξε μου ναρθω και γω... χιχιχιχιχιχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω οτι εχετε απο ολα.. χαχαχχαχαχαχαχα
να ξεσηκωσω μερικουσ θελω χαχαχχαχαχαχαχχαχα.
ΚΑΙ να μου ταξει ο ΨΙΣΤΑΚΗΣ τον συνοδηγο του δικο μου το βραδυ ... χαχαχαχαχχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()

georgexj wrote:ΕΤΣΙ ΛΕΣ ΕΕΕΕ????ΤΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΛΥΠΟΥΝΕ(ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ).............ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ????ΕΕΕ???ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΡΘΩ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ!!ΛΑΛΑΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ!!!samisnow wrote:ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.....ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ....... ΚΟΛΩΝΕΤΕ!!!!!!!!AGGELOSK wrote:STAMO wrote:ELA ESY KAI EMEIS
APO OLA
EXOUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
georgexj wrote:κατσε φρονημα εσυ μην με ξεμιαλιζεις!!!AGGELOSK wrote:Ψιστακη ταξε μου ναρθω και γω... χιχιχιχιχιχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω οτι εχετε απο ολα.. χαχαχχαχαχαχαχα
να ξεσηκωσω μερικουσ θελω χαχαχχαχαχαχαχχαχα.
ΚΑΙ να μου ταξει ο ΨΙΣΤΑΚΗΣ τον συνοδηγο του δικο μου το βραδυ ... χαχαχαχαχχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

KANE TA KOUMANTA SOU
KAI ERKOY POU LEME EMEIS STHN KO.....

G-SAMI
Οι μέρες περνάνε. Εμείς είμαστε έτοιμοι αλλά δεν βλέπω συμμετοχές και αρχίζω να ανησυχώ. Το πρωί θα ανεβάσω τις φωτογραφίες από τη δεύτερη μέρα και για τις δύο ειδικές. Δηλώστε συμμετοχές για να βλέπουμε και να περνουμε κουράγιο.
Υγ. Αυτός ο Κοκκινης πού βρίσκεται ρε παιδιά.
Υγ. Αυτός ο Κοκκινης πού βρίσκεται ρε παιδιά.
-
Για σας ρε αλιτες και απο μενα.... Στην κονιτσα δεν τα καταφερα να παω αλλα στην κω θα παω αν παω και κολυμποντας
Ασε που το εχουμε ταξει του μανωλη...Ξερεις του κω ω ω ωτη
ΕΕΕΕ και που ειστε, μην γραφετε εδω πραγματα που δεν μπορειτε να κανετε

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
-
ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....