Στράτος wrote:βάλτα πισω να γλυτώσω τα τηλέφωνα![]()
μια απο τα ιδια!

Στράτος wrote:βάλτα πισω να γλυτώσω τα τηλέφωνα![]()
αλλα και την δικη μου δηλωσηvretos wrote:Αγαπητε κ.Ζαχαρη ,[..]
Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε πολύ να σου δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση από κοντά όταν θα έρθεις να παραλάβεις το ανταλλακτικό της εγγύησης .
Βρεττός Θεόδωρος
Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοκινήτων
αλλα οταν βρεθηκα στο μαγαζι ο υπαλληλος του κ.Τσουκα ,chris lc90 wrote:Κυριε Βρετε ..[..]..Ελπιζω οταν ερθω να παραλαβω το ανταλλακτικο μου αν ειμαι στην ελλαδα να με ξεναγησετε στον τοιχο με τα διπλωματα..
chris lc90 wrote:δεν φτανει που με λεει ψευτη (επειδη ισχυριζομαι αναληθεις ισχυρισμους) αλλα επιμενει οτι ολες οι εργασιες γινανε συμφωνα με του νομους της τεχνης και της επιστημης..![]()
![]()
![]()
εδω ειναι η μπαταρια με την εργοστασιακη βαση της στην πρωτη μου επισκεψη στο μαγαζι και βεβαια εφυγε με τον ιμαντα που τοποθετησε ο κ.Παυλος λεγοντας μου δεν ταιριαζε και στην εδεσα ετσι..(ο κ.Βρεττος ισχυριστηκε οτι το αμαξι πηγε στο συνεργειο με τον ιμαντα)
τα συμπερασματα και παλι δικα σας
...........ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.....chris lc90 wrote:καλημερα..
Αρη κανενας δε σε βαζει στο τρυπακι και κανενας .......ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.......(ζηταω συγνωμη απο τους ΑΜΕΑ για την προσβολη που τους κανω)....ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.....
σε ρωτησε ο νικολας ........................
παμε λοιπον στις επεξηγησεις : ..................ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.....
σε κανενα email του, που μου εστειλε για να παω να το παραλαβω δεν μου το ζηταει.Και δεν του πεφτει και λογος να μου το ζητησει αφου αυτος δεν ζητησε ανταλλακτικο απο την arb για να με καλυψει αναγνωριζοντας το λαθος το ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερεται οτι θα επρεπε να δωσω πρωτα το παλιο για να μου στειλουν το καινουριο. (ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ : ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Ή ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ) ΔΩΡΕΑΝ )
αντιθετα μου λενε: " θα το παραλαβετε απο τον αντιπροσωπο μας και θα σας ενημερωσει για να το παραλαβετε αυτος μολις φτασει ελλαδα το ανταλλακτικο". (ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ)
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
ΕΙΠΑΜΕ Η ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
σε επομενο Mail Μου ..αν ειναι μεσα στην πολιτικη τους να επιστρεψω το παλιο το οποιο ειναι εκτος εγγυησης -ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ- και οτι λογω κακης ...........ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ
.......ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.......
Την αντικατασταση πλεον την "ΑΠΑΙΤΗΣΑ" απο την arb αυστραλιας αφου τους απεδειξα ποιος ή τι φταιει..
Και σαν σοβαρη εταιρεια..μολις εμαθε το προβλημα μου (σε λιγοτερο απο 3 ωρες ) προθυμοποιηθηκε να μου αντικαταστησει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ..[/b]