Othonas wrote:Νομίζω πως πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να τελειώσουν οι κοκορομαχίες.
Δε χρειάζονται ούτε επιδείξεις γνώσεων ούτε χαμηλά επίπεδα με διάφορους χαρακτηρισμούς ούτε τίποτε.
Με αυτό που γίνεται, αυτοί που στηρίζουν τον Χρήστο το χειρίζονται λάθος το όλο θέμα και χάνουν το νόημα και την ουσία της κίνησης του
και αυτοί που υποστηρίζουν την εν λόγω επιχείρηση το κάνουν με λάθος τρόπο και τη δυσφημούν οι ίδιοι ολοένα και περισσότερο.
ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
- chris lc90
Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Ναι ....
υπάρχει όντως ένας εκνευρισμός ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται .... ((bandit))
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
panagiotistk wrote:http://www.jpforum.gr/viewtopic.php?f=20&t=155
έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα τον τελευταίο μήνα ένα θέμα είναι όλο και όλο και όλο τσακωμούς το οποίο μου έχει χαλάσει αρκετά τη διάθεση θα μου πείτε στα απαυτά μας γιατί μπαίνεις τότε μπαίνω γιατί μου έχει είχε γίνει λίγο εξάρτηση το jpf επειδή πέρναγα καλά και τα λέγαμε σαν να είμαι με καφεδάκι με κολλητούς που μοιραζόμαστε την ίδια μούρλα και με αρκετά κοινά στοιχειά το τελευταίο διάστημα μόνο καλά δε νιώθω και αυτό με στεναχωρεί γνώμη μου πάντα
- chris lc90
Blackchris wrote:Χρήστο μη μασάς (που δεν μασάς αλλα λέμε) και ακολούθησε αυτό που σου είπε ο φίλος παραπάνω FOCUS.
Tο επίπεδο εργασιών του Τσούκα το ξέραμε - μάθαμε.
Το επίπεδο απάντησης του Τσούκα το ξεραμε - ξαναείδαμε
Την συμπεριφορά του για να βγει από την λούμπα την ξέραμε την ξαναβλέπουμε !!
Κρυβόμαστε πίσω από εξώδικα και από μπροστά αμολάμε τα παπαγαλάκια που έχουν αποδείξει πόσο χαμηλά μπορούν να κατέβουν εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία .......................
Αλλά .................... ο χώρος μας είναι μικρός ............ η παρέα των τετρακίνητων μικρή.............. όλοι γνωρίζουν όλους και αν δεν τους γνωρίζουν με δυο τηλέφωνα το πολύ έχουν μάθει τι καπνό φουμάρει ό άλλος................
Θα ήθελα να δω τους λογαριασμούς των τηλεφώνων του Τσούκα (οι εταιρίες θα του στείλουν ευχαριστήριες επιστολές) και που νάξερε ο καημένος ότι και αυτοί που εμπιστεύεται τον δίνουν
![]()
![]()
Το έχω γράψει και παραπάνω ότι είσαι φίλος μου και σε στηρίζω γιατί έχω ιδία άποψη των γεγονότων που αναφέρεις οπότε:
Αν πας σε δικαστήρια έχεις την τετρακίνητη οικογένεια μαζί σου (μου έχουν δώσει πολλοί τον λόγο τους).
Αν υποστείς απειλές και τσαμπουκάδες έχεις λαό μαζί σου.
ΑΝ θέλει κάποιος να ρίξει το επίπεδο για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση ας προσπαθήσει (αυτός θα χάσει).
Η ουσία είναι μία Ο ΤΣΟΥΚΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
- chris lc90
xtreme wrote:Μεσα απο αυτο τον χωρο έχετε την ευκαιρία να πείτε ότι σας απασχολεί γύρω απο το χόμπι μας, τεχνικά, εκδρομές, παράπονα κτλ.
Προσωπικά ως Παντελης δεν έχω πάρει θέση στο ζήτημα του Χρήστου με την xtreme-4x4, θεωρώ πως έχω σεβαστεί και τα δυο στρατόπεδα...
Απαιτώ λοιπόν να σεβαστειτε και εσείς αυτό εδώ τον χώρο ο οποίος πραγματικά είναι κάτι παραπάνω απο ένα απλό forum για μερικούς.
Οπότε μαντρωστε τα τσοπανοσκυλα σας εκατερωθεν μόνο ζημιά σας κάνουν.
- Χρήστο θα συμφωνήσω με zool... Πραγματικά γράψε απλά με λίγες λέξεις τι θέλεις και ας μείνει αναπάντητο μέσα στο web...
- Ο κ.Τσουκας ας κάνει ότι καταλαβαίνει ως σωστό..για την επιχείρηση του.
- Άρη επειδή σε γνωρίζω προσωπικά κ σε εκτιμω θα έλεγα να χαλαρωσεις κ εσύ και οι υπόλοιποι, ένας φίλος παραπάνω είπε...μια χούφτα είμαστε όλοι κ όλοι, στο τέλος δεν θα μιλάει ο ένας στον άλλον.
Δεν πρόκειται να σχολιάσω η να ενημερώσω ξανά κάποιον public ή μέσω pm όπως έχω κάνει μέχρι τώρα σε αυτό το θέμα, απλά θα πέφτει σκούπα.
- chris lc90
Christopher wrote:GENERAL-LEE wrote:\Ζητάς να αποζημιωθείς άμεσα από την εταιρία ...υλικά και ηθικά ...αναφέρεις το πρόβλημα στους διαδικτυακούς σου φίλους θέλοντας να τους προστατέψεις ...chris lc90 wrote: Δε ζητησα πουθενα να αποζημιωθω..
Αλλα αντιθετα ζητησα να μαθω ..και μοιραστηκα δημοσιως τις ζημιες μου
Και συ αρη αφου λες οτι εχω δικιο..πως θα ηθελες να το χειριζομουν?
Μπουκαρω στο μαγαζι και απαιτω αποζημιωση μη του το σπασω και αυτος ενδιδει με αποζημιωνει κσι γω κραταω το στομα μου κλειστο.? Για να μην καψω ανθρωπους οπως λες?
Ετερον εκατερον..
Θα εκανα αυτο που εκανε ο παναγιωτης απο πανω..
Και θα εγραφα δημοσια ..Ναι μεν μου το σπασε..αλλα αφετερου με αποζημιωσε..
μέχρι εδώ καλά ... προς τι η σαπουνόπερα ???
ο Χρήστος αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν ποστάρει για να αποζημιωθεί ... όπως το έχει αναφέρει πολλές φορές μέσα από το συγκεκριμένο thread ... πιο ξεκάθαρα ΔΕΝ γίνεται!!!!
είναι δυνατόν να μην γίνεται κατανοητό ??? τα γραπτά μένουν κύριοι!!!! Διαβάστε τα ποστ του Χρήστου .... ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!!! αν δεν βλέπω καλά, να μου το πείτε!
Διαφαίνεται ότι τον πνίγει το δίκιο του .... αισθάνεται ότι τον κορόιδεψαν και τον εξαπάτησαν ανειδίκευτοι "ειδικοί" ... και το μόνο που κάνει είναι να θέσει ερωτήματα .... μικρά/μεγάλα ... σημαντικά/ασήμαντα ... λογικά/παράλογα ... ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του .... και επιμένει στα ερωτήματα .... και δεν παίρνει απαντήσεις ... αντίθετα εισπράτει σιωπή, πιθανότατα εκφοβισμούς μέσω εξωδίκων και τρίτες φωνές (όλων μας, εμού συμπεριλαμβανομένου) ...
οι απαντήσεις όμως γιατί δεν έρχονται????
αυτή η "σαπουνόπερα" .... δεν έχει σκηνοθέτη τον Χρήστο ...
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Τα email στην ARB και το ανταλλακτικό εκτός εγγύησης που ζητήθηκε να καλύψει η xtreme δεν θεωρείτε αποζημίωση δηλαδή ?Christopher wrote:
ο Χρήστος αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν ποστάρει για να αποζημιωθεί ... όπως το έχει αναφέρει πολλές φορές μέσα από το συγκεκριμένο thread ... πιο ξεκάθαρα ΔΕΝ γίνεται!!!!
είναι δυνατόν να μην γίνεται κατανοητό ??? τα γραπτά μένουν κύριοι!!!! Διαβάστε τα ποστ του Χρήστου .... ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!!! αν δεν βλέπω καλά, να μου το πείτε!
Διαφαίνεται ότι τον πνίγει το δίκιο του .... αισθάνεται ότι τον κορόιδεψαν και τον εξαπάτησαν ανειδίκευτοι "ειδικοί" ... και το μόνο που κάνει είναι να θέσει ερωτήματα .... μικρά/μεγάλα ... σημαντικά/ασήμαντα ... λογικά/παράλογα ... ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του .... και επιμένει στα ερωτήματα .... και δεν παίρνει απαντήσεις ... αντίθετα εισπράτει σιωπή, πιθανότατα εκφοβισμούς μέσω εξωδίκων και τρίτες φωνές (όλων μας, εμού συμπεριλαμβανομένου) ...
οι απαντήσεις όμως γιατί δεν έρχονται????
αυτή η "σαπουνόπερα" .... δεν έχει σκηνοθέτη τον Χρήστο ...
Τι θα έγραφε δηλαδή αν η arb δεν του κάλυπτε το ανταλακτικό ? υπενθυμίζω ότι το μπλοκέ αγοράστηκε μεταχειρισμένο και όχι καινούργιο !
Επίσης δεν διάβασα πουθενά ότι το εξάρτημα πήγε στην xtreme για αυτοψία και αρνήθηκαν το λάθος τους ... διορθώστε με αν δεν είναι έτσι ...
τεσπα
ο κάθε ένας έχει την δική του οπτική πλευρά ..
άλλος θέλει να είναι αντικειμενικός , άλλος θέλει να υποστηρίξει τον φίλο , άλλος είναι παπαγάλος , ή και φλώρος ... ((emo)) ,άλλος είναι γραμμένος στο ΠΑΜΕ , άλλος είναι στρατιώτης , άλλος έχει απεριόριστα στη VODAFONE ,άλλος κάνει πλακίτσα , άλλος είναι καμένος , άλλος δε γαμεί ....
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ...
- chris lc90
Christopher wrote:πολύ προσωπικά το έχετε πάρει το θέμα .... γιατί απαντάτε αντ'αυτού?
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Ακριβώς το ίδιο κάνεις και εσύ φίλε μου !Christopher wrote:πολύ προσωπικά το έχετε πάρει το θέμα .... γιατί απαντάτε αντ'αυτού?
- chris lc90
Christopher wrote:GENERAL-LEE wrote:Ακριβώς το ίδιο κάνεις και εσύ φίλε μου !Christopher wrote:πολύ προσωπικά το έχετε πάρει το θέμα .... γιατί απαντάτε αντ'αυτού?
Ευχαριστώ για την απάντηση