ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
G.BOGRIS wrote:Για τη ξυλοσομπα ρε Φωτη;
Και για την πιο μικρη βιδα..αν πρεπει να ειναι 8.8 ή 10.9..
Αν πρεπει να φοραει ο εργαζομενος παπουτσια ασφαλειας γαντια ωτασπιδες
..
Και μη μου πεις ποιος τα κανει?

Επειδη δεν τον επιασε ο νομος δε σημαινει οτι δεν ειναι παρανομος..

Το ξερεις οτι εμεις φιλε μου τρωμε προστιμο οταν στο 55 βαθμους που δουλευουμε πρεπει να χουμε τα μανικια κατεβασμενα για να μην παθουμε εγκαυμα και πληρωνει ο εργοδοτης νοσοκομειακα..
Αν δεν ξερεις κατι καλα καλυτερα να μη το αναλυεις..

Καπου αλλου εβαλα τη νομοθεσια για σιδερενιους προφυλαχτηρες..

Μπορει να δικαστει ο εισαγωγεας μπορει ο τελωνειακος μπορει ο μεσαζοντας..
Δεν με νοιαζουν αυτοι..
Με νοιαζει τι θα γινει αν πατησω εγω...
Και τον ξυλωσα..
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Μπράβο, στο πλευρό σου και γω!
Αλλα αφου εδω και 4 ημέρες δεν το κάνει εσυ γιατι συνεχίσεις και γράφεις όλα αυτα τα κατεβατα;
Για μια συγνώμη;
Και περιμένεις να το κάνει μετα απο όσα γράφεις;
Έτσι που το πας θα πρέπει να ψάξει και για την άδεια δόμησης του συνεργείου!
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
G.BOGRIS wrote:Μπράβο, στο πλευρό σου και γω!
Αλλα αφου εδω και 4 ημέρες δεν το κάνει εσυ γιατι συνεχίσεις και γράφεις όλα αυτα τα κατεβατα;
Για μια συγνώμη;
Και περιμένεις να το κάνει μετα απο όσα γράφεις;
Έτσι που το πας θα πρέπει να ψάξει και για την άδεια δόμησης του συνεργείου!
Αν θελει να λεγεται επαγγελματιας με κυρος και καθολα νομιμος θα πρεπει να τα κανει..

Δεν τον εβρισα πουθενα σαν προσωπικοτητα..
Δεν ειπα σε κανεναν να μην παει ..στο μαγαζι του..
Σιγουρα θα χει κανει και καλες δουλειες..
Εγω περιεγραψα τεκμηριωμενα 2 λαθη του αρκετα σημαντικα που εκανε σε μενα και που δε χωρουν αμφισβητηση..

Θα επρεπε να τα θαψω?ή αν μου ελεγε θα σου κανω δωρεαν σερβις για τα επομενα χρονια θα βουλωνα το στομα μου?
Θα επρεπε να το δει σαν εφαλτηριο για να γινει ακομη καλυτερος και ανταγωνιστικος..
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Ενα τελευταίο και πάω να τραβηξω κανα wake..
Το αυτοκίνητο σου ειναι μαμα;
Μαμα ελαστικά;
Μάμα ανάρτηση;
Μαμα ύψος πλάτος μήκος βάρος;

Υποψη
Το δικο μου ειναι εντελώς παράνομο!
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Πελάτης:
Καλησπέρα σας!με ενδιαφέρει να βάλω ένα μπλοκέ και θα ήθελα να με ενημερώσετε για το αν είστε ικανός να το τοποθετήσετε σωστά και να το ρθμίσετε σωστά στο δικό μου συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Υπεύθυνος Συνεργείου:Βεβαίως κ. Πελάτη! μπορούμε! ορίστε και τα απαραίτητα παραστατικά:έχουμε στην κατοχη μας
1) άδειες μηχανικών
2) απαραίτητο εξοπλισμό
3) εγχειρίδια τοποθέτησης
4) ποιοτικό έλεγχο
5) εξουσιοδοτήσεις από τον προμηθευτή του προιόντος
6) εκπαίδευση του προσωπικού μας και σεμινάρια στην αλλαγή διαφορικών
7) προσχέδιο εγγύησης κατασκευαστή
8) προσχέδιο εγγύησης τοποθετητή επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης και σχετικών ελέγχων/ρυθμίσεων προκύψει ότι κάποιο από τα περιφερειακά ή συνεργαζόμενα εξαρτήματα με το διαφορικό χρήζει αντικατάστασης ή επισκευής, ώστε να εγκρινετε την εγκατάσταση του ή τουλάχιστον να είστε πλήρως ενημερωμένος για τις σχετικές επιπτώσεις στην αξιοπιστία του διαφορικού στο σύνολο ή πιθανά μελλοντικά προβλήματα
.Πελάτης:Ευχαριστώ πολύ! και πιο είναι το κόστος? μπλα μπλα μπλα μπλα

ο πελάτης ΔΕΝ δικαιούται απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα?γιατί κάποιος να αρνηθεί να δώσει τα παραστατικά/δικαολογητικά?

ΜΟΝΟ γιατί δεν τα έχει ... γι'αυτό!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ????

Και οχι δεν ειναι μαμα..αλλα ολα στον τσουκα μπηκαν
.βλεπεις εγω μαζι με τα λεφτα μου του εδινα απλοχερα και την εμπιστοσυνη μου
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Αρα είμαστε όλοι λιγο πολυ παράνομοι! Καλο ταξίδι φίλε!
chris lc90

Post by chris lc90 »

ZooL wrote:Τώρα που τελείωσα με το επικό πόνημα στο διπλανό θέμα, ας περάσω και σ 'αυτό εδώ. 8-)

αλλόΧρηστε νομίζω δεν σ' έχω δει ποτέ άλλοτε τόσο παρμένο και πεισμωμένο - κι απ' όσα διαβάζω εκατέρωθεν, μάλλον με το δίκιο σου.

Αν μπορούσα να φανταστώ ένα happy end σ' αυτή την ιστορία, θα ήταν περίπου ως εξής:

Ο Βαγγέλης Τσούκας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, επικοινωνεί με τον Χρήστο Ζάχαρη και δίνονται οι απαραίτητες μεταξύ τους εξηγήσεις.

Αμφότεροι επανέρχονται εδώ:

Ο πρώτος για να διαβεβαιώσει τους εν δυνάμει πελάτες του, που παρακολουθούν το θέμα, για το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρησή του και την συνεχή προσπάθειά τους για βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο δεύτερος για να μας ενημερώσει για την δικαίωση που του δόθηκε.

Και μετά πάμε όλοι διακοπές. ((party))
chris lc90

Post by chris lc90 »

ZooL wrote:Έχω όμως και δυο εναλλακτικά, πιο extreme σενάρια, χωρίς happy end:

Σενάριο Α: xtreme4x4 vs αλλόΧρηστος:

O Βαγγέλης Τσούκας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κάνει μήνυση στον Χρήστο Ζάχαρη. Δεν είμαι νομικός, αλλά βάσει των όσων διαβάζω εκατέρωθεν εκτιμώ πως δεν φαίνεται να έχει και πολλές πιθανότητες. Θα τον ταλαιπωρήσει βεβαίως για καιρό τον αλλόΧρηστο, θεωρώ όμως πως αυτό θα του κοστίσει πολλαπλά σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Στον αντίποδα, ο νυν-υπέρ-πάντων-αγών αλλόΧρηστος θα φτάσει να ανακινήσει μέχρι και θέμα οικοδομικής άδειας, όπως ήδη έγραψε κάποιος. Θα μηνύσει κι αυτός τον Βαγγέλη Τσούκα και οι δυό τους θα τα λένε για κάμποσα χρόνια στα δικαστήρια (καλά μη φανταστείτε, μια φορά το χρόνο και πολύ λέω).

Δεν αποκλείεται επίσης κάθε βδομάδα να μας βγάζει και νέες αποκλειστικές ειδήσεις για την αναβαθμισμένη πλην όμως χωρίς έγκριση τύπου θερμάστρα υγραερίου που εγκατέστησε ο Βαγγέλης Τσούκας, ή για το γεγονός πως έτυχε να τον δει να περνάει με κίτρινο σε φανάρι της Λιοσίων στο ύψος του Δημαρχείου μετά το τυροπιτάδικο.

Σε μια τέτοια περίπτωση τέλος, πέραν των δικαστικών εξόδων τα οποία θα πρέπει να επωμισθεί ο αλλόΧρηστος*, δεν του δίνω επίσης και πολλές πιθανότητες να πάρει το replacement locker του.

(* που αν δικαιωθεί πάντως, πρακτικά θα του επιστραφούν)

Για εμάς εδώ πάλι, αλλά και για τα άλλα fora όπου τρέχει ανάλογο thread, το θέμα μάλλον θα ξεφουσκώσει γρήγορα. Η επικαιρότητα άλλωστε καλπάζει και τα "χθεσινά νέα" δεν πουλάνε στις συζητήσεις. (Εκτός κι έχουμε τα συνεχή έκτακτα ενημερωτικά δελτία που προανέφερα. Οπότε ok, θα συντηρηθεί για κάμποσο καιρό).

Σε κάθε περίπτωση, είναι μάλλον βέβαιο πως λίγο πριν ή λίγο μετά από κάθε δικαστικό επεισόδιο, το θέμα θα κάνει ένα come-back ίσα για να θυμόμαστε εκείνη την υπόθεση μ' εκείνο το μαγαζί που έκανε μήνυση σε έναν πελάτη. Bad publicity (αν και ξέρετε τι έλεγαν παλιά: "...as long as they spell your name right" - που όμως δεν ισχύει πια... καθόλου όμως).

No happy end. :(

Σενάριο Β: αλλόΧρηστος vs xtreme4x4

Ακριβώς το ίδιο με το παραπάνω. Δεν έχει σημασία ποιός κάνει την αρχή, έτσι κι αλλιώς η κατάληξη η ίδια θα είναι:

chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Χρηστο αφοτου μιλησα απευθειας με την arb αυτη προθυμοποιηθηκε αφου της απεδειξα τι ή ποιος μπορει να φταιει να μου αντικαταστησει το ανταλλακτικο...σαν μεγαλη και σοβαρη εταιρεια που εινσι και θελει να διαφυλλαξει το κυρος της..μιλαμε για ενα κοστος της ταξης 50-100 $
Το θεμα ομως δεν ειναι μονο αυτο..
Αφου ειμαι πελατης του κ.Τσουκα και καθε φορα τον εμπιστευομουν με τυφλα ματια θα μπορουσε να μου πει..
Α) ανεπισημα και φιλικα"Νταξει ακομη κι αν φταις θα το περασουμε στην εγγυηση" (που δε φταιω)

Θα ελεγα και γω..οκ..μου ξεχασε το ψαλιδι μεσα αλλα το παραδεχτηκε ειτε αφεθηκα σαυτον να μου το αφαιρεσει ειτε οχι..

Β) επισημα και τυπικα " διακριναμε και παραδεχομαστε ενα λαθος μας.."ολοι μας εχουμε δικαιωμα στο να κανουμε λαθος..
Αλλα για να το πεις αυτο πρεπει πρωτον να εχεις την τεχνικη γνωση και εμπειρια και δευτερον τα balls να το παραδεχτεις χωρις το παραμικρο ψηγμα εγωισμου..και τοτε ειναι που ανεβαινεις ψηλοτερα στην εκτιμηση του αλλου..

Δεν πηγα ποτε να του ζητησω αποζημιωση ..
Επρεπε δηλαδη να παω σε δεκα αλλους μαστορες και να μουν πουν οτι φταιει το μαγαζι του και για την μπαταρια και για το διαφορικο..
Οταν σου λενε ολοι το ιδιο για ξαναδεστο απο αλλη πλευρα..
chris lc90

Post by chris lc90 »

Blackchris wrote:
ZooL wrote:Έχω όμως και δυο εναλλακτικά, πιο extreme σενάρια, χωρίς happy end:
Ακριβώς το ίδιο με το παραπάνω. Δεν έχει σημασία ποιός κάνει την αρχή, έτσι κι αλλιώς η κατάληξη η ίδια θα είναι:

Να πω και εγώ το κάτι της μου που είναι και τροφή για σκέψη...............

Εναλλακτικό σενάριο............. ο νέος λάτρης της τετρακίνισης που πορώθηκε με το άθλημα και θέλει να "τουμπανιάσει" το όχημα του όπως αυτά που βλέπει στον δρόμο και του τρέχουν τα σάλια, μόλις ψάξει στο google που να πάει στην Ελλάδα για βελτίωση και πέσει πάνω στην X-tream 4χ4 (έτσι την βρήκε και ο Χρήστος) θα πέσει και πάνω στα γραφόμενα του Χρήστου για την εν λόγω εταιρία και θα καταλάβει ότι πίσω από την ωραία εικόνα του site υπάρχουν και δυσαρεστημένοι πελάτες (δυσαρεστημένοι με επιχειρήματα).

Έτσι θα καταλάβει ότι άλλο πιστοποιημένος τεχνίτης κορνίζας και άλλο γνώστης της βελτίωσης 4χ4.

Οπότε αν επιλέξει τον εν λόγω "βελτιωτή" θα πάει κουμπωμένος και υποψιασμένος και δεν θα πάει με τα βρακιά κάτω να δώσει γη και ύδωρ σε κάποιον που κάνει τον απόλυτο βελτιωτή χωρίς να ζητήσει συγνώμη ποτέ και για τίποτα.
Και όταν ο κορνιζάς αρχίσει τις "πίπες" του τύπου το ΖΟΡΙΣΕΣ (φράση που είναι ανέκδοτο χρόνια τώρα στις τετρακίνητες παρέες) το θύμα θα ξέρει ακριβώς τι "ζόρισε" και πως.

Εγώ προσωπικά πολύ θα εκτιμούσα σαν νέος τετρακίνητος να βρω τέτοιες δημοσιεύσεις για να μην πέσω στα σκ@τ@ και μάθω αφού πάθω....... ελαφρύτερος κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Σε εμάς τους παλιούς τετρακίνητους (τρομάρα μας) είναι γνωστό για το τι καπνό φουμάρει το κάθε μαγαζί στην Ελλάδα αλλά μάθαμε μέσα από πικρή πείρα και τα κους κους στις εκδρομές, στους αγώνες (εγώ πάντα σαν θεατής), και στα τσιμπούσια, για μένα αυτό που κάνει ο Χρήστος είναι ηρωικό για αυτό και τον στηρίζω. Και εγώ παλιά όταν έβλεπα αδικία έβαζα το κεφάλι μπροστά και άρχιζα τις κουτουλιές με την μπόχα του χώρου.

Το μόνο που βρίσκω περιττό από την μεριά του Χρήστου είναι η εμμονή στην κατά γράμμα εφαρμογή του νόμου σχετικά με τα νομότυπα και έτσι όπως λέτε και οι από επάνω χάνεται η ουσία.

Για μένα η ουσία έχει ως εξής:

Έχεις μαγαζί και λες ότι μου τοποθετείς μπλοκέ και ρυθμίζεις κωρονοπήνια ? Θαυμάσια φέρνω το αμάξι μου το φτιάχνεις σε πληρώνω και είμαστε και οι 2 ικανοποιημένοι. Δεν με νοιάζει που…. πως το έφτιαξες ας έφερες και άνθρωπο από την Αμερική ας το πήγες και αλλού. ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου και μπράβο σου!
Από την στιγμή που το αμάξι είναι ΑΨΟΓΟ δεν με νοιάζει τα χέζω τα πτυχία και τις άδειες.

Φέρνω το αμάξι μου το "φτιάχνεις" σε πληρώνω και μετά ανακαλύπτω ότι το έκανες πουτ@ν@ γιατί δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα ??
ΣΕ ΠΗΔΗΞΑ !! Τα λεφτά μου πίσω, αποζημίωση για να έρθει το αμάξι στην πρότερη κατάσταση πριν το πουτ@νι@σης (από άλλον αφού εσύ δεν ξέρεις) και ανακοίνωση στα φορουμ από αλληλεγγύη στους παθιασμένους συντετρακίνητους.

Για ΕΜΕΝΑ αδερφοί αυτή είναι η ουσία.

Τώρα ο Χρήστος που το τραβάει με τις πιστοποιημένες σόμπες βλέπω ότι έχει βγει από τα ρούχα του (και δίκαια) διότι έχει ταξιδέψει σε όλον τον δυτικό κόσμο και έχει μάθει σε άλλου είδους συμπεριφορά από τους επαγγελματίες.

Με την σκηνή της T-MAX που έμπαζε νερά ο εισαγωγέας Δακουτρός του "έκλεψε" την καρδιά (και σε όλους μας) που παραδέχτηκε το σφάλμα της T-MAX για λογαριασμό της και του είπε πως η θα την βελτιώσουν η θα την πετάξει έξω από το μαγαζί του.
Αυτό κύριοι ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ τα "το ζόρισες" είναι η καραμέλα του άσχετου (αλλα εν τέλει και ανήθικου διότι ενώ δεν μπορεί βάζει χέρι)

Χρήστο άσε τις άδειες τις σόμπες και τις πίπες .......τα γεγονότα ............... πήγες το αυτοκίνητο σου σε γνωστό μαγαζί για βελτίωση, μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις πλήρωσες χιλιάδες ευρώ (ανταλλακτικά και εργασίες) και πήρες πίσω πουτ@ν@ ..........

end of story

Η δικαίωση σου ή καταδίκη σου από εμάς τους αναγνώστες και κατ επέκταση από την τετρακίνητη οικογένεια (περαστικά σου/μας)

Καρακίτσος Γιώργος
η Μαυροχρήστος
η Blackchris ………………..
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”