chris lc90 wrote:Κυριε Τσουκα μερικες αποριες ακομα..
Στο αρθρο 15 και στο αρθρο 16 του 1575/85 ΦΕΚ 207
αναφερεται η αδεια ιδρυσης και η αδεια λειτουργιας αντιστοιχα..
Θεωρω οτι τα εχετε..
Ομως στο αρθρο 23 αναφερεται ρητα οτι η αδεια ασκησης των μηχανοτεχνιτων πρεπει να ειναι ανηρτημενη σε εμφανες σημειο του συνεργειου..
Ευελπιστω οτι υπαρχει για ολους τους εργαζομενους σας..
Ομως υπαρχει και αναρτημενος πινακας μαλλον εσωτερικου κανονισμου που λεει οτι απαγορευεται στους εργαζομενους να μιλπθν με τους πελατες..
Ποιος ειναι ο καθ υλην αρμοδιος για ενημερωση?
Σιγουρα οχι εσεις..αλλα ο τεχνικος προισταμενος σας..
Το 2010 ζητησα απο τον παυλο αν γινεται να μου κανει body lift 5ποντους..
Και μου λεει :"στον τσουκα το ειπες"?
Εισαστε εσεις αρμοδιος για κρινετε αν μπορει να γινει η συγκεκριμενη εργασια ?
Αυτος δε θα επρεπε να μου πει οτι δεν γινεται..?
Επισημα σαν τεχνικος..
Βεβαια οταν ρωτησα εσας μου ειπατε :"σου κανω μεχρι 3 ποντους".
Πως βγαλατε αυτη την αυθαιρετη απαντηση?
Στο αρθρο 10 του ιδιου νομου λεει οτι η θερμανση δεν ειναι υποχρεωτικη αν δε το επιθυμει το συνεργειο..
Απο τη στιγμη ομως που θα το θελησει πρεπει να υποβληθει μελετη..συμφωνα με τον ΓΟΚ..
εσεις εχετε εκει μεσα μια ξυλοσομπα.? Ενα σιδερενιο βαρελι να το πω?
Πληρει τελως παντων αυτο που λετε θερμαινομενο μεσο τις προυποθεσεις?
Γιατι θα πρεπει να προστατευεται απο κρουσεις αλλα και να μην ακουμπησει ανθρωπος πανω του και καει..
Δεν ειστε υποχρεωμενος να απαντησετε σε μενα αλλα ειστε σιγουρα αρμοδιος για να απαντησετε στην αρμοδια επιτροπη..
Ομως ενω δεν εισασταν αρμοδιος για να δινετε τεχνικες μεταφρασεις και απαντησεις το 2007 εσεις το κανατε..δεν το εκανε ο αρχιτεχνιτης σας οπως ακριβως εκανε ο κυριος που υπογραφει τεχνικος υπευθυνος της arb..
ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
- chris lc90
Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Μεγάλε έτσι που το πας θα δικαιωθεί ο τσουκας! Ασε τις σομπες και τις χαζομαρες! Και γω σόμπα έχω στο μύλο! Στην ουσία!
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
chris lc90 wrote:G.BOGRIS wrote:Μεγάλε έτσι που το πας θα δικαιωθεί ο τσουκας! Ασε τις σομπες και τις χαζομαρες! Και γω σόμπα έχω στο μύλο! Στην ουσία!
Οταν εισαι νομιμος πρεπει να εισαι νομιμος παντου..
Και πρεπει να πληρεις χαρτια για τα παντα..
Ακομη δε ξερω αν ο τεχνιτης που ασχοληθηκε μπροστα μου με το διαφορικο μου αν εχει αδεια ασκησης ή αν ειναι καν μηχανικος..
Του δινω συνεχεια το χερι να φανει φιλικος αν ειναι νομιμος ..και δε το κανει..
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Εσυ και εγω που έχουμε εργάτη είμαστε νόμιμοι;
- chris lc90
chris lc90 wrote:Για σενα δε ξερω..αλλα το δικο μου το αμαξι βγαινει με εργατη απο το εργοστασιο..G.BOGRIS wrote:Εσυ και εγω που έχουμε εργάτη είμαστε νόμιμοι;
Επισης καποιος γνωστος καποτε πατησε εναν με το αμαξι του..ενω πηγαινε με 40 χλμ -αρα μεσα στο οριο πολης-και ειχε πρασινο..
Ο αλλος ανηλικος μεθυσμενος χωρις αδεια διπλωμα κρανος ασφαλεια περασε με κοκκινο και το μηχανακι κλεμμενο..
Ποιος φταιει?
Ο ανηλικος θα δικαστει γιατι εχει ολον τον ποινικο κωδικα στη πλατη του..
Ο αλλος θα δικαστει γιατι πατησε ανθρωπο..
Ασχετα αν δικαιωθηκε..
Αρα το θεμα μας δεν ειναι που ειμαι εγω παρανομος..αλλα αν εναι νομινος ο κ.τσουκας..
Πως θα σου φαινοταν να σε καλεσει φιλος σου ο οποιος ειναι διευθυντης σε χαλυβουργια για ξεναγηση και συ να πεσεις στον κλιβανο επειδη δεν υπαρχουν τα προβλεπομενα καγκελα?
Θα παει ο φιλος σου φυλακη..
Ας σοβαρευτουνε ολοι τελος παντων..
Μονο στην ελλαδα γινονται αυτα..
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Γιατι δεν του κανεις αγωγή αλλα σκαλιζεις συζητήσεις απο το 2007;JPF wrote: Όταν αναλώνεστε σε χαρακτηρισμούς, αοριστίες, γενικεύσεις, προσωπικές κρίσεις, κλπ, πολύ απλά χάνετε το δίκιο σας, ενώ ταυτόχρονα εκθέτετε τόσο τους εαυτούς σας όσο και το JPF σε περιττούς νομικούς κινδύνους.
Τι θα πετύχεις;
Νομίζω αρκετά το κουρασες!
- chris lc90
Φωτης ranger wrote:G.BOGRIS wrote:Γιατι δεν του κανεις αγωγή αλλα σκαλιζεις συζητήσεις απο το 2007;JPF wrote: Όταν αναλώνεστε σε χαρακτηρισμούς, αοριστίες, γενικεύσεις, προσωπικές κρίσεις, κλπ, πολύ απλά χάνετε το δίκιο σας, ενώ ταυτόχρονα εκθέτετε τόσο τους εαυτούς σας όσο και το JPF σε περιττούς νομικούς κινδύνους.
Τι θα πετύχεις;
Νομίζω αρκετά το κουρασες!
μα δεν ζηταει τιποτα ο χρηστος απο οτι εχω καταλαβει.![]()
δεν ζηταει ουτε χρηματα ουτε αποζημιωση κτλ..
ουτε να πετροβολισει κανεναν στην πλατεια θελει..![]()
ενημερωση για το αν το καταστημα ειναι νομιμο παντου
πληρει ολους τους κανονισμους
και το προσωπικο του αν ειναι αδειουχο πτυχιουχο να κανει εργασιες μηχανολογικες και ηλεκτρολογικες
στα οχηματα.![]()
αυτα πιστευω μπορει να τα ζητησει οποιοςδηποτε πελατης σε ολες της δουλειες και καταστηματα.![]()
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Για τη ξυλοσομπα ρε Φωτη;
- chris lc90
Φωτης ranger wrote:οπως νομιζει οπαραπονουμενος γιωργο...![]()
![]()
- chris lc90
chris lc90 wrote:Με προλαβες γιατι δεν ειχα σημα..ειμαι εν πλω..
Φιλε μου δεν ειμαι δικομανης..
Αυριο κλεινω 2χρονια..οταν ενας μαλακας μου φορτωσε το κεφαλι με 40 βιδες κ 12 λαμες και το ποδι 16 κομματια.
Με εκοψε με προπελα με σκαφος που οδηγουσε παρανομα..
δε ζητησα ουτε καν αυτοφωρη διαδικασια και δεν τον πηγα στο δικαστηριο ουτε του ζητησα τιποτε..ποτε..
Αλλα κουραστηκα..
Δε ξερω απο μισολογα ουτε ειμαι διπλωματης..
Λεω τα πραγματα ως εχουν..
Ενα συγνωμη εσφαλα και θα σε προσεξω την επομενη ζητησα..
Αν το εκανε κ δημοσια θα εφτιαχνε το image του..
Αλλα ο εγωισμος και η ψωροπερηφανεια δεν μας αφηνουμε να αγιασουμε