STAR HELLAS - EVIA OFFROAD TEAM
-
STAR HELLAS - EVIA OFFROAD TEAM
20-07-2013
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ EVIA OFFROAD TEAM
10 FINALIST MISS HELLAS- STAR HELLAS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΜΑΓΙΩ ΓΙΑ ΤΑ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ CAFE GRECO
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟ POST
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ EVIA OFFROAD TEAM
10 FINALIST MISS HELLAS- STAR HELLAS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΜΑΓΙΩ ΓΙΑ ΤΑ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ CAFE GRECO
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟ POST
-
Re: STAR HELLAS - EVIA OFFROAD TEAM
20 ΙΟΥΛΙΟΥ ο μεγαλυτρος διαγωνισμος ομορφιας μονο στο GRECO.
Θα ποζαρουν για τους φιλους μας Σταρ ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ και ολες οι εστεμενες, μαζι τους η STAR PENTHOUSE 2012 OLGA YUDAKOVA !!!!!!!!

Θα ποζαρουν για τους φιλους μας Σταρ ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ και ολες οι εστεμενες, μαζι τους η STAR PENTHOUSE 2012 OLGA YUDAKOVA !!!!!!!!

- κυριακος αθανασιου
βλεπω να αυξανονται τα διαζυγια στην βορεια ευβοια...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
-
πωωωωω πωωωωωωωω 2 μετρα ντακουνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
KAGOURES 4X4 CLUB
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
Κατα πως είχε ειπωθεί "αν δεν μπορείς να σηκώσεις άλλο από ανάρτηση, ανεβάζεις προφίλ στο λάστιχο"
Fair winds and calm anchorages...
Σας δινω την πρωτη φωτο

τα τετρακίνητα θηρία της evia offroad team περιμένουν παραταγμένα και ετοιμοπόλεμα να μεταφέρουν τις εστεμμένες...

Λίγες ώρες έμειναν να "φθάσουμε στο θεό" με ΝΙΚΗΦΟΡΟ ζωντανά στα εγκαίνια του GRECO στην Ιστιαία...
sound check πριν την μεγάλη βραδιά...

ο μπουφές της club service catering στήνετε...

τα τετρακίνητα θηρία της evia offroad team περιμένουν παραταγμένα και ετοιμοπόλεμα να μεταφέρουν τις εστεμμένες...

μπάρμαν, σεφ και προσωπικό, ξεκινούν να εξυπηρετούν τους παρευρισκόμενους....

πίσω από τα decks και κάτω από τα φώτα των προβολέων, ο διοργανωτής της βραδιάς, Κωνσταντίνος Docta Βούλγαρης!
dance και RnB επιτυχίες, scratch show, αλλά και παρουσίαση των εστεμμένων από τον επαγγελματία του είδους και manager του Greco...

λίγα μέτρα ποιο κάτω... παρασκήνιο...
οι STAR & MR GS HELLAS 2013 φορούν στέμματα και κορδέλες, έτοιμες να δαμάσουν τα τετρακίνητα θηρία της EVIA OFFROAD TEAM που θα τις φέρουν στην πασαρέλα του GRECO...

sound check πριν την μεγάλη βραδιά...

ο μπουφές της club service catering στήνετε...

μπάρμαν, σεφ και προσωπικό, ξεκινούν να εξυπηρετούν τους παρευρισκόμενους....

πίσω από τα decks και κάτω από τα φώτα των προβολέων, ο διοργανωτής της βραδιάς, Κωνσταντίνος Docta Βούλγαρης!
dance και RnB επιτυχίες, scratch show, αλλά και παρουσίαση των εστεμμένων από τον επαγγελματία του είδους και manager του Greco...

λίγα μέτρα ποιο κάτω... παρασκήνιο...
οι STAR & MR GS HELLAS 2013 φορούν στέμματα και κορδέλες, έτοιμες να δαμάσουν τα τετρακίνητα θηρία της EVIA OFFROAD TEAM που θα τις φέρουν στην πασαρέλα του GRECO...

- kritsotis13
εεε ρε γλεντια λέμεεεε!!!!
Απου δε θελει χτυπους
στο χαλκιδιο δε παει...
στο χαλκιδιο δε παει...
ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος του GRECO, η πλατεία, ο δρόμος και ο πεζόδρομος, γέμισαν θαμώνες που περίμεναν απολαμβάνοντας τα εδέσματα του μπουφέ να ακούσουν τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ και να δουν τις STAR...

μία λέξη, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, που ακούστηκε από τα ηχεία, αναστάτωσε όλους τους νεαρούς θαμώνες...

το μουσικό μέρος της βραδιάς των εγκαινίων του GRECI άνοιξε το δικό μας αστέρι, ο Ηλίας Τσαρούχας, ερμηνεύοντας ζωντανά την "βροχή"

"φθάνω το θεό" και άλλες μεγάλες επιτυχίες, ερμήνευσε ζωντανά ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ απογειώνοντας μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του GRECO

μία λέξη, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, που ακούστηκε από τα ηχεία, αναστάτωσε όλους τους νεαρούς θαμώνες...

το μουσικό μέρος της βραδιάς των εγκαινίων του GRECI άνοιξε το δικό μας αστέρι, ο Ηλίας Τσαρούχας, ερμηνεύοντας ζωντανά την "βροχή"

"φθάνω το θεό" και άλλες μεγάλες επιτυχίες, ερμήνευσε ζωντανά ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ απογειώνοντας μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του GRECO