Το 'πιασες εσύ αμέσως! ! ! !georgexj wrote:Γιωργαρε με τετοια οκτανια που ζητας καλο ειναι να μην παιζεις.........βγαζει πολλα γκαζια...katsulas wrote:Και εγώ έχω ξεχάσει πως παίρνει μπρος αλλά πλησιάζει ο καιρός που θα το θυμιθώ.samisnow wrote:χαχα κουμπαρε το KING ειναι ετοιμο για να γρατζουνιστει...εμεις δεν ειμαστε ετοιμοι γιατι μετα απο εναχρονο εχω ξεχσει πως περνει μπρως...αλλα κατι θα κανουμε...κατι πορτοκαλι σαμουραι ελπιζω να μην βρεθουν στο δρομο μου...και κατι πρασινομαυρα...μην χασω κανα φρενο η μην μπερδευτω με τους λεβιεδες....ελπιζω ελπιζω να τα καταφερω να μην χασουμε κανενα απ αυτα κατω απο κανα τακουνακι του bogger mou...ευτυχως μετα τα περσινα εχουν φαγωθει αρκετα τα τακουνια μου και ετσι ισως βρουν κανα ανταλλακτικοkatsulas wrote:Σκουλίκια έχεις ρε κουμπάρε ! Κάτσε και σε ένα μέρος !samisnow wrote:αν μενει χωρος στις συμμετοχες θελω και γω...![]()
![]()
![]()
ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ......KING RC... ΡΕΘΥΜΝΟ
Μη γρατζουνίσεις τον King ρε![]()
![]()
![]()
Ε, Ε Ερχεται ! !
Σου έχω εκπλήξεις με τη νέα σεζόν. Ένα πράγμα θα σου πω. Ελπίζω ο πρώτος αγώνας που θα τρέξω με το αγωνιστικό πλέων να είναι στη Κρήτη γιατί θέλω οκτάνια (εγώ όχι το sami![]()
)
Καλημέρα κουμπαράκι...
Και όπως λέει και ο Διαμαντής: Τι δε καταλαβαίνεις???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν λεω για Κόνιτσα γιατί δεν ξέρω αν θα έχω προλάβει να κάνω την απαραίτητη προπόνιση αλλά επιφυλάσσομαι για Αγιο Νικολα....