.
Μέρα 3η Κυριακή 02-06-2013…
Το «Σάββατο» βράδυ λοιπόν…. χαχα, (το βράδυ του Σαββάτου μετράει για τα γεγονότα της Κυριακής), είπαμε να μη πλακωθούμε στο φαί και να πάμε νωρίς για ύπνο, έτσι δεχτήκαμε την πρόταση του Πέτρου και του Γιώργου να κάτσουμε μαζί τους στο σουβλατζίδικο της πλατείας. Η παρέα ήταν μεγάλη, ο Σπύρος με τον Ιγνάτιο, τα παιδιά που κάνανε υποστήριξη στον Πέτρο, (ονόματα δε θυμάμαι)… Παίρνουμε και τις καρέκλες από το δίπλα μαγαζί, βάζουμε και ένα έξτρα τραπέζι στη μέση του δρόμου και θρονιαστήκαμε…. εγώ ο Σταύρος ο Θοδωρής και ο Κώστας
Έλα όμως που τα παιδιά είχαν παραγγείλει, ένα κάρο σαλάτες, πατάτες, τζατζίκια, φέτες κλπ κλπ και σε συνδυασμό με τις κομμένες πίτες και τα ψωμιά έχω γίνει φίδι. Έρχονται και τα δύο γύρο απ’ όλα που παρήγγειλα… άντε φάε τα τώρα … σαν καλό παιδί έφαγα τα πάντα… δεν άφησα καθόλου «δύναμη», όπως έλεγε και η μάνα μου…
και μετά απλώθηκα στην καρέκλα και προσπαθούσα να χωρέσω τη σόδα. Κάπου πήγε ο Σπύρος και γυρνάει με ένα τεράστιο κουτί, σαν τούρτα έμοιαζε, ήταν γεμάτο γαλακτομπούρεκα… - όχι Θεέ μου … - οι Ιταλοί τον έβαλαν… ξέρουν τις αδυναμίες μας!! Δεν θυμάμαι αν το χώρεσα όλο … μάλλον ναι.
-Καληνύχτα… πάω να γράψω στο fb τα νέα της μέρας…
Δεν θυμάμαι αν έβγαλα τις κάλτσες… το μόνο που θυμάμαι είναι το πνίξιμο από την αναρρόφηση στις 3,00 τα ξημερώματα. Άντε κοιμήσου μετά… 3 μαξιλάρια και μία κουβέρτα και η στάση «καθιστός» στο κρεβάτι για να τη βγάλουμε τη νύχτα… μας είχε ανάγκη ο Σταύρος ακόμα… (όχι τη βοήθεια μου, την παρουσία μου απλά… βλέπε Κουτσουμπός). Και ενώ είπαμε να κατέβουμε στις 8:00 το πρωί έχω σηκωθεί από τις 7:00 παρά και βολοδέρνω (έχει ετυμολογία, δεν ξέρω πια). Το πρωινό αυτό ξύπνημα και το γρήγορο κατέβασμα στην τραπεζαρία ήταν η ήτα μου… ήταν πολύς ο χρόνος με τις ομελέτες, για να αντέξουν οι αντιστάσεις μου… ναι κατάφερα και χλαπάκισα αρκετά αυγά πρωινιάτικα (ξέρετε… πρωί και νιάτικα).
-Αφού γα@@το το ξέρεις το έργο γιατί τρως; Η πρώτη ειδική θα πάει στη χώνεψη …
Είμαστε στην εκκίνηση και είναι η πρώτη φορά στην αγωνιστική μας καριέρα που συμφώνησα με τον Σταύρο που μου ‘πε… -Θα πάμε κρατημένα στην πρώτη που είναι σκληρή. –Διέψευσε με Σταύρο αν είναι αλλιώς … θυμάσαι άλλο αγώνα να έχω συμφωνήσει σε συγκράτηση;
Τα 30 χλμ ήταν μια ανώδυνη γρήγορη βόλτα… αποφεύγαμε και τις λακούβες… Το ότι δεν μας έφτασε ο Πέτρος με παραξένευε αλλά ο Σταύρος είχε δίκιο… δεν ήμασταν τόσο αργοί όσο μου φαινόταν. Τελικά, το κοπάνημα για 30 χλμ και το ρίσκο των ζημιών και των λάστιχων σου ‘δινε κάτι λίγο, πάνω κάτω, από ένα λεπτό…. ναι τόσο λίγη ήταν η διαφορά στους χρόνους της ειδικής, κάναμε 0:37:36. Αφού αποφύγαμε τις φθορές και τις ζημιές σ’ αυτή την ειδική άρχισα να πιστεύω στην νίκη.
Πίσω μας βέβαια … σφαζόντουσαν… 0:37:32 ο Πέτρος 0:37:16 ο Ιταλός με το 25 (δε λέω ονόματα). Και σαν από το πουθενά, έρχεται το 26 με 0:37:07 και παίρνει την ειδική… ευχάριστη έκπληξη. –Που ‘σουν εσύ;
Το ενδιαφέρον για τη δεύτερη θέση μεγάλωνε, ο Ιταλός υπολειπόταν 30 δεύτερα του Σιούτη και σίγουρα θα το κυνηγούσε…
Μπροστά στην εκκίνηση της 2ης και έχω ήδη χωνέψει (ανώδυνα…. όπως λέμε ανώδυνος τοκετός)… τώρα πλέον δεν είχα λόγο για να πάει αργά ο Σταύρος. Δεν ξέρω… αλλά μετά από τόσο καιρό μαζί, μάλλον ο ένας είναι στην σκέψη του άλλου… δεν χρειάστηκε να του πω ότι ήθελα να πάμε γρήγορα για να πάρουμε την ειδική… δεν είπαμε κουβέντα, το αφήσαμε «στον καιρό». Ο Σταύρος άρχισε να το πλασάρει όμορφα και γρήγορα και εγώ έκανα γούστο και τον ενθάρρυνα, στα ελάχιστα σκληρά κομμάτια έκοβε αλλά δεν του φαινόταν, αφού ήξερε πώς να το βάλει (θυμόταν και τις πέτρες). Του έδειξα τον ενθουσιασμό μου στις τελευταίες ευθείες στα χωράφια και αυτός ανταποκρίθηκε φτάνοντας το αμάξι στο max, 120 χλμ/h με αργά, … μου παραπονέθηκε κιόλας ότι έπρεπε να είχε τις μακριές σχέσεις στο σασμάν. Καθώς τερματίζαμε ήμουν σίγουρος (σχεδόν) ότι πήραμε την ειδική, όσο για τον αγώνα ήταν εξασφαλισμένος από την προηγούμενη ειδική.
Και πριν προλάβω να πω στο Σταύρο, –κάνε δεξιά να τους περιμένουμε, αυτός είχε ήδη τραβήξει χειρόφρενο και είχε κατέβει από τα’ αμάξι… κοιτάω τον χρόνο μας 0:51:08, 32 δεύτερα καλύτερος από το καλύτερο 2ο πέρασμα μας… μπράβο Σταύρο. Σε πολύ λίγο βλέπω τον «roadrunner» να μας πλησιάζει… καρφώνει το αμάξι μετά τον τερματισμό και πετάγεται έξω χοροπηδώντας … τα γνωστά …. «αγκαλιάζονται, φιλιούνται» …
Και μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, κι άλλη σκόνη…. ο Ιταλός είχε κολλήσει τον ιό … άλλαξε σώμα και ήρθε στην αεροπορία… του ξυπνήσαμε τα ένστικτα μάλλον… 0:51:27 ο Πέτρος, που κατέβασε 1 λεπτό τον καλύτερο χρόνο του και 0:51:15 ο Ιταλός που μάλλον σπάστηκε που είδε τον χρόνο μας… καλύτερα βέβαια που στενοχωρήθηκε αυτός γιατί αν χάναμε την τελευταία ειδική δεν θα το χώνευα… Μετά τις φιλοφρονήσεις… (ξέρετε… και συ λάμπεις Μπάμπη μου), μπαίνουμε στο αμάξι (γρήγορα γρήγορα) … μη φάμε και κανένα καπέλο στην απλή.
Το αμάξι στο bivouac και στα χέρια του Θοδωρή, … όχι τόσο για τις ζημιές παρά για το πλύσιμο… Ο Θοδωρής βέβαια μας το ‘σκασε το παραμύθι…. –Είχατε πρόβλημα με αμορτισέρ αλλά δεν σας το ανέφερα …. δεν ήταν άξιο λόγου … -χαχαχα… αυτός είναι δικός μου…. (σκέφτηκα).
Εδώ θα κάνω μια παρένθεση γιατί κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται … χαχα
-Ακούστε λοιπόν μηχανικοί μας, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά πρέπει να βρείτε από πού μπαίνει η σκόνη και να το αντιμετωπίσετε… όπου χρειάστηκε να σπινάρουμε η να πλαγιολισθήσουμε (στο 80% της διαδρομής…. αστειεύομαι) η καμπίνα έμπαζε …. (σκόνη όχι νερά) και εγώ πνιγόμουν… Μάλλον δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα σαν το Σάββατο …. Είχε έρθει ο κορεσμός.
Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν το χειροκρότημα από το σύνολο των φίλων Ιταλών καθώς περνούσα με το αμάξι για να πάω να αφήσω το track … η αξία των αντιπάλων δίνει βάρος στην νίκη σου…
Τα συγχαρητήρια μου στον Σταύρο, γιατί ήταν άψογος από μέσα, και όπως πάντα ασφαλέστατος…
Μπορεί στο Λεπάντο να τον προσέξανε όλοι, αλλά μετά από το σημερινό πιστεύω ότι καθιερώθηκε σαν ένας από τους γρήγορους. Για μένα πάντως, ο Σταύρος έχει ακόμη πολλά να δώσει, γιατί κάνει μικρά και σταθερά βήματα, σε αντίθεση με μένα που παρασύρομαι από το συναίσθημα και το ένστικτο (πράγμα βέβαια που το χει ανάγκη)… ολοκληρώνει μία μία τις πίστες με τις ελάχιστες απώλειες ζωών … τον παραδέχομαι!! Τρώει λίγο λάστιχο και λίγο τακάκι παραπάνω, βέβαια, αλλά και αυτό είναι μέσα στη βελτίωση που παίρνει…
Στα συν του αγώνα είναι και οι νέες γνωριμίες εγχώριες και αλλοδαπές. Πίστευα ότι ήμουν ο πιο σκληρός συνοδηγός, (ξέρετε…. αυτός που δεν τον τρομάζει τίποτα , που δεν κουράζεται, που μπορεί να διαβάζει και ανάσκελα, που αντέχει γενικά), πιστεύω ότι ο Γιώργος ο Μακρής είναι πολύ πιο σκύλος από μένα και του βγάζω το καπέλο… αλήθεια σε εκείνο τον 24ωρο στην Εύβοια, μέσα στην ομίχλη, εσύ ήσουν ο συνοδηγός του Σιούτη; Αν ναι, να πας σε ψυχίατρο….
Τα παιδιά του STRATEGO TEAM ο Γιώργος Κυπριανού και η Αγγελική Βαρουξή που ενώ ήρθαν από άλλο χώρο το πάλεψαν επάξια και φάνηκε με την 3η θέση που πήραν… Οι πληροφορίες μου λένε ότι τους κερδίσαμε… μάλλον θα μείνουν στο χώρο μας…
Οι Ιταλοί του χώρου είναι άτομα σαν εμάς, τους αρέσει το παιχνίδι και η παρέα… όσους γνώρισα εδώ αλλά και στο Λεπάντο ήταν γ..ώ τα παιδιά… στο παιχνίδι βέβαια ούτε τον Φώτη δε γνωρίζω… θέλω να τον σκίσω!!! και έτσι βέβαια τον τιμάω και τον σέβομαι.
Για τον τύπο του αγώνα αυτού, θέλω να πω πως δεν είναι και ότι καλύτερο για τους συνοδηγούς αλλά έχει αρκετή αδρεναλίνη και ενδιαφέρον, που με αποζημίωσε. Τα μέρη βέβαια τα ξέραμε και μας άρεσαν, ήταν σίγουρη η επιτυχία… Από ασφάλεια δε το συζητώ καν…
Να κάνω και την πρώτη μου ένσταση, ever, προς τους διοργανωτές. Δέχομαι την εκκίνηση μετά το 15 στην ειδική κατάταξης μόνο σαν fair play και φιλοξενία, γιατί όταν τον άλλο τον πιάνεις στα 11 χλμ, μάλλον έπρεπε να ξεκινήσεις πριν από αυτόν… …αυτάααα….
Εύχομαι στην BUFF, να πάνε πάντα καλά οι δουλειές, και να μας σπονσοράρει (ξένη λέξη) για πολλούς πολλούς αγώνες…
Εις το επανιδείν … και σε άλλα με υγεία… προ πάντων!"
Rally greece off Road
Re: Rally greece off Road
Άρχισε η προετοιμασία για το RALLY GREECE OFFROAD 2014 !
Εν αναμονή για την έγκριση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα το 2014 από την Επιτροπή 4x4 της ΟΜΑΕ, οργανώνουμε ROAD SHOW στο εξωτερικό και την Ελλάδα για την προώθηση του αγώνα !
Μετά το επιτυχές εγχείρημα του πρώτου αγώνα ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη προσέλευση ξένων και ελλήνων για το 2014.
Και πάλι ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν για το αγώνα αλλά πάνω από όλα τους συμμετέχοντες. Ζητήσαμε από όλα τα πληρώματα να μας στείλουν γραπτώς τι ΔΕΝ τους άρεσε και τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη για την επόμενη διοργάνωση.
Το πρώτο νεό : το RALLY GREECE OFFROAD 2014 αλλάζει τοποθεσία διεξαγωγής και μετακινείται στη Βόρεια Ελλάδα με Ειδικές Διαδρομές κλειστές στη κυκλοφορία για τη Ζ1 και ανοικτές για τις υπόλοιπες κατηγορίες (όπως πραγματοποιήθηκαν στα Καλάβρυτα).
Περισσότερα νέα σύντομα !
www.rallygreeceoffroad.gr
Εν αναμονή για την έγκριση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα το 2014 από την Επιτροπή 4x4 της ΟΜΑΕ, οργανώνουμε ROAD SHOW στο εξωτερικό και την Ελλάδα για την προώθηση του αγώνα !
Μετά το επιτυχές εγχείρημα του πρώτου αγώνα ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη προσέλευση ξένων και ελλήνων για το 2014.
Και πάλι ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν για το αγώνα αλλά πάνω από όλα τους συμμετέχοντες. Ζητήσαμε από όλα τα πληρώματα να μας στείλουν γραπτώς τι ΔΕΝ τους άρεσε και τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη για την επόμενη διοργάνωση.
Το πρώτο νεό : το RALLY GREECE OFFROAD 2014 αλλάζει τοποθεσία διεξαγωγής και μετακινείται στη Βόρεια Ελλάδα με Ειδικές Διαδρομές κλειστές στη κυκλοφορία για τη Ζ1 και ανοικτές για τις υπόλοιπες κατηγορίες (όπως πραγματοποιήθηκαν στα Καλάβρυτα).
Περισσότερα νέα σύντομα !
www.atlasteam.gr
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
η εξοδος των ιταλων απο την καμερα του τακη κολλια.
Οι πρώτες σκέψεις και σχεδιασμοί για το RALLY GREECE OFFROAD 2014.
O Αγώνας μετακομίζει στη Δυτική Ελλάδα ώστε οι ξένοι συμμετέχοντες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν σαν λιμάνι άφιξης-αναχώρησης την Ηγουμενίτσα.
Η μεταφορά αυτή δίνει στην Οργανωτική Επιτροπή το πλεονέκτημα να μπορεί να σχεδιάσει τον αγώνα με 3 πλήρεις ημέρες αγώνα καθώς τα πλοία από Ιταλία έρχονται την Παρασκευή πρωινές ώρες (8:30-9:00) και αναχωρούν τη Κυριακή αργά το βράδυ (11:30-12:00). Οπότε έχουμε 3 γεμάτες ημέρες να αξιοποιήσουμε …… πρόκληση !
Για τους έλληνες συμμετέχοντες καταβάλλεται από τώρα προσπάθεια να υπάρξει χορηγός που θα αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς των αγωνιστικών αυτοκινήτων με αυτοκινητάμαξα.
Επιδίωξη μας είναι όλοι οι αγωνιζόμενοι, η Οργάνωση, τα Service, κλπ να φιλοξενηθούμε σε ένα ξενοδοχείο με το Service Park να είναι πολύ κοντά (ιδανικά στο χώρο parking του ξενοδοχείου). Κύριο πλεονέκτημα τέτοιας λύσης η γρήγορη διευθέτηση οργανωτικών θεμάτων και η δημιουργία κλίματος «όλοι μία παρέα».
Θέλουμε όλες τις ημέρες να τελειώνουμε σχετικά νωρίς τον αγώνα (κατά τις 6-6:30 το απόγευμα) ώστε να υπάρχει χρόνος χαλάρωσης και γνωριμίας όλων μεταξύ μας.
Τα συνολικά χιλιόμετρα Ειδικών Διαδρομών για τη κατηγορία Ζ1 σχεδιάζονται έτσι ώστε να πλησιάσουν τα 370-380 χιλιόμετρα ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα να μη ξεπεράσει 750 χιλιόμετρα, ειδικά με το ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας.
Σαν πρόγραμμα έχουμε στο νου μας :
Παρασκευή : Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο για όλους τους συμμετέχοντες κατά τις 1:30-2:00 το μεσημέρι και μετά ενημέρωση αγωνιζομένων και διεξαγωγή 2 Ειδικών Διαδρομών (διαφορετικές μεταξύ τους) με συνολικό μήκος περί τα 80 χιλιόμετρα.
Σάββατο : Ξεκίνημα του αγώνα νωρίς και κάνουμε 3 Ειδικές Διαδρομές (διαφορετικές από αυτές της Παρασκευής) και συνολικά σχεδόν 170 χιλιόμετρα.
Κυριακή : Πάλι ξεκίνημα από νωρίς και σχεδιάζουμε άλλες 3 Ειδικές Διαδρομές με συνολικό μήκος σχεδόν 120 χιλιόμετρα. Αφήνουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τη απονομή και να γιορτάσουμε τη λήξη του αγώνα χωρίς να τρέχουμε να προλάβουμε το καράβι !
Στόχος μας οι Ειδικές Διαδρομές να είναι συνολικά 8-9 και διαφορετικές μεταξύ τους κατά το δυνατό, και πάντα κλειστές στη κυκλοφορία για τη κατηγορία Ζ1.
Τέλος για τη προώθηση του RALLY GREECE OFFROAD 2014 ήδη έχουμε οργανώσει, από το προσεχή φθινόπωρο, ROADSHOW στο εξωτερικό με την αμέριστη βοήθεια των ξένων promoters μας, σε σημαντικά event 4x4.
Επανερχόμαστε λοιπόν για το 2014 με πολύ όρεξη, με κατανόηση και απαλοιφή λαθών και παραλήψεων του 2013, και υποσχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να ανεβάσουμε το επίπεδο της Οργάνωσης ακόμη πιο ψηλά ώστε να ευχαριστηθούν ένα αγώνα ασφαλή με μεγάλες οδηγικές προκλήσεις !
O Αγώνας μετακομίζει στη Δυτική Ελλάδα ώστε οι ξένοι συμμετέχοντες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν σαν λιμάνι άφιξης-αναχώρησης την Ηγουμενίτσα.
Η μεταφορά αυτή δίνει στην Οργανωτική Επιτροπή το πλεονέκτημα να μπορεί να σχεδιάσει τον αγώνα με 3 πλήρεις ημέρες αγώνα καθώς τα πλοία από Ιταλία έρχονται την Παρασκευή πρωινές ώρες (8:30-9:00) και αναχωρούν τη Κυριακή αργά το βράδυ (11:30-12:00). Οπότε έχουμε 3 γεμάτες ημέρες να αξιοποιήσουμε …… πρόκληση !
Για τους έλληνες συμμετέχοντες καταβάλλεται από τώρα προσπάθεια να υπάρξει χορηγός που θα αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς των αγωνιστικών αυτοκινήτων με αυτοκινητάμαξα.
Επιδίωξη μας είναι όλοι οι αγωνιζόμενοι, η Οργάνωση, τα Service, κλπ να φιλοξενηθούμε σε ένα ξενοδοχείο με το Service Park να είναι πολύ κοντά (ιδανικά στο χώρο parking του ξενοδοχείου). Κύριο πλεονέκτημα τέτοιας λύσης η γρήγορη διευθέτηση οργανωτικών θεμάτων και η δημιουργία κλίματος «όλοι μία παρέα».
Θέλουμε όλες τις ημέρες να τελειώνουμε σχετικά νωρίς τον αγώνα (κατά τις 6-6:30 το απόγευμα) ώστε να υπάρχει χρόνος χαλάρωσης και γνωριμίας όλων μεταξύ μας.
Τα συνολικά χιλιόμετρα Ειδικών Διαδρομών για τη κατηγορία Ζ1 σχεδιάζονται έτσι ώστε να πλησιάσουν τα 370-380 χιλιόμετρα ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα να μη ξεπεράσει 750 χιλιόμετρα, ειδικά με το ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας.
Σαν πρόγραμμα έχουμε στο νου μας :
Παρασκευή : Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο για όλους τους συμμετέχοντες κατά τις 1:30-2:00 το μεσημέρι και μετά ενημέρωση αγωνιζομένων και διεξαγωγή 2 Ειδικών Διαδρομών (διαφορετικές μεταξύ τους) με συνολικό μήκος περί τα 80 χιλιόμετρα.
Σάββατο : Ξεκίνημα του αγώνα νωρίς και κάνουμε 3 Ειδικές Διαδρομές (διαφορετικές από αυτές της Παρασκευής) και συνολικά σχεδόν 170 χιλιόμετρα.
Κυριακή : Πάλι ξεκίνημα από νωρίς και σχεδιάζουμε άλλες 3 Ειδικές Διαδρομές με συνολικό μήκος σχεδόν 120 χιλιόμετρα. Αφήνουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τη απονομή και να γιορτάσουμε τη λήξη του αγώνα χωρίς να τρέχουμε να προλάβουμε το καράβι !
Στόχος μας οι Ειδικές Διαδρομές να είναι συνολικά 8-9 και διαφορετικές μεταξύ τους κατά το δυνατό, και πάντα κλειστές στη κυκλοφορία για τη κατηγορία Ζ1.
Τέλος για τη προώθηση του RALLY GREECE OFFROAD 2014 ήδη έχουμε οργανώσει, από το προσεχή φθινόπωρο, ROADSHOW στο εξωτερικό με την αμέριστη βοήθεια των ξένων promoters μας, σε σημαντικά event 4x4.
Επανερχόμαστε λοιπόν για το 2014 με πολύ όρεξη, με κατανόηση και απαλοιφή λαθών και παραλήψεων του 2013, και υποσχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να ανεβάσουμε το επίπεδο της Οργάνωσης ακόμη πιο ψηλά ώστε να ευχαριστηθούν ένα αγώνα ασφαλή με μεγάλες οδηγικές προκλήσεις !
www.atlasteam.gr
O νικητής του RALLY GREECE OFFROAD 2013 Σταύρος Δημητριάδης σε στιγμές κεφιού πίσω από τιμόνι του PAJERO V6 3.5 !
http://www.youtube.com/watch?v=O9T2EJjr ... 2_OWBVMGaA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9T2EJjr ... 2_OWBVMGaA[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=O9T2EJjr ... 2_OWBVMGaA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9T2EJjr ... 2_OWBVMGaA[/youtube]
www.atlasteam.gr
Το RALLY GREECE OFFROAD ξεκινά το Promo-Tour από την Ιταλία !
Θα είμαστε παρόντες στη πιο σημαντική έκθεση 4x4 της Ιταλίας που πραγματοποιείται στη περιοχή της Carrara από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2013.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε το Stand μας και να ενημερωθείτε για το RALLY GREECE OFFROAD 2014 !
Περισσότερα και στο Facebook :
https://www.facebook.com/groups/109469502572690/
Θα είμαστε παρόντες στη πιο σημαντική έκθεση 4x4 της Ιταλίας που πραγματοποιείται στη περιοχή της Carrara από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2013.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε το Stand μας και να ενημερωθείτε για το RALLY GREECE OFFROAD 2014 !
Περισσότερα και στο Facebook :
www.atlasteam.gr
Το group του RALLY GREECE OFFROAD στο Facebook αριθμεί σχεδόν 1800 μέλη και αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς.
Γίνετε και εσείς μέλη της ομάδας μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι γρήγορα και έγκυρα για όλα τα νέα του RALLY GREECE OFFROAD που θα διεξαχθεί το 2014 στη Βορειοδυτική Ελλάδα !
Ο σύνδεσμος για το group μας στο Facebook είναι :
Σύντομα και το πλήρως ανανεωμένο επίσημο site του RALLY GREECE OFFROAD 2014 !
RALLY GREECE OFFROAD
See you there !
Γίνετε και εσείς μέλη της ομάδας μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι γρήγορα και έγκυρα για όλα τα νέα του RALLY GREECE OFFROAD που θα διεξαχθεί το 2014 στη Βορειοδυτική Ελλάδα !
Σύντομα και το πλήρως ανανεωμένο επίσημο site του RALLY GREECE OFFROAD 2014 !
RALLY GREECE OFFROAD
See you there !
www.atlasteam.gr
Το site του αγώνα για το 2014 είναι από σήμερα σε λειτουργία ! Επισκεφθείτε το για χρήσιμες πληροφορίες και ανανεωμένες ειδήσεις.
http://www.rallygreeceoffroad.gr
RALLY GREECE OFFROAD
See you there !
http://www.rallygreeceoffroad.gr
RALLY GREECE OFFROAD
See you there !
www.atlasteam.gr
-
Σε κάποια σημεία το λογότυπο σας είναι πιστό και κακό αντίγραφο του λογότυπου του Hellas Rally Raid 2014.
Ελπιζω να επιδείξετε την απαράιτητη σοβαρότητα το συντομότερο και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σύντομα.
Φιλικά Μελέτης
Ελπιζω να επιδείξετε την απαράιτητη σοβαρότητα το συντομότερο και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σύντομα.
Φιλικά Μελέτης
Καλησπέρα Σταμάτη,HellasRally wrote:Σε κάποια σημεία το λογότυπο σας είναι πιστό και κακό αντίγραφο του λογότυπου του Hellas Rally Raid 2014.
Φιλικά Μελέτης
Το λογότυπο του Hellas Rally το 2013 ήταν σε αποχρώσεις του καφέ και λευκού. Το 2013 το λογότυπο του δικού μας αγώνα ήταν σε λευκό και θαλασσί. Το 2014 το δικό μας συνεχίζει στις ίδιες αποχρώσεις και το ίδιο λογότυπο. Το 2014 το δικό σας λογότυπο ήρθε στις δικές μας αποχρώσεις, δηλαδή από καφέ-λευκό σε θαλασσί-λευκό. Δεν νομίζω ότι από τη μεριά μας χρειάζονται κάποιες αλλαγές.
Φιλικά,
Κώστας Θεολόγης
www.atlasteam.gr