aggas μεσα ειμαι....ιαπωνικο μεν αλλα θα το πιω και αυτο το φαρμακι.....χαχαχαχαχα!!!!!THAAANNNNNXXXXXXaggas wrote:Εγώ έβαλα την καλή διάθεση να σε πάρω αλλά εσύ απ' ότι φαίνετε προτιμάς τα σίγουρα....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

aggas μεσα ειμαι....ιαπωνικο μεν αλλα θα το πιω και αυτο το φαρμακι.....χαχαχαχαχα!!!!!THAAANNNNNXXXXXXaggas wrote:Εγώ έβαλα την καλή διάθεση να σε πάρω αλλά εσύ απ' ότι φαίνετε προτιμάς τα σίγουρα....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταλαβες για ποια μουσικη λεει ο Προεδρος...antonisxj wrote:...αλλά θα πρέπει να ανεχτείς τη μουσική που παίζει στ'αμάξι μου...
Καλα ρε τι πεζος που εισαι!!!!St. Tselios wrote:Καταλαβες για ποια μουσικη λεει ο Προεδρος...antonisxj wrote:...αλλά θα πρέπει να ανεχτείς τη μουσική που παίζει στ'αμάξι μου...
Ειναι σαν να στεκεσαι σε μια μαντρα με σκραπ και ακους συνεχεια την πρεσα να λιωνει - συμπιεζει τα παλιοσιδερα...
Και μετα ο Προεδρος θα λεει οτι ακουει heavy.............metal...![]()
![]()
Ναι,ναι, ετσι!!!antonisxj wrote: είμαι ο "δεν σπάω, δεν χαλάω" πάρτετο χαμπάρι ρέέέέ!
Η μελωδία της χαράς θα συμπληρώσω εγώXJ ''The Doctor'' wrote:.
Εννοει τον ΗΧΟ του μαζουτοκινητηρα του!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:Η μελωδία της χαράς θα συμπληρώσω εγώXJ ''The Doctor'' wrote:.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζηλεύετε ρε το ζωντανό ήχο του ντίζελ που μαρτυρά απερίγραπτες ροπές!!!!!!XJ ''The Doctor'' wrote:aggas wrote:Η μελωδία της χαράς θα συμπληρώσω εγώXJ ''The Doctor'' wrote:.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ''μελωδια'' της συμφορας καλυτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()