EXTREME ΒΟΛΤΑ CLUB OF KAVALA 4X4

teo4wd

Re: EXTREME ΒΟΛΤΑ CLUB OF KAVALA 4X4

Post by teo4wd »

Δεν θέλουμε να γίνετε ούτε καλοί αλλά ούτε και κακοί άλλωστε ξέρετε ότι σας έχουμε ιδιαίτεροι συμπάθεια……………..
αυτοί που μάλλον έπρεπε να παρακαλάμε να αλλάξουν ημερομηνία είναι οι βούλγαροι .

Αρχικά κάναμε την κίνηση (που ίσως δεν έπρεπε) για να μη σας χαλάσουμε ………να έρθετε και εδώ αλλά να πάτε και εκεί………..
μας την έκαναν και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί ήθελα και εγώ να πάω με τον Αθανασιάδη να τρέξουμε.

Τώρα όσον αφορά τη σκόνη εκτός από 3 – 4 χιλιομ. Χωματόδρομου, όλα τα άλλα είναι ρέματα και διαδρομές μέσα στα δένδρα
και εκτός αυτό στην ΚΑΒΑΛΑ λες να έχει σκόνη και εκεί όχι ????????

Τώρα ο κάθε ένας ας κάνει της επιλογές του φυσικά χωρίς παρεξήγηση
Νομίζω αλλαγή ημερομηνίας δεν θα ξανά παίξει εκτός αν το ζητήσετε όλοι μηδενός εξαιρουμένου
όσοι ήταν να έρθετε φυσικά .

Μη κάνουμε το χατίρι 5 αυτοκίνητων και χαλάσουμε των 20……..

Με αγάπη :D :D :D :D
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ

Post by ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ »

Χωρις παρεξηγηση καντε οπως καταλαβαινετε, εγω την αποψη μου την ειπα ;) OVER.
sonixthessaloniki

Post by sonixthessaloniki »

επιτελους πηρατε την αποφαση! ;)
ο καθενας ας κανει το προγραμα του!η θεσσαλονικη θα ειναι εκει και η παρεα και να λυπουν 5 αμαξια παλι θα ειναι πολυ μεγαλη ;) ;) :)
..:: Τeam Spider Thessaloniki ::..
panjo

Post by panjo »

Το ποσό συμμετοχής (φαγητό) είναι 15ευρώ το άτομο.

Κάντε έλεγχο στα αυτοκίνητά σας (πχ εργάτη) και μην ξεχάσετε ρεζέρβα και εξοπλισμό, ιμάντες ναυτικά κλπ.

Όλα γίνονται βάση ΚΟΚ είναι βόλτα και όχι αγώνας και ο καθένας φέρει ευθύνη για το όχημά του, τα υπόλοιπα τα γνωρίζεται...

Σεβασμό στη φύση, όχι ταρζανιές σε λάθος μέρη και φυσικά οχι σκουπίδια, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε αλλά πρέπει να το αναφέρω.

Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης τα μέλη του συλλόγου θα φροντίσουν το όχημα να βγει στην άσφαλτο και σύντομα θα σας κοινοποιήσουμε (αν τα θέλετε) τηλέφωνα από εξπρες σερβις και συνεργείου φιλικό προς το σύλλογο που θα είναι standby για τυχόν μικρο-χοντροεπιδιορθώσεις.

Ο σύλλογος διαθέτει πλήρες φαρμακείο που πραγματικά έχει τα πάντα για εγκαύματα τσιμπήματα κλπ, μόνο αναφέρω ότι κόστισε πάνω από 300ευρώ.

Το βράδυ του Σαββάτου θα έχει ψύχρα, εκτός από τις σκηνές πάρτε κανα ρούχο γιατί ίσως ένα φλις να μην φτάνει.

Επικοινωνίες CB 8 & VHF 49500

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα αναρτηθεί σύντομα (εκκίνησης, διανυκτέρευση, ωράρια). Απλά αναφέρω ότι όσοι έχουν αμάξια σε τρειλερ, θα υπάρχει χώρος που θα μπορούν να τα αφήσουν, απλά πρέπει να έρθουν 1 ώρα νωρίτερα για να μην έχουμε καθυστερήσεις.

:!: :!: :!: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ (θέλουμε να πάρουμε προσφορές για φαγητα-ποτά)

θα περάσουμε φίνα :lol:
panjo

Post by panjo »

panjo wrote: Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης τα μέλη του συλλόγου θα φροντίσουν το όχημα να βγει στην άσφαλτο και σύντομα θα σας κοινοποιήσουμε (αν τα θέλετε) τηλέφωνα από εξπρες σερβις και συνεργείου φιλικό προς το σύλλογο που θα είναι standby για τυχόν μικρο-χοντροεπιδιορθώσεις.
Το τηλέφωνο για συνεργείο είναι 6972924284 και ο έμπειρος μάστορας λέγεται Σάκης, θα είναι διαθέσιμος όλο το Σάββατο.
Για οδική βοήθεια τηλέφωνα υπάρχουν και οι τιμές είναι στάνταρ, μιλάμε με κάποιον και αν μας κάνει καλύτερη τιμή θα σας δώσουμε το τηλ. επι τόπου. Αχρείαστα να είναι και τα δύο. Σύντομα με το πρόγραμμα
teo4wd

Post by teo4wd »

τι φοβερηεις τους ανθρωπους βολτα θα παμε
δε θα παθει κανεις τιποτα εκ πειρας
εκτος αν φατε τοσο πολυ η πιειτε πολυ χαχαχχα
CLUB 4X4 KAVALA

panjo

Post by panjo »

Γι'αυτούς που έχουν αγροτικά mitsubishi τα γράφω αν και βασικά τηλ από λαμαρινά ξέχασα :lol: :lol: :lol:
teo4wd

Post by teo4wd »

Αχ χρυσό μου ο Μήτσος έβγαλε και πόσους αγώνες trophy,trial και ακόμη ζει
και βασιλεύει το παλιο jimny σου που μόλις είδε τον αγώνα σκόρπισε
πριν μπει και ακόμη με ενέσεις είναι χαχαχα :D :D :D
CLUB 4X4 KAVALA

panjo

Post by panjo »

Πριν από 10 χρόνια, για να δούμε αν θυμούνται κάποιοι...
Attachments
Dscf0142.jpg
Dscf0142.jpg (323.04 KiB) Viewed 3779 times
Andreas

Post by Andreas »

H πρώτη extreme βόλτα που είχα κάνει με snow terrain λαστιχο
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”