Evros Adventure Trophy 2013 !
Re: Evros Adventure Trophy 2013 !
Μας φτιάξατε την μέρα μπράβο παιδιά......να ετοιμαζόμαστε........(Ματζουρααααα)....σφίξου....
Με την ΕΛΠΑ τι γίνεται....?????????????????
Με την ΕΛΠΑ τι γίνεται....?????????????????
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
-
Τα ποδια μου ετοιμα ειναι
Το αμαξι μου δν βλεπω να ερχετε χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το αμαξι μου δν βλεπω να ερχετε χαχαχαχαχαχαχαχαχα
M. Dimitris Action4X4club
Ουτε το δικο μου......χαχαχαχχαχαχχα.......μετα την πατρα θα ερθει κατευθειαν επανω.....
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
-
με τα ποδια θα παμε εμεις.......
καμια παραταση στην ημερομηνια για τα λεφτα της συμμετοχης θα υπαρξει.....?????
-
Μάλλον δεν έχω γίνει αντιληπτός ή τα μαθηματικά σας αποπροσανατολίζουν ...blacklimit_orest wrote:με τα ποδια θα παμε εμεις...

Αν ως το τέλος του μήνα δεν έχουμε τις πληρωμές ή έστω της προκαταβολές , μετά από τηλεφωνική συνεννόηση , μάλλον δεν μπορούμε να συνεχίσουμε !
Μας το ζητήσαμε και θα το κάνουμε ! κάντε κι εσείς αυτό που πρέπει στην ώρα του !

evrosadventuretrophy wrote:Παρακαλούμε όσους έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στην λίστα να την επικυρώσουν καταθέτωντας στον λογαριασμό μας το χρηματικό ποσό που εχει οριστεί ως το τέλος Φεβρουαρίου .
O αριθμός λογαριασμού της Λέσχης είναι: 921-002101-165939 ALPHA BANK την απόδειξη πληρωμής που θα πάρετε από την τράπεζα την στέλνετε με FAX στο 2552028787 .Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το 6937026677 κος Ράπτης ή 6944617710 κος Δημητριάδης .
Όποιος δεν δίνατε να καλύψει ολόκληρο το ποσό μέχρι το τέλος του μήνα , καλό θα ήταν να επικοινωνήσει με εμάς στα ποιο πάνω τηλέφωνα .
Θεωρούμε επικυρωμένες της συμμετοχές που έχουν καταθέσει το αντίτιμο ή και μέρος αυτού ως της 28-2-2013.
Εμπιστευόμαστε τον λόγο σας και απο σήμερα κι όλας , ήμαστε στο βουνό !
Σας περιμένουμε !![]()
![]()
Ex ει δίκιο ο συγγραφέας
αλά μήπως το σκεφτείτε καλύτερα να πάρετε σε είδος μπράβο έτσι έτσι έτσι....ΕΛΑ ΑΡΗ ΘΕΛΩ ΜΠΑΝΑΝΑ

Μπανάνες τέλος !Kritikos wrote:Ex ει δίκιο ο συγγραφέαςαλά μήπως το σκεφτείτε καλύτερα να πάρετε σε είδος μπράβο έτσι έτσι έτσι....ΕΛΑ ΑΡΗ ΘΕΛΩ ΜΠΑΝΑΝΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Έχω μια κολοκύθα ! σου κάνει ?

-
evrosadventuretrophy wrote:Μάλλον δεν έχω γίνει αντιληπτός ή τα μαθηματικά σας αποπροσανατολίζουν ...blacklimit_orest wrote:με τα ποδια θα παμε εμεις...
καμια παραταση στην ημερομηνια για τα λεφτα της συμμετοχης θα υπαρξει.....?????![]()
Αν ως το τέλος του μήνα δεν έχουμε τις πληρωμές ή έστω της προκαταβολές , μετά από τηλεφωνική συνεννόηση , μάλλον δεν μπορούμε να συνεχίσουμε !
Μας το ζητήσαμε και θα το κάνουμε ! κάντε κι εσείς αυτό που πρέπει στην ώρα του !![]()
evrosadventuretrophy wrote:Παρακαλούμε όσους έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στην λίστα να την επικυρώσουν καταθέτωντας στον λογαριασμό μας το χρηματικό ποσό που εχει οριστεί ως το τέλος Φεβρουαρίου .
O αριθμός λογαριασμού της Λέσχης είναι: 921-002101-165939 ALPHA BANK την απόδειξη πληρωμής που θα πάρετε από την τράπεζα την στέλνετε με FAX στο 2552028787 .Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το 6937026677 κος Ράπτης ή 6944617710 κος Δημητριάδης .
Όποιος δεν δίνατε να καλύψει ολόκληρο το ποσό μέχρι το τέλος του μήνα , καλό θα ήταν να επικοινωνήσει με εμάς στα ποιο πάνω τηλέφωνα .
Θεωρούμε επικυρωμένες της συμμετοχές που έχουν καταθέσει το αντίτιμο ή και μέρος αυτού ως της 28-2-2013.
Εμπιστευόμαστε τον λόγο σας και απο σήμερα κι όλας , ήμαστε στο βουνό !
Σας περιμένουμε !![]()
![]()
καλα ντε μην μαλωνετε
απλα το τελος του μηνα ειναι σε 3 μερες για αυτο το ειπα......

50 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 100 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ........

ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
μεσααααα αχχαχαχαINDIANOS wrote:50 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 100 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()