KALH EPITYXIA FILOI MOU KAI NA EXETE ENA SUPER AGONA
PERIMENW POLLA VIDEAKIA
5o WILD TERRAIN KOS
Re: 5o WILD TERRAIN KOS
VALAWRAS
TOULAXISTON GIA FETOS THA EIMAI APO TIN THESI TOU THEATI KAI DUSTUXWS DEN THA MPORW NA EIMAI MAZI SASteam xtrackmbarlos wrote:KALH EPITYXIA FILOI MOU KAI NA EXETE ENA SUPER AGONA
PERIMENW POLLA VIDEAKIA
VALAWRAS
Πως πανε οι ετοιμασιες?
Εχουμε καμια φωτο απο τις ειδικες?
Εχουμε καμια φωτο απο τις ειδικες?
Φίλε Πάνο οι ετοιμασίες πάνε πολύ καλά θα έλεγα. Τα εμπόδια όσο πάνε και δυσκολεύουν λόγο της βροχής οπότε έχουμε ένα καλό σύμμαχο. Για τις φωτογραφίες που λες τις κρατάμε για έκπληξη.
Για τους φίλους από Πάτρα σίγουρα θα είναι μια σημαντική απώλεια για των αγώνα μας αλλά να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο και καλή επιτυχία στον δικό τους(ίσως και να τα πούμε από κοντά)
Για το φίλο που ρώτησε για τα δρομολόγια και τις ώρες , συνήθως ταξιδεύουμε με BLUE STAR και κάνει περίπου στις 10 ώρες, ελπίζουμε να σε δούμε.
Μείνετε συντονισμένη έρχονται τα καλύτερα.
Για τους φίλους από Πάτρα σίγουρα θα είναι μια σημαντική απώλεια για των αγώνα μας αλλά να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο και καλή επιτυχία στον δικό τους(ίσως και να τα πούμε από κοντά)
Για το φίλο που ρώτησε για τα δρομολόγια και τις ώρες , συνήθως ταξιδεύουμε με BLUE STAR και κάνει περίπου στις 10 ώρες, ελπίζουμε να σε δούμε.
Μείνετε συντονισμένη έρχονται τα καλύτερα.
Βαλτε και καμια στεναδουρα,μπας και στριμωξουμε τον Ψιστακη,γιατι αλλιως δεν παλευεται...

Εγώ λέω να βάλουμε ένα κομμάτι με πολύ νερό για να δροσιστεί το παιδί
Δεν τον πιανει το νερο αυτον...lr90 wrote:Εγώ λέω να βάλουμε ένα κομμάτι με πολύ νερό για να δροσιστεί το παιδί
Πρεπει να γεμισετε καμια λακουβα με ρακη...και παλι δεν ξερω αν φτανει!

Aυτο να εισαι σιγουρος οτι δε θα τον χαλασει καθολου φιλε....ισα ισαpanos110 wrote:Δεν τον πιανει το νερο αυτον...lr90 wrote:Εγώ λέω να βάλουμε ένα κομμάτι με πολύ νερό για να δροσιστεί το παιδί
Πρεπει να γεμισετε καμια λακουβα με ρακη...και παλι δεν ξερω αν φτανει!![]()
![]()

Εγώ λέω για δυο-τρεις λακκούβες. Περιμένουμε κόσμο.
AKOYEI H KΡHTH????????
AKOYEI H KΡHTH????????
karman wrote:Εγώ λέω για δυο-τρεις λακκούβες. Περιμένουμε κόσμο.
AKOYEI H KΡHTH????????