quinda wrote:Φωτο του ΑΛΕΞΕΛΗ δεν βρηκα......μαλλον δεν εμπαινε στα εμποδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε καραμητρο ειναι τυχαιο !!!! ειδες που στα λεω ,μετα λες γιατι σε βριζω,δεν θελεις να εμφανιζονται φωτογραφιες μου γιατι ζηλευεις το αυτοκινητο μου και ειμαι σιγουρος οτι εχεις βαλει το χερακι σου σε αυτο θα μου πεις εμενα οτι δεν εμπαινα στα εμποδια ,γερομπισμπικη !!!!! να ξερεις ο Θεουλης τα βλεπει αυτα που κανεις και θα στο αντοποδωσει !!!
απαιτω να εμφανισεις ολες τις φωτογραφιες με το αυτοκινητο μου !!! [/quote]
Ρε βρισε με οσο θελεις....με φτιαχνεις δεν το καταλαβαινεις!!!!!Αλλα το γερομπισμπικης παρτο πισω...χαχαχα!!!!Δεν λες τον κοσμο οτι μου ριχνεις καμια δεκαρια χρονακια...!!!!
Και το Θεουλη αστον ησυχο....ειμαι σιγουρος με τα wrangler ειναι...!!!!
Παιδια κανονιστε κατι να ξαναβρεθουμε....το χρειαζομαστε!!!!!!!!
Ηταν κάτι που το ζητούσε ο κόσμος εδώ κι ενα χρόνο.
Οι 2 προηγούμενες δραστηριότητες είχαν μεγάλη συμμετοχή αλλά ήταν πολύ light για τα φτιαγμένα αυτοκίνητα. Αφού δεν μας έδωσαν αγώνα για το 2012 κάντε κάτι άλλο ψιθύριζαν οι παρέες .
Για να πετύχη ένα εγχειρημα που γίνετε πρώτη φορά(απο τον ΣΤΕΒΕ για να μην παρεξηγηθούμε) χρειάζετε καλο σχεδιασμό, άτομα που θα ασχοληθούν και λίγη τύχη γιατί είναι αδύνατον να προβλευθούν τα πάντα που μπορουν να συμβούν.
Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, ο σχεδιασμός ήταν σχετικά καλός, με πιο σημαντικό λάθος το Κυριακάτικο φαγητό που ήταν μακριά και αναγκαστηκαν τα αυτοκίνητα να κάνουν άδικα 20 χλμ παραπάνω, ενω θα μπορούσε να γίνει κάπου πιο κοντά έτσι ώστε να κερδίσουμε και χρόνο και χλμ. Είναι κάτι που το καταγράψαμε και στο επόμενο θα διορθωθεί.
Εκει που πρέπει να μείνουμε είναι σ αυτούς που βοήθησαν για να γίνει όλο αυτό και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα.
Η ψυχή του όλου πράγματος απο την πρώτη στιγμή ήταν ο Χάρις και ο Μιχάλης. Φρόντισαν για τα πάντα, από το κάλεσμα των συμμετεχόντων μέχρι το πέρασμα των διαδρομών για να ήμαστε σίγουροι ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Χωρίς αυτούς η δραστηριότητα απλά δεν θα γίνονταν.
Πέρα απο τους 2 πρέπει να ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στην υλοποίηση: Τον Κωσταντίνο, τον Ιωσήφ, τον Θεόφιλο, τον Πέτρο, τον Παναγιώτη, το Βασίλη, τον Απόστολο, και τον Ζαχαρία.
Να ευχαριστήσουμε τους νεαρούς κριτές μας Φίλιππο, Γιάννη, Δημήτρη και Παναγιώτη που χθές παρουσιάστηκε στο μεγάλο πεύκο, του ευχόμαστε καλή θητεία στα κομάντα.
Να ευχαριστήσουμε αυτούς που προσέφεραν κάποια πράγματα που διαφορετικά θα έπρεπε να τα αγοράσουμε:
Τους αδερφούς Κούκη ‘Παντοπωλείο τα Γρεββενά’ προσέφεραν το τυρί που φάγαμε το Σάββατο
Το Ιχθυοπωλείο ‘Καπετάν Ζέπος’ που προσέφερε τον καπνιστό σολωμό που έφαγαν όσοι έμειναν το βράδυ στο καταφύγιο με το ουισκάκι
Το Ζαχαρία Νεφελούδη που προσέφερε τα κάρβουνα για το ψήσιμο και όλα τα ψωμιά
Το Μιχάλη που προσέφερε τις ρετσίνες.
Τέλος θα κλείσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων στον ΣΤΕΒΕ σε όλους εσάς που ήρθατε απο κοντά ή απο μακριά και τιμήσατε την εκδήλωσή μας, μην υπολογίζοντας τα έξοδα σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους.
Με αυτό που καταφέραμε, οργανωτές & συμμετέχοντες το Σαββατοκύριακο που πέρασε δείξαμε ότι εμείς οι Ελληνες πάντα καταφέρνουμε και βρίσκουμε τον τρόπο όσο κι αν μας ζορίζουν.