ΠΡΩΤΗ EXTREME ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

quinda

Re: ΠΡΩΤΗ EXTREME ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Post by quinda »

Aπο πλευρας μου να πω ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους που ηρθαν απο τοσο μακρια για μια απλη βολτα,μια γνωριμια,μια συναντηση στη Θεσσαλονικη τετοια εποχη....πραγματικα,για οσους δεν γνωριζα εως το Σαββατο και δεν ειχα ξανασυναντησει,νιωθω οτι εχανα!!!!Ειναι ολοι τους γαμω τα παιδια.....
Ελπιζω να βρεθουμε παλι το συντομοτερο...!!!!
Βαζω καποιες φωτο που μου εστειλαν για πρωτη γευση...αλλα στο fb!!!!
Θα ανεβουν και δω πολλες οπως και βιντεο....

Φωτο του ΑΛΕΞΕΛΗ δεν βρηκα......μαλλον δεν εμπαινε στα εμποδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.facebook.com/charisis.kafter ... 759&type=1
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
thomas

Post by thomas »

Ευχαριστουμε πολυ. Εισασταν αψογοι και πολυ φιλοξενοι.
Καλη επιτυχια και στις υπολοιπες δραστηριοτητες σας.
Εις το Επανιδειν σε αναλογη εκδηλωση.
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
xeilas

Post by xeilas »

Και απο Διδυμοτειχο.. Συγχαρητηρια στο στεβε κ σε ολους οσους βοηθησαν να γινει αυτη η υπεροχη βολτα με την φοβερη ατμοσφαιρα.
Χιλια ευχαριστω στο Χαρη και Κωσταντινο που μου βρηκαν ιμαντες το σαββατο και στο παλικαρι που με βοηθησε να τους περασω πριν απο την εκκινηση χωρις αυτους θα εχανα ολο το χαβαλε.
Ελπιζω συντομα να ξαναβρεθουμε και να ξεφυγουμε απο. . . . . . .
K.Stylianos Action4X4club
blacklimit_orest

Post by blacklimit_orest »

κυριοι απο οτι καταλαβατε απο την σιωπη ολων
δεν ειναι οτι δεν μας αρεσε κατι
αλλα δεν μπορουμε να βρουμε λογια για να περιγραψουμε το Σαββατοκυριακο που οργανωσατε για εμας ωστε να περασουμε καλα

ευχαριστουμε πολυ για ολα και σιγουρα δεν θα ξεχαστει μια τετοια εμπειρια
ευχομαι να υπαρχει και συνεχεια σε τετοιους ειδους εκδηλωσεις και ελπιζω να ειμαστε παρων και παλι
M. Dimitris Action4X4club
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Καταρχας ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ αυτον που εψησε τα 37 σουβλακια που εφαγα το Σαββατο και μονο 4 λουκανικα :( αυτον που επησεις εψησε τα σουβλακια της Κυριακης ,εκει εχασα λογαριασμο ααααα ενα συγνωμη για το οικογενιακο λουκανικο που εκλεψα :D :D :D απο την ψησταρια του Κυριακιδη :lol: :lol: :lol: :lol: αλλα φιλε δεν φταιω εγω ησουν προκλητικοτατος ..
Περι του Σαββατου τωρα μια βλαβη στο αυτοκινητο του Αντρεα Τζαλα μας αναγκασε να μην ακολουθησουμε την εκδρομη σας για αρκετη ωρα οσπου να μας ερθει το ανταλλακτικο, βεβαια δεν εχασα την ευκαιρια γαζωσα μερικα σημια του βουνου σας μονος μου :D και μετα ηταν το απιστευτο το παιδι με το jimny μας πηγε απο εκπληκτικα μονοπατια μεσα στο βουνο και εκει το ευχαριστηθηκαμε απολυτα και εγω και ο Αντρεας ριξαμε και τα γκαζια μας στις φλαταδουρες σας ;) απλα καταπληκτικα
και στο τελος το Καταφυγειο ,τι καταπληκτικο μερος αυτο ρε παιδια ,με τα σουβλακια του τις σαλατες του τα τζατζικια του εεεεε χαχαχα το τοπιο σκεφτομουν και παρασηρθηκα :lol: :lol: :lol:

Αντε να μην το κουραζω ηταν αψογα :D

υ.γ

Ρε παιδια καντε κατι με την περιπτωση του ψαρα κριμα το παιδι αλλαξτε του τα χαπια !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φιλε δεν εισαι καλα !!!! :D

quinda wrote:Φωτο του ΑΛΕΞΕΛΗ δεν βρηκα......μαλλον δεν εμπαινε στα εμποδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε καραμητρο ειναι τυχαιο !!!! ειδες που στα λεω ,μετα λες γιατι σε βριζω,δεν θελεις να εμφανιζονται φωτογραφιες μου γιατι ζηλευεις το αυτοκινητο μου και ειμαι σιγουρος οτι εχεις βαλει το χερακι σου σε αυτο :twisted: :twisted: θα μου πεις εμενα οτι δεν εμπαινα στα εμποδια ,γερομπισμπικη !!!!! να ξερεις ο Θεουλης τα βλεπει αυτα που κανεις και θα στο αντοποδωσει !!!
απαιτω να εμφανισεις ολες τις φωτογραφιες με το αυτοκινητο μου !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
panrok90

Post by panrok90 »

Mπράβο! Και του χρόνου!
Nothing like motorsport!!!
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”