project ΔΟΝ.
Re: project ΔΟΝ.
παρτον ρε γιατρε ενα διημερο στην λαρισα να τον κανεισ καμια βολτα να του δωσεισ και το ραγκλερ να κανει καμια βολτα να μαθει πωσ ειναι τα καλα αυτοκινητα μην παρει το δικο του αποτομα και φοβηθει και το παρατησει

εδω 20ρικο κ 20ρικο στο αυτοκινητο καυσιμα κ εσυ λες ρε αποστολη να παω κ στην λαρισα??αμα μου βαλεις τα εξοδα φυγαμε ενα διημερακι για τον τρελογιατρο!!να παιξουμε με τα ψητα κ τον οινο!!γιατι απ οτι ξερω κανει κ διατροφη!!

παντα την παραμονη κανουμε δωρα .. ΔΟΝ παρε το δικο σου ... χιχιχιχιχιχi

τι μονο αυτες?????θελω κ αλλες???ανεβασε ρε παπαρα εχω τρελαθει θελω να δω το αυτοκινητο??
Σιγα σιγα
να γινει ολοκληρωτικη παρουσιαση

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΙΑΛΛΕΣ !!!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΡΕΕΙΙΙΙΙΙ

ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΡΕΕΙΙΙΙΙΙ

μην μου τις βγαζεις μια μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!βγαλε μια ολοκληρη να δω το αυτοκινητακι μουυυυυυυ!!!δεν το αντεχω αλλο!!!

Μα μη του το δείχνεις αργά και βασανιστικά.......georgexj wrote:μην μου τις βγαζεις μια μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!βγαλε μια ολοκληρη να δω το αυτοκινητακι μουυυυυυυ!!!δεν το αντεχω αλλο!!!
Θέλει με τη μια το παλικάρι μας...........
εσυ παλιο σκαταρχιδα να μην μιλας.σ εχω γραμμενο στα παπαρια μου!!!κρυφο πουτανιτσα!!Drimon wrote:Μα μη του το δείχνεις αργά και βασανιστικά.......georgexj wrote:μην μου τις βγαζεις μια μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!βγαλε μια ολοκληρη να δω το αυτοκινητακι μουυυυυυυ!!!δεν το αντεχω αλλο!!!
Θέλει με τη μια το παλικάρι μας...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()