Επιτροπή 4Χ4, επιστολή διαμαρτυρίας
Re: Επιτροπή 4Χ4, επιστολή διαμαρτυρίας
Είναι αντιγραφή από τον κανονισμό rally. Με ότι καλό ή κακό έχει αυτός, μεταφραστικά ή λειτουργικά.
Απλά κι επειδη συζητηθηκε, η ΕΛΠΑ εχει ζυγαρια Τεχνικου Ελεγχου την οποια και μπορει να διαθεσει προς καθε ενδιαφερομενο οργανωτη, αν κι εφοσον απαιτηθει απο τους κανονισμους
Θελω να πω οτι τουλαχιστον το "πως" μετραμε το τρεχον βαρος δεν ειναι προβλημα... ( το πως ξερουμε το αρχικό να συγκρινουμε ειναι αλλο θεμα )
και υπενθυμιζω μια που η συναντηση της επιτροπης ειναι κοντα,
ΟΛΑ μπορουν να μετρηθουν - ελεγχθουν
το θεμα ειναι ποσος χρονος θα απαιτηται για καθε αυτοκινητο και τι "εργαλεια" διατιθενται...
οποτε
και ποτε θα γινεται αυτος ή/και ποσοι ΤΕ θα πρεπει να ειναι παροντες αν μεσα σε 2 ωρες πρεπει να ελεγχθουν-μετρηθουν Χ αυτοκινητα.....
ΑΛΛΑ βεβαια ενα ΔΤΤ θα βοηθουσε την επιταχυνση των διαδικασιων.....
Θελω να πω οτι τουλαχιστον το "πως" μετραμε το τρεχον βαρος δεν ειναι προβλημα... ( το πως ξερουμε το αρχικό να συγκρινουμε ειναι αλλο θεμα )
και υπενθυμιζω μια που η συναντηση της επιτροπης ειναι κοντα,
ΟΛΑ μπορουν να μετρηθουν - ελεγχθουν
το θεμα ειναι ποσος χρονος θα απαιτηται για καθε αυτοκινητο και τι "εργαλεια" διατιθενται...
οποτε
και ποτε θα γινεται αυτος ή/και ποσοι ΤΕ θα πρεπει να ειναι παροντες αν μεσα σε 2 ωρες πρεπει να ελεγχθουν-μετρηθουν Χ αυτοκινητα.....
ΑΛΛΑ βεβαια ενα ΔΤΤ θα βοηθουσε την επιταχυνση των διαδικασιων.....
- friar
θα στην χρεώσω και μετά τα λέμε......Φωκίων wrote:Απλά κι επειδη συζητηθηκε, η ΕΛΠΑ εχει ζυγαρια Τεχνικου Ελεγχου την οποια και μπορει να διαθεσει προς καθε ενδιαφερομενο οργανωτη, αν κι εφοσον απαιτηθει απο τους κανονισμους.

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
friar wrote:θα στην χρεώσω και μετά τα λέμε......Φωκίων wrote:Απλά κι επειδη συζητηθηκε, η ΕΛΠΑ εχει ζυγαρια Τεχνικου Ελεγχου την οποια και μπορει να διαθεσει προς καθε ενδιαφερομενο οργανωτη, αν κι εφοσον απαιτηθει απο τους κανονισμους.![]()
![]()

Άμα δεν πάθει, δεν θα μάθει

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
o... οργανωτης την χρεωνεται ( οπως το ασθενοφωρο, τα καγκελα, τα VHF...) αν εννοεις αυτο, αν εννοεις κατι αλλο επιφυλασομαι..
αλλα αν ομως στον κανονισμό μπει θεμα βαρους??? τι θα κανεις θα ζυγιζεις με... το ματι???
ή τελικά στην πραξη δεν θα ελενχεται παρα μονο αν καποιος κανει ενσταση... εχοντας κι αυτος "υπολογισει με το ματι"..
τελος παντων αυτο ειναι ενα απο τα πολλά.. γιατι τι νοημα εχει να μετρησεις το οτιδηποτε, αν για καθε μοντελο αυτοκινητου δεν υπαρχει τι ειναι εντός και τι εκτος οριων...
και τι νοημα εχει να βαλεις στον κανονισμό κατι που ΔΕΝ μετριεται???
εκτός εαν
τα αυτοκινητα μετρηθουν σε ενα τεχνικό ελεγχο ΠΡΙΝ την εναρξη του πρωταθληματος, φωτογραφηθουν , παρθουν καποιες σημιωσεις του τι περιεχουν στο δεδομενο βαρος οποτε τοτε ναι οπτικα πανω κατω θα ξερουμε τι γινεται...
και βεβαια προφανως μιλαω για ενα ΔΤΤ.....
κι εκει βεβαια μπορει να ελεγθει και το βαρος κι αλλα πραγματα..
αλλα σε τελικη αναλυση γιατι οχι ΔΤΤ ( καθοτι δεν εχω ακουσει και κανεναι "ναι") εδω μιλαμε ομολογκε cage rollbar καθισματα και αυτοματες πυροσβεσεις...
αλλα αν ομως στον κανονισμό μπει θεμα βαρους??? τι θα κανεις θα ζυγιζεις με... το ματι???
ή τελικά στην πραξη δεν θα ελενχεται παρα μονο αν καποιος κανει ενσταση... εχοντας κι αυτος "υπολογισει με το ματι"..
τελος παντων αυτο ειναι ενα απο τα πολλά.. γιατι τι νοημα εχει να μετρησεις το οτιδηποτε, αν για καθε μοντελο αυτοκινητου δεν υπαρχει τι ειναι εντός και τι εκτος οριων...
και τι νοημα εχει να βαλεις στον κανονισμό κατι που ΔΕΝ μετριεται???
εκτός εαν
τα αυτοκινητα μετρηθουν σε ενα τεχνικό ελεγχο ΠΡΙΝ την εναρξη του πρωταθληματος, φωτογραφηθουν , παρθουν καποιες σημιωσεις του τι περιεχουν στο δεδομενο βαρος οποτε τοτε ναι οπτικα πανω κατω θα ξερουμε τι γινεται...
και βεβαια προφανως μιλαω για ενα ΔΤΤ.....
αλλα σε τελικη αναλυση γιατι οχι ΔΤΤ ( καθοτι δεν εχω ακουσει και κανεναι "ναι") εδω μιλαμε ομολογκε cage rollbar καθισματα και αυτοματες πυροσβεσεις...
Ρε συ Φωκίωνα ….εγώ βαρέθηκα να σε διαβάζω …εσύ δεν βαρέθηκες να γράφεις ???
Θες και ζυγαριές ….εδώ δεν διατίθεται κανένας να δώσει ούτε 400 ευρώ για cage , τα ελαφρωμένα μας πείραξαν τώρα …
Άστο να πάει στο diaolo και θα δούμε τι θα γίνει !!!

Θες και ζυγαριές ….εδώ δεν διατίθεται κανένας να δώσει ούτε 400 ευρώ για cage , τα ελαφρωμένα μας πείραξαν τώρα …
Άστο να πάει στο diaolo και θα δούμε τι θα γίνει !!!

- friar
Μου αρέσει το πτηνό....
Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που δεν έχουν Undo....
Αντε, να ζυγίζετε και μένα αφού οι άλλες ζυγαριές μου λένε "ένας - ένας ρε..."

Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που δεν έχουν Undo....

Αντε, να ζυγίζετε και μένα αφού οι άλλες ζυγαριές μου λένε "ένας - ένας ρε..."

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
ισως - μαλλον εχεις δικιο τελικά.....GENERAL LEE wrote:Ρε συ Φωκίωνα ….εγώ βαρέθηκα να σε διαβάζω …
αηδια εχω καταντησει...
Μαϊντανος πραγματικά...
Οκ over and out απο εμενα
Δικο σας παιχνιδι ειναι στο κατω κατω...
Βαλτε οτι κανονες θελετε εφαρμοστε (???) τους οπως θελετε και μετα ας διαμαρτυρεστε οτι δεν εφαρμοζονται...
τι ανακατευομαι...
Φωκίων wrote:και βεβαια προφανως μιλαω για ενα ΔΤΤ.....
Φιλαράκι μου για το ΔΤΤ το λέω χρόνια τώρα, χωρίς καμία υπερβολή.
Και μάλιστα η πρότασή μου ήταν να υπάρχει χώρος για σημειώσεις έτσι ώστε
να υπάρχει και η ελαστικότητα από μεριάς τεχνικού εφόρου να αφήσει το αυτοκίνητο να
τρέξει και να σημειώσει τυχόν ελλείψεις για να διορθωθούν μέχρι τον επόμενο αγώνα.
Έτσι μπορεί ο κόσμος να φτιάξει τα αυτοκίνητά του σιγά σιγά και χωρίς άγχος.
(αρκεί φυσικά οι τυχόν ελλείψεις να μην είναι τίποτα τραγικές τύπου δεν έχω πυροσβεστήρα κλπ)
Σχετικά με την "χρέωση" της ζυγαριάς, δεν το κατάλαβες καλά

Προφανώς σαν αντικειμενικό κόστος και την ευθύνη της την έχει ο οργανωτής
αλλά τον χειρισμό, το στήσιμο κλπ το χρεώνεται-φορτώνεται κάποιος τεχνικός έφορος.
Ο friar από τότε που έκανε την δουλειά βλέπει ζυγαριά και λακίζει

Πίστεψέ με είναι βαρύ φορτίο

Σωστό και αυτόGENERAL LEE wrote: Θες και ζυγαριές ….εδώ δεν διατίθεται κανένας να δώσει ούτε 400 ευρώ για cage , τα ελαφρωμένα μας πείραξαν τώρα …

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Φωκίωνα , ο κύβος ερίφθει , αυτά που έπρεπε να ακουστούν γράφτηκαν και μαζί γράφτηκαν και άλλα που καλό θα ήταν να μην είχαν γραφτεί , ας αποφασίσει τελικά η επιτροπή τι πρέπει να γίνει και εμείς συμφωνούμε δεν συμφωνούμε θα ακολουθήσουμε ( όσοι τελοσπάντων έχουμε μείνει ακόμη !!! ) .
Στο κάτω κάτω της γραφής ρε συ Φωκίωνα κανένας αγωνιζόμενος δεν παλεύει για τίποτε άλλο εκτός από την χαρά της διάκρισης , στους κανονισμούς θα κολλήσουμε τώρα !!! 10 χρόνια τώρα δηλαδή δεν περνάγανε καλά οι αγωνιζόμενοι , ή μήπως ζούσαμε μια ουτοπία ?
Οι καιροί αλλάζουν θα μου πεις και μαζί αλλάζουν και τα αυτοκίνητα και τα πρόσωπα και οι ανάγκες … ΣΥΜΦΩΝΩ !!!
Κέφι και μεράκι δεν βλέπω !!!

Στο κάτω κάτω της γραφής ρε συ Φωκίωνα κανένας αγωνιζόμενος δεν παλεύει για τίποτε άλλο εκτός από την χαρά της διάκρισης , στους κανονισμούς θα κολλήσουμε τώρα !!! 10 χρόνια τώρα δηλαδή δεν περνάγανε καλά οι αγωνιζόμενοι , ή μήπως ζούσαμε μια ουτοπία ?
Οι καιροί αλλάζουν θα μου πεις και μαζί αλλάζουν και τα αυτοκίνητα και τα πρόσωπα και οι ανάγκες … ΣΥΜΦΩΝΩ !!!
Κέφι και μεράκι δεν βλέπω !!!