georgexj wrote:εσυ ποτε θα δηλωσεις τελευταια στιγμη για να κανεις εντυπωση???ROCKY XXX wrote:Δεν ξεκιναμε παλι τισ δηλωσεισ να δουμε ποιοσ θα ερθει τελικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θα δηλωσω οταν ειμαι σιγουρος γιατι ακομα δεν εχω αυτοκινητο

georgexj wrote:εσυ ποτε θα δηλωσεις τελευταια στιγμη για να κανεις εντυπωση???ROCKY XXX wrote:Δεν ξεκιναμε παλι τισ δηλωσεισ να δουμε ποιοσ θα ερθει τελικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κυριακος αθανασιου wrote:εδω παντως παιδια βρεχει ασταματητα και τα terrain εχουν πολληηηηηηηηη λασπη...
θα περασετε καλα(και εμεις αν μας θελετε στην καγκουροπαρεα σας)...
georgexj wrote:Τσουναμη ΕΣΥ δεν θα δηλώσεις;;
Βασιλια εσείς απο κάτω δεν θα ξανα δηλώσετε;;
Με Τα παιδια απο την Αθηνα το ξανα επιβαιβεωσες;;
Γιατί φέτος έχω τόσο άγχος με το θέμα των δωματίων;;
ROCKY XXX wrote:georgexj wrote:Τσουναμη ΕΣΥ δεν θα δηλώσεις;;
Γιατη η Δονα θελει να εχει ωραια θεα απο το δωματιο και πρεπει να αλλαξεις δυο τρια δωματια μεχρι να βρεισ ποιο θα τησ αρεσει.Ασε που θα εχει και παρα πολυ κοσμο!!!!!Ερωτιαρη Δον!!!!ολα τα σκευτεσαι!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:ROCKY XXX wrote:georgexj wrote:Τσουναμη ΕΣΥ δεν θα δηλώσεις;;
Γιατη η Δονα θελει να εχει ωραια θεα απο το δωματιο και πρεπει να αλλαξεις δυο τρια δωματια μεχρι να βρεισ ποιο θα τησ αρεσει.Ασε που θα εχει και παρα πολυ κοσμο!!!!!Ερωτιαρη Δον!!!!ολα τα σκευτεσαι!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχει αναγκη απο πολυτελειες.δεν την εχω μαθει ετσι.το μονο που της εχω μαθει μαζι μου να ναι κ οπου να ναι.ετσι εχει συμβιβαστη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει ξεκινήσει την παντόφλα το "πρόβατο";;;georgexj wrote: Γιατί φέτος έχω τόσο άγχος με το θέμα των δωματίων;;
ROCKY XXX wrote: Γιατη η Δονα θελει να εχει ωραια θεα απο το δωματιο και πρεπει να αλλαξεις δυο τρια δωματια μεχρι να βρεισ ποιο θα τησ αρεσει.Ασε που θα εχει και παρα πολυ κοσμο!!!!!Ερωτιαρη Δον!!!!ολα τα σκευτεσαι!!!!!!